- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кфи цигари пушите
Първоначално написано от Dilian4enceto
Everything happens for a reason..
и какъв беше смисъла да пишеш?Първоначално написано от _MuMu7y_
![]()
Пo темата..виктори силвър
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Черно victory, жълта ева, Agenda ванилийка, New line ментолл, LD
БисквитенотоЧудовище
+1111111111111111111111111111Първоначално написано от sladkish_14
I mene ;]
Това от което се страхувам е да ми пука прекалено много !
Лилава Ева.....обаче и котката ми се казва Ева.![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
ММ 100`s , а понякога и Ева (или зелена , или лилава) или пъък Карелия (шарена)![]()
Make Some Noise ... ;]]]
по принцип ако са на аванта - квито има![]()
иначе карелия или ева![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
мии .. розофа фемина или лилава Ева![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
попринцип само бяло марлборо а като се видим у пари се черпим с парламент или давидов :P
никакви
аре к'во си мерите гегите бе.. т'ва кой к'во пуши не е приоритет сред младите хора. а т'ва, че някои форумци друсат не ги прави над другите![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
аре к'во си мерите гегите бе.. т'ва кой к'во пуши не е приоритет сред младите хора. а т'ва, че някои форумци друсат не ги прави над другите![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Аз не пуша :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
quote="amazonkata90"]Авантакис - най-яките... Обаче когато се превърнат в Недавакис, минавам на бяла Карелия или лилава Ева.[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле нямам думи....
![]()
![]()
![]()
Никакви:P
Суетата.Моят любим грях.
не пуша![]()
pall mall slims![]()
![]()
![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
[ Дейвид Бърн ]
Винаги съм бил на бяла Боро!Първоначално написано от zero
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.