- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Възможно ли е любовта между двама души да се възроди като в началото,толкова чиста и невинна като преди
колкова?Първоначално написано от paranoia
Не-в началото е интересното-и после почв всичко да гасне-при някои по-бавно при други по-бързо-но накрая си отива и се превръща в навик.
Не винаги всичко стаа навикПървоначално написано от mitakkka
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Началната тръпка винаги може да се поддържа,поне ние засега успяваме да го правим това
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
За мен е възможно ако наистина се обичате![]()
♥ ♥ ♥
vuzmojno e .. 6te go dokaja savsem skoro .. nadqvam se![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Има такива вариянти.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
О и аз ще го докажаПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
![]()
Зависи от много неща , но според мен е възможно, ако и двамата сте се обичали наистина, дори и поради обстоятелствата да сте се разделили напълно е възможно да има още тръпка, но зависи как сте се рзделили също.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Мисля , че не , в началото е най-интересно после вече започват караниците , ревността не е толкова невинно чувтвото има и лоши и хубави моменти , но в началото забелязваме само хубавото гледаме по друг начин на нещата има тръпка повече , поне при мен , после вече нещата се укротяват . . Това не значи , че любовта ти към един човек е намаляла просто е всичко е малко по-улегнало като че ли . .но зависи и заради какво сте се разделили 1вия път
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Мне, според мен не може. Отначало е най-интересно ... даже учените го наричаха по някакъв начин тоя период, който продължава от половин до една година някъде ... в смисъл тогава се отделят много хормони и хората са най-влюбени ... после си проличава дали е било истинска любов или просто харесване ... Но дори да е истинска любов, пак не е същото и човек вече започва да вижда недостатъците на партньора си и да спира да го идеализира и т.н
Memento moriendum esse!
Всяка връзка има начало и край,но някой път има още едно начало докато не дойде краят.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не знам,може и да е възможно.Но все пак първият път е най-хубаво.
Както казвате,в началото е по-интересно,а чувствата после угасват,когато няма какво да покажеш на човека до себе си.Според мен изобщо не е така.Поне през моята гледна точка.Ако човека до теб те обича истински,любовта никога няма да изчезне,защото е чиста и искрена любов.Според мен винаги трябва да има някакво предизвикателство,за да има и интерес.![]()