- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РАСАТА ПРОБЛЕМ ЛИ Е
Ами аз (момче съм) имам един фр виетнамец мн точно момче. Та той в момента си има приятелка и на нея изобщо не й пука че той е виетнамец имал си е и други приятелки
![]()
Зависи.
В семейството ми по бащина линия братовчед ми ще се жени за японка, и всички в родата са луднали.
Освен мен![]()
Жълтата и негроидна раса да стоят надалечко от мен. Както и мюсулманите.
Ся, на италианци не отказвам.![]()
няма проблем ако не се турци или цигани ...тия същества (не мога да кава хора) ги мразя с цялото си сърце(с мн мн мн малки исключения) ....и да казвате,че съм расистка се тая...просто ги мразя![]()
![]()
![]()
ако са негри, китайци или каквите и да е зазлични от турци и цигани сичко е ОК![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да само с мулатки.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Подкрепям напълно!!!Първоначално написано от w0sh
Аз съм расист! Не бих си легнал с циганска или къдъна колко и хъбави да са!
Не разбирам каква красота виждат някой хора в негрите, за мене те са говорещи маймуни!
Китайците и японците и изобщо ЖЪЛТУРКОВЦИТЕ са ми интересни, но само по телевизора!
Бих си легнал единствено с европейка!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
мечтата ми е да тръгна с негърка... сяка сутрин ше я поздравявам с Sieg Heil![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Heil Hitler!!! Съвсем неиронично! Напълно съм съгласен! Не виждам какво толкова им намират на чернилките!Първоначално написано от tuzaro
За мен няма никакво значение каква раса е, стига да си струва човека защо пък не. Отказвам да се ограничавам по какъвто и да било начин!Първоначално написано от DekoDenev
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Простотията и егоизмът ти също са неограничени!Първоначално написано от devine'
Не бих взела негър или или циганин. По принцип въобще не съм расистка, даже бившия беше помак и смея да твърдя, че е адски точно момче и сме си страшно добри приятели и до днес.
Ако бе прочела дори неколко страници от Историята на Българите, посветена на Родопа, щеше да знаеш че помаците са помохамеданчени българи! БЪЛГАРИ!!!!Първоначално написано от malkata^sladuranka
Незнам с какво право го каза това - нима отричаш правото на личен избор? Аз искам най-доброто за себе си - независимо от "опаковката". А това, че на теб не ти понася си е лично твой проблемПървоначално написано от Love_Boy
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Love_Boy ГРЪМНИ СЕ ВЕ РАСИСТ
бахти антихуманното тъпо същество
половин душа ли носи човека ако е негър?!
бахти...
да, 90% от циганята са малоумни, ама какво против имаш останалите раси?!
да си расист е избор, но не е избор дали ще се родиш италианец, турчин, българин или негър...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По принцип не бих искала, но не знам- ако се влюбя няма да ме интересува много каква раса е.
Според мене е егоистично да загърбваш делата на 1000 поколения българи които са се запазили като народ от 1500 години! Ти, като представителка на една от най-великите нации на света имаш някакви задължения към нея! Недей й изневерява с негри и китайци!Първоначално написано от devine'
За момичета които ходяс негри се сещам следния стих на Родай Ралин:
"Българийо, Европа ти даде култура, а ти хвана Африка за кура"
Стига с тези глупости, че човек не си избира какъв че се роди!Първоначално написано от jghgh
Аз съм се родил БЪЛГАРИН и за разлика от тебе се гордея с това!
Не мога да харесвам негрите или циганите защото зная, че съм нещо повече от тех!
Разликите не са само във външния вид на расите. Давате ли си сметка ,че расите са се разделили най-малко преди 30 000 години. При расово смешение просто се намаляват шансовете за оцеляване на идните поколения .Всяка раса е защитена към определени болести и приспособена към определени условия.Да не говориме и за различията в интелектуалните и физическите способности.
И както каза Love_Boy за това ли предците ни са си пазели кръвта чиста толкова хилядолетия.
Да бих
За византийки да ,но за туркини не и това са отделни политически бракове.
Ти правиш ли разлика между аристокрация и народна маса!
Само с циганин не бих тръгнала
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Така и не разбрах какво е това РАСТА?! Звучи ми адски противно!Като КРАСТА!
![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
spored mene nqmapre4ka...osven ako ne e ciganin
Расата не трябва да е пречка и все пак са препоръчителни някакви граници, че с тия на изток просто нямам думи....
Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.