.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Супер фен Аватара на gabi_94
    ами може би, зависи от самият човек. Единствено с циганин никога не бих се захванала какъвто и да е. Иначе много харесвам момчета с дръпнати очи . За негрите незнам....
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [b] Ne obi4am obojavam 4ovek,koito ne e bulgarin.Nima zapo4nahte i po rasi da si tursute gadjeta....?Ne razbirate li hora liubovta ne priznava rasi ni6to prosto..... Vsi4ki sme hora,nqma zna4enie cveta na kojata!!!Ako mojehte da go razberete...

Град
    Пловдив
    ne sam rasistka..precenqvam horata po deistviq i harakter... inache me e strah ot cigani o6te ot malka..i ne bih bila s tqh..imam napravo fobiq za drugite nqmam problem

aaalelelelelelele tcccccc vie ludi li ste beeeeeeeeeeeee

Град
    Някъде на юг!
    За мене съществуват само две раси: Бели и всички останали!
    Аз съм расист!
    Аз съм Българин!
    Аз съм патриот!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

[quote="Love_Boy"]За мене съществуват само две раси: Бели и всички останали!
    човек ти някога отварял ли си учебник по география за него съществували само две раси за мен пък само една за друг-5,за оня 6,за трети 7 и не знам си кфо...пфф нова география ще измислите уе

Град
    Лондон
    Az nevijdam kakvo lo6o ima v tova da si s 4ovek ot druga narodnost... ne vi razbiram vas, za6toto za vas ima samo drapnati i negri ... i za dvete mislite 4e za ni6to ne stavat. Az naprimer jiveq na mqsto kadeto ima hora ot vsqkakvi narodnosti i sam sviknala s tqh. Ta az nqmam ni6to naprotiv da sam s mom4e ot druga narodnost, 6tom mi e dobre s nego i e svesten drugoto ne mi puka.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си