- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес програма ?!?!
мда много неправилно ... по добре перз ден да ходи и да не прави 3те в един ден гърдите да ги отдели ... в друг ден 4 дена почивка просто нема смисълПървоначално написано от machine
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Абе объркал съм деня бе ... Петък ще тренира ... и разбирачите, недейте мн да лаете, като сте гледали прекалено много Фитнес Мафия по Мсат или к'фото е там ... гърдите, бицепса и трицепса се тренират точно на един ден. трицепса е от ръката и се тренира заедно с бицепса. Гърдите се оформят с бицепса, за да не се получава пренатоварване. Защото как ще тренира на единия ден бицепс, а на другия гърди .. хайде де, тренирайте вие ?
И не ми говорете кой знае и кой не. Фитнес инструктор съм от 3 години и много добре знам какво значи тренировка, фитнес, дни за трениране, мускулни маси и т.н. ... ае не ме занимавайте с глупости ...
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
е незнам брат в моята програма дето ми дадоха всеки ден имах след упражненията коремПървоначално написано от machine
примерно понеделник бе6е гърди рамо корем (коремнишс дигане на крака на шпиц тялотощ и на машина ) вторник гръб корем сярда почивка четвъртък ръце корем петък крака корем Нешо такова беше но аз махнах рамото и го тупнах в събота![]()
незнам инструктора дет ми даде програмата за 10 лева е към 7 год и повече там ако иска6 ще ти дам адрес да говорите аз ти казвам той как ми дади нещата да правяПървоначално написано от HenykucT
ми всеки път след тренировка-1 път е излишен,но щом са ти казали.А гърди,рамо е опасно,но и адски натоварващо-мн се кефя е на тоя вариант ан гърдите или гърди с крака са ще почвам-яко болка
Не знам инструктора как ти е казал, явно както е прицинил ... Всяко тяло, всеки организъм възприема тренировката и натоварването различно .. и тренировката не е една точно определа, а са няколко варианта : за отслабване, за релеф, за покачване на мускулната маса, за стягане и т.н. ... И много зависи от Ръста и Килограмите на човек ... така, че пичове, недейте да спорите там където не ви е работата![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
ами много се уморявам затова го преместих в отделен ден то просто .. грохваш то за гърди има много упражнения и за рамо .. и съвсем се сгрчваш![]()
HenykucT айде добре-винаги има и по-запознати от теб
[/quote]ами много се уморявам затова го преместих в отделен ден то просто .. грохваш то за гърди има много упражнения и за рамо .. и съвсем се сгрчваш
без болкя няма успехи бате да знае6
no pain no gain
мда така еняма да се оплаквам
не съм женчо
който се мъчи после се пъчи
![]()
![]()
![]()
Аман от разбирачи пич ползвай тая програма ако си новак прави базови 1 месец и тогава ако имаж поне 1 месец стаж почвай
Пн - гърди, бицепс, (корем)
Ср - (трапец), рамо, крака
Пт - гръб, трицепс, (корем)
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Абе по тоя начин съм дигнал 15 кг (чиста маса, не говоря за сланини) за около 10 месеца без добавки... ^^Първоначално написано от HenykucT
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
15 кг чиста маса за 10 месеца по ТОЗИ начин не ми се вярва да си качил. Като цяло чиста маса е невъзможно да се качи, друг е въпросът, че може да изглежда като чиста.
А крака се правят с клек, не обърквай хората, че за краката стига само тичкане...
+- 1-2 килограма сланини най много...нямам паласки, месец - два и ще имам плочки...достатъчно чисто..
А аз крака съм правил точно 1 месец, имам 60-65 см(по спомени) обиколка на бедро...тренирам карате, силови упражнения правим рядко, така че всичко съм го направил от тичането...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb