.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от machine
    Понеделник : Рамо, Гръб ... почивка
    Сряда : Бицепс, Трицепс, Гърди
    Четвъртък : Корем, Крака ...
    понеделник,сряда и четвъртък;почва от малките мускули към големите;

Мускулните маси се тренират последователно като се почва от най-горната част на тялото и до края на седмицата се стига до долната част на тялото. Така тялото не се пренатоварва
    от сряда къде му отива възстановяването-прави гърди,а на следващщият ден крака?

2 дни последователни тренира и после 4 почивка ?
    мда много неправилно ... по добре перз ден да ходи и да не прави 3те в един ден гърдите да ги отдели ... в друг ден 4 дена почивка просто нема смисъл

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Абе объркал съм деня бе ... Петък ще тренира ... и разбирачите, недейте мн да лаете, като сте гледали прекалено много Фитнес Мафия по Мсат или к'фото е там ... гърдите, бицепса и трицепса се тренират точно на един ден. трицепса е от ръката и се тренира заедно с бицепса. Гърдите се оформят с бицепса, за да не се получава пренатоварване. Защото как ще тренира на единия ден бицепс, а на другия гърди .. хайде де, тренирайте вие ?

И не ми говорете кой знае и кой не. Фитнес инструктор съм от 3 години и много добре знам какво значи тренировка, фитнес, дни за трениране, мускулни маси и т.н. ... ае не ме занимавайте с глупости ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от machine
    непукист е прав за корема-сугласен съм с него,а че се прави последн-да,прав си
    е незнам брат в моята програма дето ми дадоха всеки ден имах след упражненията корем
    примерно понеделник бе6е гърди рамо корем (коремнишс дигане на крака на шпиц тялотощ и на машина ) вторник гръб корем сярда почивка четвъртък ръце корем петък крака корем Нешо такова беше но аз махнах рамото и го тупнах в събота

Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Абе объркал съм деня бе ... Петък ще тренира ... и разбирачите, недейте мн да лаете, като сте гледали прекалено много Фитнес Мафия по Мсат или к'фото е там ... гърдите, бицепса и трицепса се тренират точно на един ден. трицепса е от ръката и се тренира заедно с бицепса. Гърдите се оформят с бицепса, за да не се получава пренатоварване. Защото как ще тренира на единия ден бицепс, а на другия гърди .. хайде де, тренирайте вие ?

И не ми говорете кой знае и кой не. Фитнес инструктор съм от 3 години и много добре знам какво значи тренировка, фитнес, дни за трениране, мускулни маси и т.н. ... ае не ме занимавайте с глупости ...
    незнам инструктора дет ми даде програмата за 10 лева е към 7 год и повече там ако иска6 ще ти дам адрес да говорите аз ти казвам той как ми дади нещата да правя

ми всеки път след тренировка-1 път е излишен,но щом са ти казали.А гърди,рамо е опасно,но и адски натоварващо-мн се кефя е на тоя вариант ан гърдите или гърди с крака са ще почвам-яко болка

Не знам инструктора как ти е казал, явно както е прицинил ... Всяко тяло, всеки организъм възприема тренировката и натоварването различно .. и тренировката не е една точно определа, а са няколко варианта : за отслабване, за релеф, за покачване на мускулната маса, за стягане и т.н. ... И много зависи от Ръста и Килограмите на човек ... така, че пичове, недейте да спорите там където не ви е работата
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

ами много се уморявам затова го преместих в отделен ден то просто .. грохваш то за гърди има много упражнения и за рамо .. и съвсем се сгрчваш

HenykucT айде добре-винаги има и по-запознати от теб

[/quote]ами много се уморявам затова го преместих в отделен ден то просто .. грохваш то за гърди има много упражнения и за рамо .. и съвсем се сгрчваш

без болкя няма успехи бате да знае6
    no pain no gain

мда така е няма да се оплаквам не съм женчо който се мъчи после се пъчи

Град
    Detroit Ghetto
    Аман от разбирачи пич ползвай тая програма ако си новак прави базови 1 месец и тогава ако имаж поне 1 месец стаж почвай

Пн - гърди, бицепс, (корем)
    Ср - (трапец), рамо, крака
    Пт - гръб, трицепс, (корем)
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Първо, трябва да си вкараш големите мускулни групи(гръб, гърди) в началото на седмицата...няма как да си дигаш лежанката като с мускулна треска на ръце, сеш се...бицепса и трицепса най добре в края на седмицата че да могат да си починат...а за крака най добре тичай много, хем правиш крака, хем оформяш цялото тяло и сваляш сланините...
    Пълни глупости ... ако тренираш така за никъде не си ...
    Абе по тоя начин съм дигнал 15 кг (чиста маса, не говоря за сланини) за около 10 месеца без добавки... ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

15 кг чиста маса за 10 месеца по ТОЗИ начин не ми се вярва да си качил. Като цяло чиста маса е невъзможно да се качи, друг е въпросът, че може да изглежда като чиста.

А крака се правят с клек, не обърквай хората, че за краката стига само тичкане...

Град
    Видин
    +- 1-2 килограма сланини най много...нямам паласки, месец - два и ще имам плочки...достатъчно чисто..
    А аз крака съм правил точно 1 месец, имам 60-65 см(по спомени) обиколка на бедро...тренирам карате, силови упражнения правим рядко, така че всичко съм го направил от тичането...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си