- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РАСАТА ПРОБЛЕМ ЛИ Е
ами може би, зависи от самият човек. Единствено с циганин никога не бих се захванала какъвто и да е. Иначе много харесвам момчета с дръпнати очи. За негрите незнам....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
[b] Ne obi4am obojavam 4ovek,koito ne e bulgarin.Nima zapo4nahte i po rasi da si tursute gadjeta....?Ne razbirate li hora liubovta ne priznava rasi ni6to prosto.....![]()
![]()
Vsi4ki sme hora,nqma zna4enie cveta na kojata!!!Ako mojehte da go razberete...
![]()
ne sam rasistka..precenqvam horata po deistviq i harakter... inache me e strah ot cigani o6te ot malka..i ne bih bila s tqh..imam napravo fobiqza drugite nqmam problem
![]()
aaalelelelelelele tcccccc![]()
vie ludi li ste beeeeeeeeeeeee
![]()
За мене съществуват само две раси: Бели и всички останали!
Аз съм расист!
Аз съм Българин!
Аз съм патриот!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
[quote="Love_Boy"]За мене съществуват само две раси: Бели и всички останали!
човек ти някога отварял ли си учебник по география
за него съществували само две раси
![]()
![]()
![]()
за мен пък само една
![]()
за друг-5,за оня 6,за трети 7 и не знам си кфо...пфф нова география ще измислите уе
![]()
Az nevijdam kakvo lo6o ima v tova da si s 4ovek ot druga narodnost... ne vi razbiram vas, za6toto za vas ima samo drapnati i negri ... i za dvete mislite 4e za ni6to ne stavat. Az naprimer jiveq na mqsto kadeto ima hora ot vsqkakvi narodnosti i sam sviknala s tqh. Ta az nqmam ni6to naprotiv da sam s mom4e ot druga narodnost, 6tom mi e dobre s nego i e svesten drugoto ne mi puka.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...