- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка...
много ме е страх как ще се представя на първата си целувка.Дайте ми някъкви савети какво да правя![]()
Просто се целуваш, хаха. Ако толкова се притесняваш, гледай някакъв филм, дето се целуват, но просто няма формула. Всичко е въпрос за чувства и вътрешен усет. Като се целунеш, ще го разбереш![]()
Memento moriendum esse!
Дренирай слюнката от устата си.
Ako momcheto e opitno i predprieme 1vata krachka nqma kakvo da go mislish.Vsichko se sluchva ei taka...Burzo i ti daje moje i da ne se usetish.Ne se pritesnqvai...I da sgafish nishto.Pyk i shtom shte ti e 1va....Haide uspeh!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
оххх да оставим настрана,че тва е стотната тема за великата първа целувка....мамка му кво толкова ви е бъзе ни6то няма бееееееее![]()
не ми се мисли ебането за ква философия го имате...
не са целувай
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Aide sega!Koi te znae i tebe kak si bil ...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Знам,че им и други такива теми ама тука можете да споделите опит![]()
Просто се отпусни![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
БИЛА*-моми4е съмПървоначално написано от tedy_hi91
и как бех...4естно казано изоб6то не мислех за тва и се измлясках там
не знам ама той ни6то не ми е казал примерно 4е се целувам кофти...кво къв е смисъла да се тормози-6е се усере
Често да ти кажа и аз бях като тебе!Отпусни се и вече едва ли не си направила всичкоПървоначално написано от fenkatakrisi952
Все пак никой не се е родил научен! :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
наистина...задължително си затвори о4ите ина4е 6е ти е бая тръпкавоПървоначално написано от Jessica^
Личен опит : Яж чесън.
+1 няма какво повече да добавя от товаПървоначално написано от Jessica^
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
tedy_hi91 написа:
aka6a_vamp написа:
оххх да оставим настрана,че тва е стотната тема за великата първа целувка....мамка му кво толкова ви е бъзе ни6то няма бееееееее не ми се мисли ебането за ква философия го имате...
Aide sega!Koi te znae i tebe kak si bil ...
БИЛА*-моми4е съм и как бех...4естно казано изоб6то не мислех за тва и се измлясках там не знам ама той ни6то не ми е казал примерно 4е се целувам кофти...кво къв е смисъла да се тормози-6е се усере
Опс аз те зех за момче.Извинявам се.
а според мен най-важно да се отпуснеш(както казват и други).Иначе само ще се притесниш и ... Ако нз какво да правиш следвай него (най-простичкия вариант) .
А има ли вероятност момчето да не разбере,че го правиш за пръв път? Или се усеща?![]()
Моя хич не се усети ! Ако не е някой супер мега опитен хич няма да разбере(според мен) .![]()
уверявам те има такава вероятностПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
моя бе6е така....супер опитен ама пак ни6то не разбра сиг съмПървоначално написано от tedy_hi91
Е значи няма за какво да се притеснява момичето!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми може и да усети,ако си прекалено напрегната и се притесняваш.Просто се отпускаш,затваряш си очите и го следвашчестно казано при моята първа целувка момчето не разбра въобще,че ми беше първа.не го мисли толкоз и успех
![]()
тренирай я с ръката си , или най-добрата ти приятелка![]()
![]()
I wake up in the morning and I piss excellence.
Затваряш очите,отваряш леко уста и се оставяшМоята първа целувка беше със супер опитно момче и ми беше много притеснено,но той ме предразположи и съвсем забравих че нямам опит.Номера е да си спокойна(и да имаш дъвки) ^^
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]