- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пуберски работи
Начи хора имам един проблем може и да не е проблем но се пак защо се случи и за тва![]()
![]()
Преди 2 дена беше.Легнах си вечерта,заспах,сичко Ок но сутринта кат станах имаше една бяла течност на слипчето не беше сперма и не беше толкоз малко прочетох в някои страници и пише че тази течност се е отделяло по време на пубера но към 16-17 години а аз съм на 14
![]()
![]()
които знае какво е това да си изкаже мнението благодаря ви от сега
![]()
П.П моля без подигравки
OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...
1. Po nai barzia nachin mahai tozi znak ot avatara si.Fashist sam i ne mi haresvat horata, koito sa protiv moite viarvania i idei.
2. Tova, koeto ti se e sluchilo se naricha poliucia.Noshtno izprazvane, nai-grubo kazano.Normalno e, i na men mi zapochna na tolkova godini da mi se poiaviava.Veche mojesh da stavash tatko![]()
ми точно тая вечер сънувах Анджелина Джоли и то чиииииииииисто гола![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...
хахах ето от къде идва всичко,няма от какво да се притеснявашПървоначално написано от Mr.CrAzYto
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
И в такъв случай онова дето не е било сперма познай какво е![]()
Сперма е, но просто явно не си толкова развит че да е истинска сперма а подобие на тази течност които отделят семенниците ти. Честито, имал си първия си мокър сън![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
и какво става когато съм имал тоя първи мокър сън![]()
![]()
![]()
Сънувал си еротичен сън и си се изпразнил на сън ........ Кратко и ясно.Първоначално написано от Mr.CrAzYto
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Хъхъхъ..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Horse Crazy Girl!!
Добре добре..ама защо не пишеш на кирилица?!Първоначално написано от SK0RP10N
А и по темата-честито ...ставаш мъж![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Zashtoto sam v Ispania i niamam kirilizatorПървоначално написано от - Claustrophobia*
Аа..ок сорка тогава..Първоначално написано от SK0RP10N
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
имаш бяло течение и аз имам и всички имаме ... повече се появява преди да ти дойде ..
Не е изключено, но се съмнявам. Това обикновено е признак за инфекция и е съпроводено с парене и други неприятни симптоми. Казах си мнението. Според мен е просто мокър сън. И никакви 17 години, На 14 (че и по-рано) е съвсем нормално да се появят подобни сънища.Първоначално написано от - Claustrophobia*
![]()
Просто така наречените мокри сънища![]()
![]()
LoVe Is PaiN.....!!!
Първоначално написано от lick_me
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
![]()
![]()
на мене ми стана тфа на 12 ... сега си сдържай пикнята и ше станеш сексуален като мене
![]()
dilated dead not an option
ХАаахах Анджелина Джоли сънувал е да ти имам сънищата....![]()
тая е цялата в татуси ама ако ми се помоли ще я прасна!!
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!