.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Въпрос

Въпрос

Понеже много се нервя и ме боли да дърпам косъм по косъм там долу по срамните устни с пинсета .. искам да попитам продават ли се тънки лентички специално за тези места ? И нормално ли е като си слагам интимен гел отначало да имам едно такова усещане на пощипване.. то трае няколко секунди ?

rusalchica
    Guest
    тралалала

Ами да мисля че се продават такива лентички,а за геловете аз като ползвам нямам такова усещане и нз,но мисля че не е нормално

Rusalchica ти въобще знаеш ли за какво са предназначени тези гелове ?!Те са си точно за интимните части (за това и се казват ИНТИМНИ гелове)!!!Тяхното pH не е толкова високо както при сапуните и душ-геловете.

А сега по темата:
    До колкото знам има ленти специално за триъгълника и интимните части,но ако искаш може да си вземеш и ленти за лице.До колкото знам те са по малки и сигурно ще ти свършат добра работа А за интимните гелове - мен лично не ме щипе Но при теб може причините да са 2 (поне аз така си го обяснявам това щипене):
    *или кожата ти е била раздразнена след махането на косъмчетата
    *или някоя от съставките в интимния ти гел не ти понася
    Ако искаш може да си купиш нов на друга марка и да пробваш с него Успех

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    А косъмчетата около ануса пак ли с бикче се махат?

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Аз мисля, че не би трябвало да ти щипе гела.Каква марка е?

Град
    тРоЯн
    и мен ме е щипало от гела само за 1 секунда и спира.. моя беше на ейвън един зелен отвратителен !
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    и мен ме е щипало от гела само за 1 секунда и спира.. моя беше на ейвън един зелен отвратителен !
    ъу знам го имаше няква супер цепеща миризма аз пък сега ползвам един на GENERA или нещо такова, който мирише на лайка

Здравейте на всички.Знам,че не е много по темата,но да не правя нова.Да попитам,при бръснене отдолу на триъгълника ако се използва крем за бръснене(какъвто мъжете използват) предполагам може да се получат някакви проблеми или инфекции?Като бяло течение(гъбички)?Има ли специален крем за бръснене за триъгълника,който да не причинява такива здравни проблеми?А ако няма какво е най - добре да използвам за обезкосмяване там долу?

Извинявам се отново,че не е по темата.
    Благодаря Ви предварително.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от p0iSsOonN
    А косъмчетата около ануса пак ли с бикче се махат?

неее в никъв случай не ги махай с бикче

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

rusalchica
    Guest
    цициииииии

rusalchica
    Guest
    ..

Ами аз сега си поръчах един дамски гел за бръснене и мисля да го ползвам и за интимните части. Ама хора като си махнете космите на триъгълника с бръсначка и на другия ден като ги махнете пак, получават ли ви се раздразнения и кръв..?
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

^Да, и на мен ми става така. Това е така защото тъкмо косъмчетата са се показали от кожата и ти ги бръснеш наново, нормално е.

Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Ами аз сега си поръчах един дамски гел за бръснене и мисля да го ползвам и за интимните части. Ама хора като си махнете космите на триъгълника с бръсначка и на другия ден като ги махнете пак, получават ли ви се раздразнения и кръв..?
    Е аз по - нагоре питах,ама никой не ми отговори....трябва ли специален дамски гел за бръснене на триъгълника,за да не причинява инфекции,или става с всеки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си