- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тая дума приятелство?!
Незнам дали са пускали такава тема ма немоа разбера ,,приятелите'' истински ли са или просто са познати ?! Да ви разкажа за едно момиче,което мисли че приятелството се гради около нея!
> Така де тя ми е така наречена приятелка.Ще вървим ние na trenirovki po basketbol (Az,Tq i Drygite mi frz) oba4e maikami izvednuj mi zaqvqva 4e nqma da me pysne 6oty valqlo i onaq moq ''priqtelka'' re6ava da mi se obadi za da mi izrejda po telefona kak i bilo pisnalo ot men,i kak katy kaja ne6ty trqbvalo da go izpulnqvam za6toto nai - dobrite i priteli trqbva da i se pod4inqvat! Katy 4yx tva se izmqx acki siLno
4e to ne e li sme6ny!!! Posle i kazax suvsem spokoino az ne se pod4inqvam na nikoi nai-malko na teb. . i tq na6ta kat mi vika ama vika qky vi kazvam. . ''intrigantkaaaaaa''! Zatvorix i telefona 6oty ne mi se govore6e s maLymna. .no vse pak tq postupva taka s vsi4kite ni! Neznam na tva ''pritel'' li moi da si kaje to ''poznat'' li e Nz
I se pak tq ymelo yspqva da nastroiva vsi4ki kogaty e skarana s nqkoi . .Iskam da vi popitam dobra li 6te e ideqta vsi4ki prosty da i oburnem grub i su6to da vi popitam priqtelstvoto pri vas istinsko li e ..?
Издребнели момченца,превзети лигли и комплексари - Full reSpecT и пътя!
... ДА, обичам се!Обичайте се и вие.._(_
- M0n4y `Bi4a` Marixyan4y => s0o much {p}