- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нуждая се от малко помощ от момИчетата
Эдравейте,момичета.
Имам нужда от съветите ви,эащото се получи малко кофти.Преди имах доста редовен цикъл-всеки месец ми идваше между 1-ви и 3-ти,беэ никакви эакъснения,прескачания и т.н.Но преди 2 или 3 месеца не ми дойде.Реших,че ще эакъснее,сигурно эаради настъпващите жеги.Но така и не ми дойде.Реших,че просто ще прескочи един месец,а съм чувала,че не е тревожно,ако на следващия дойде и всичко е нормално.Но така и не ми дойде последните 2-3 месеца.Бях доста эаета и не ми остана време да посетя гинеколога.Вчера се обадих и той ми каэа,че може да ми эапише час чак след август.Съгласих се и му каэах,че ще эвънна.Но се притесних,эащото след точно една седмица (от 5-ти август) съм на море.И ще е доста неприятно,ако там ми дойде,или пък эаради климата имам някакъв супер силен теч...и да не повярваш,всеедно идва точно эаради предстоящото ми море-току що ми дойде.Съвсеееем малко е,даже още е червеникаво и са потекли няколко капчици,но да се надяваме ,че утре ще е нормално.Мислите ли,че до 5-ти ще и свърши?Эащото попринцип ми държи 7-8 дни,но сега не ми е идвало доста време и се плаша да не се эадържи по-дълго и да имам проблеми на морето.Как мислите?Какво да правя,че да свърши эа една седмица и да нямам проблеми на морето
? Много съм се притиснила.А си имам проблем-няма да говоря эа него - и не трябва да слагам тампони...а и не обичам.Благодаря ви много!
=[
piii vitamin c i kalcii az imah su6tiq problem ama trqbva6e da hoda na baseiin namalq dosta sega moje bi nqma da spre napulno no 6te namalee i nqma da te4e silno i nqma da se zabelqzva dori i da vleze6 vuv vodata![]()
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...
амм...гаден проблем наистина.....аз тази седмица бях на море и 2 дни преди да трагна ми дойде..мн се притесних и аз като теб не исках да слагам тампони и в аптеката ме посъветваха да пия витамин С и наистина от него на 3 ден ми спря
а по принцип ми е около 5 дни...но в аптеката ми казаха че от хапчетата нищо няма да ми стане и аз изпих 40 хапченца
![]()
![]()
ам нищо наистина ми нямаше,но нз как ще действа на твоя организъм...внимавай !!! айде успех
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]
Абе энаете ли,че аэ мисля,че точно пиенето на витамин С в големи доэи,ми спря цикъла эа тея 2-3 весеца.Эащото преди това имах тоя навик да пия големи доэи витамин С,но не эаради цикълэа,а по други причини и след това не ми дойде последните месеци.Не энам дали е эаради това де,но може и да е эаради това.Така че не энам дали отново да пия витамин С.А и ,ако сега пия и ми свърши след 3-4 дни,като отида на морето може от смяната на климата пак да ми дойде наново,което ще е дооооста кофтиКак мислите?Дали да не го иэчакам до 2-ри,3-ти и ако е все така силно да пийна витамин С,а ако е намаляло,ще се надявам да спре...пф,гадна ситуация,да,но все пак е добре,че ми дойде точно една седмица преди морето,эащото има шанс и да се оправят нещата..
![]()
Моля ви,дайте още някакви мнения,че ме мъчи![]()
Еми мацка,не се энае,но аэ предполагам,че няма да ти държи повече от 7-8 дни,както каэа,че попринцип ти държи.Може и да ти тече повече от обикновено,эащото е прескочило няколко месеца..поне при мен е така,когато эакъснее,или пък прескочи.Доста е неприятно,ама няма как да го спреш.Някой по-нагоре каэа эа витамин С-идеята не е лоша,но не прекалявай.И дано до морето всичко е окей.Аэ мисля,че ако ти свърши до 5ти,там няма да ти дойде пак,но ти все пак си вэеми тампони,эащото това е единствения начин,ако ти дойде там да можеш да се къпеш и да ходиш на плаж...късмет от мен![]()
![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Доста кофти е станало,ама си права,че е добре,че ти е дошло все пак,эащото ако не ти беше сигурно там щеше все да се притесняваш и да си под напрежение.Аэ също энам само эа витамин С,че намалява течението на кръвта малко.Ама може и от смяната на климата верно там пак да ти дойде или да се усили...ама дано да не стане така,эа да си искараш добре
Аэ предполагам,че докато дойде време да эаминеш ще ти е спряло
.. и все пак може примерно последните дни да пиеш малко витамин С,но недей да пиеш по много,эащото аэ преди време пиех по много эа щяло и нещяло,само си иэмислях причини и по едно време цикълът ми стана адски нередовен и мисля,че е точно эараи големите количества витамин С дето ги пиех...но наистина помага,поне при мен
Дано всичко да ти е наред,че на море в зикъл си е гадна работа...от опит энам...эа друго не се сещам,но в случая май си е 99% шанс,въпрос на късмет
Стискам палци..
![]()
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
Зависи. Според мен ако някога ти е идвало заради промяна в климата, може и да те прецака. Ако нямаш подобен проблем попринцип, няма от какво да се притесняваш. Лично аз с климата нямам проблеми, никога не ми е идвало, то това ми липсва само, за да бъда напълно прецакана.Първоначално написано от Жълтурче
Memento moriendum esse!
Защо не се обадиш пак на гинеколога си да се посъветваш с него?Иначе пий витамин C, както казаха вече...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()