- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това бе написано от едно момче..
още 10 пъти да го прочета пак ще го мисля за тъпоотносно по-горния пост: ако някой се сбие заради мен,то той не е подходящият,а просто тъпак,който обича да доказва колко е велик.аз живея в 21 век,а не в каменната ера
![]()
Мило е...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Бахти тъпнята.
Харесваме момичетата,защото имат вагина, а ние имаме пенис.
не бях се замислял за тези дребни детайли,но след като прочетох това няма начин да не се съглася с всичко това
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Първоначално написано от sladur4etyYy
Имам да кажа 3 неща:
1. И аз съм го чела... не помня къде и кога, но както и да е, пак смятам, че е сладко написано...
2. Както казаха пред мен, има момчета, които са достатъчно зрели, за да могат без срам да осъзнаят и заявят какво обичат в противоположния пол.
3. Не е задължително всяко момче да може да напише това, не на всеки се отдават по такъв красив начин да се изразява. Но според мен е достатъчно момчетата да осъзнават колко са мили тези неща у момиче, дори да не могат да го изкажат.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
тва е много мило..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ах разчувствах се
![]()
aбсолютно съгласен с него.Първоначално написано от PePeLePew
всичко е прекрасно в любимия/любимата.
миризмата и вкуса на кожата, начина по който мига, въздишките, как се опъва кожата на врата, докато той/тя е извърнал/а глава.........![]()
алелуя.
Дано наистина ги има още тези момчета,за които това което е написано наистина важи и се наслъждават времето прекарано с тяхното момиче!
Много е добро тва, искрено ме зарадва
Да не си влюбен?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
♥ ♥ ♥
то стана ясно, не му е тря'ало на автора 1 послепис да слагаПървоначално написано от Vikitooo
Първоначално написано от Free`s0uL
Писах и по-рано положителен коментар,но това го имаше в един сайт вчера го видях ... Мога да споря всяко момиче,че момче което си харесат , няма да има каже и половината ...