.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Така и не разбрах какво е това РАСТА?! Звучи ми адски противно! Като КРАСТА!
    В темата се пита дали РАСАТА е проблем.Видовете раса са европеидна раса (хора с бял цвят кожа), негроидна раса (негрите)и монголоидна раса (китайци и японци).За да разбереш какво е раса про4ети това http://www.signlanguage-bg.com/bg/sp...age/bg/068.htm
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    мечтата ми е да тръгна с негърка... сяка сутрин ше я поздравявам с Sieg Heil
    Кой ме вика ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Голям фен Аватара на 50cent
    и аз не бях расист заминах за америка върнах се и им разказвам на моите приятели ква мръсни миризливи не къпещи се маимуни са факените негри дори 50сент ме дразни вече няма значение че ми харесва как пее пууу апък да не говорим за индииците ритуала им казвал че не трябва да се къпят и не трябва да се постригват и да носят някви роби и шапки и ако знаете как вунии але аз вече ептен расист станах ама и вие ще станете кати ги видите какви са те тия по клиповете на мтв са направени ама истинските са мръсни

За любовта няма пречка. Ако ще циганка да е, щом е любов...
    w00t, I commented

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Аз съм много либерална към всеки и всичко, така че ако един ден се влюбя в такъв човек за мен няма да е проблем да имам връзка и каквито и да било други отношения .
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не! Аз съм расистка!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Абсурд ти казвам.Туй негри китайци монголци каквито ще да са НЕ - а пък туркини хептем...Всичките резаци трябва да са под ножа
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от Националист
    Разликите не са само във външния вид на расите. Давате ли си сметка ,че расите са се разделили най-малко преди 3000 години. При расово смешение просто се намаляват шансовете за оцеляване на идните поколения .Всяка раса е защитена към определени болести и приспособена към определени условия.Да не говориме и за различията в интелектуалните и физическите способности.
    И както каза Love_Boy за това ли предците ни са си пазели кръвта чиста толкова хилядолетия.
    Тука малко неподготвени се изказахте, ама ае...
    Иначе по темата.. има мн хубави мулатки, латино американки.. дори и някои филипинки

... и те така

Националист написа:
    Разликите не са само във външния вид на расите. Давате ли си сметка ,че расите са се разделили най-малко преди 3000 години. При расово смешение просто се намаляват шансовете за оцеляване на идните поколения .Всяка раса е защитена към определени болести и приспособена към определени условия.Да не говориме и за различията в интелектуалните и физическите способности.
    И както каза Love_Boy за това ли предците ни са си пазели кръвта чиста толкова хилядолетия.

Тука малко неподготвени се изказахте, ама ае...
    Иначе по темата.. има мн хубави мулатки, латино американки.. дори и някои филипинки
    Имах предвид 30 000 .Моя грешка.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Да, бих тръгнала ако е свястно момче. А съм чувала че негрите били много лоялни като приятели. Тва го чета само от някви форуми на българи в чужбина...
    Олеее аз тез дни се запознах с един негър
    Свестен човечец .. на моите години ...
    малко ми е зле англ. тъ общуването беше малко трудно...ама се оправихме

Иначе мисля 4е отговорът ми е ДА ... ама знае ли човекк ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Абе сяква да е стига да не е циганка(туркиня) се тая....
    Ама това за негрите...Найстина е така-те са...Добродушни...Абе те са пекани и добронамерени,не ти правят сечено за да ти бъде гадно....Казвам го от личен опит...Даже според мен е много яко ако имаш приятел негър,с който да си споделяш всичко...А пък за гадже нз...Тя любовта не те пита искаш ли,не искаш ли...Утря те по канчето иии....както и да е

Оллл мнооо ме кефат негпите Нз защо омо особено тоя Алфредо Торез като го видя .... А с китаез на 30 февруари

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Aми да.. ,но зависи все пак.
    Не бих тръгнала с някой азиатец,щото са ми много еднообразни.
    Не бих тръгнала и с циганин;X Никога!
    Негрите ми допадат като вариант иначе;]

Ама закво са ми други раси.. наще българските момченца са си най-хубавите!
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Без турци и цигани.

Аз не съм расист, но все пак те не са хора.
    И аз клоня към това мнение.Пък и като се сетя, че ме беше харесал един ром, едвам се отървах от него.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Роден съм в България живея в България и ще искам да се оженя за БЪЛГАРКА друго не ме интересува

Град
    с0фия
    зависи от мн неща ..
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

защ0 не ак0 е г0тин кат0 ч0век , ..... ама с китаец чесн0 казан0 има г0тини негри с яки тела пък имат г0леми хуй0ве
    ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD

За мен расата не е проеблем. Стига човекът да си заслужава. В крайна сметка черни, жълти или бели, всички сме еднакви хора. По важна е религията, тъй като тя до много голяма степен определя начина на мислене на хората. Мюсюлманите например имат коренно различно отношение към брака, жените и смъртта, в сравнение с нас, християните. При тях все още е патриархат, т.е мъжът доминира, а жените са пренебрегвани почти във всяко едно отношение. Смъртта за тях не е толкова ужасно нещо, колкото в християнските разбирания. И общо взето не са много турците, които са преборили корените на религията си. Не съм особено запозната с другите религии, но за мен това е по-важно, отколкото откъде е човекът...

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Абе сяква да е стига да не е циганка(туркиня) се тая....
    Ама това за негрите...Найстина е така-те са...Добродушни...Абе те са пекани и добронамерени,не ти правят сечено за да ти бъде гадно....Казвам го от личен опит...Даже според мен е много яко ако имаш приятел негър,с който да си споделяш всичко...А пък за гадже нз...Тя любовта не те пита искаш ли,не искаш ли...Утря те по канчето иии....както и да е
    циганка(туркиня) това не е едно и също ве една туркиня не знае езика на ромите и обратното и плюс това ромите имат тъмен тен на кожата,а турците не!
    По темата-за мен няма значение какъв е по народност или какъв по раса...но не харесвам тъмнокожи ммм китайци и японци..защо пък не някои са много сладки

Расата няма значение важен е човека
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Град
    Petrich
    Има някои наистина готини азиатки. :P
    Steel is my body and fire is my blood.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Абе само ако е азиатец, бих се позамислила, защото аз познавах един такъв, който беше готин на външен вид, пък и съм виждала готини. Но за негър - не, не ми харесват външно. Черната кожа някакси просто не ми допада. Не, че имам нещо против тях, ама...

EDIT: И за някои потребители да поясня: РАСИТЕ СА САМО 3 : ЕВРОПЕИДНА, МОНГОЛОИДНА, НЕГРОИДНА. Иначе казано: бели, черни, жълти. Другото са националности.
    EDIT2: Или етноси.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Targovishte
    Zavisi ot rasata i daje ne tolkova ot rasata kolkoto ot nqkoi opredeleni nacionalnosti nebih se zanimavala s myje/momcheta...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Както и да си говорим тука расата не е проблем.Просто всеки втори е мангал .Специално в България е просто странно
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    чужбина хахахах
    не е проблем но зависи за кво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си