.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    Стара Загора

Моля ви прочетете това и ми кажете да му се доверя ли отново

Моля ви прочетете това и ми кажете да му се доверя ли отново или ....

[02.8.2008 г. 01:05:35] *.

Град
    Ин Дъ Клуб
    ш ме извиниш ама не мога да го прочета... както и да е имай доверие..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    Риск печели,риск губи
    Ама иначе пича ти дава свобода,
    явно сте на разстояние,
    според мен постъпва мъжки.

Супер фен
    Аз съм на мнението, че всеки заслужава втори шанс, но трети шанс вече му идва в множко Имаше една мисъл: "Ако нещо се случи един път, не е задължително да се случи втори път, но ако се случи втори пут, то със сигурност ще се случи трети път." Има нещо вярно Дай му шанс :Р

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    съгласна съм с милото
    .!.

Град
    Ямбол
    Аз ако наистина обичам някой не бих му казала " прави си каквото искаш докато ме няма, и това не означава че не ми пука за тебе" И според мене това че ти е изневерил допринася за моя съвет и той е : МОЛЯ ТЕ не му се доверявай, каквото било било.... Най-добре му кажи, че късате нацяло, да не се налага да си изневерявате така.....
    Пък ако толкова много "се обичате" карайте си на "отворена връзка"
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Аз не бих му се доверила отново толкова лесно. А през какъв интервал от време се виждате?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Аз съм на мнението, че всеки заслужава втори шанс, но трети шанс вече му идва в множко Имаше една мисъл: "Ако нещо се случи един път, не е задължително да се случи втори път, но ако се случи втори пут, то със сигурност ще се случи трети път." Има нещо вярно Дай му шанс :Р
    Абсолютно...
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    с0фия
    ами аз почти нищо не разбрах от темата ама до колкото разбрах в момента сте на някакво разстояние и тоя гаджето ти е изневерил

хмм 1во щом сте на разстояяние не можеш да имаш гаранция че нема да ти изневери отново ... щом веднъж вече го е напраил .. през колко време се виждате и от колко време ходите ?!
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Бикини-Ботъм
    ако веднъж го е направил,нищо не му пре4и да г повтори,аз не бих повярвала.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Стара Загора
    Ами ние тръгнахме през Януари.Така че вече ходим почти 8 месеца.Иначе за тва колко често се виждаме...Не мога да кажа, че се виждаме всеки ден или всяка едмица ама все пак ...

Според мен няма да излезне кой знае каква връзка след като се виждате 1 месечно да кажем ... каквито и да са ти чувствата ти най-добре би трябвало да можеш да прецениш дали да му се довериш или не .. помисли как би се почувствала ако ти каже за още някоя ... ако не ти стане толкова гадно колкото се предполага значи просто го харесваш ... това не е любов ... ако наистина обичаш някого ще му даваш свобода но чак такива своеволия... Просто прецени какво значи за теб .. попитай и него това и реши дали си заслужава
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Аз ако наистина обичам някой не бих му казала " прави си каквото искаш докато ме няма, и това не означава че не ми пука за тебе" И според мене това че ти е изневерил допринася за моя съвет и той е : МОЛЯ ТЕ не му се доверявай, каквото било било.... Най-добре му кажи, че късате нацяло, да не се налага да си изневерявате така.....
    Пък ако толкова много "се обичате" карайте си на "отворена връзка"
    Абсолютно съм съгласна с теб

Е, аз не видях някъде да е казал, че е станало нещо??? В тоя разговор само ти толкова убедено твърдиш, че е имало там нещо.
    А пък тва твърдение "няма как да си в друга страна или на много далече и момчето да не няправи нещо" си е пълна глупост. Ако ще и на другия край на света да е, ако те обича и държи на теб ще изтрая докато се видите.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Това са тема ли е кво е? Не ми се четат чат истории, имам си ги
    ♥ ♥ ♥

На мен ми стана смешно от това, че видиш ли, няма вариант, в който да сте разделени на повече от 100 км и момчето да не изневери. Нали знаеш, че той ако иска да ти кръшка ще го прави, та ако ще и врата до врата да сте, няма да чака специално някой от вас да замине. А ако те обича и ти е верен, няма да го направи.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз не бих му се доверила отново,но ти си решаваш..

Град
    Targovishte
    naistina dai mu shans a dano nqkaksi se skysi raztoqnieto mejdu vas ta da ste pove4e zaedno i da dadete volq na lubovta si iskrenno vi go pojelavam :P
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

I vse pak 6te kaje6 li kak hvana mrasnika v kra4ka

А не, в никъв случай не му се доверявай, струва ми се че не те обича, изглежда някъв мазен лъжец, дето претупва работите.. Много ми стана анти като му четох простотиите. Махай го и толкова. Изглежда че ти си по-навитата за сериозна връзка от него, а на него му е все тая, ама се опитва с чест да излезне от ситуацията. Някво недорасло тъпо лапе, ама поне хитро ;]

И btw - връзките от разстояние sucks..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Always
    Е, аз не видях някъде да е казал, че е станало нещо??? В тоя разговор само ти толкова убедено твърдиш, че е имало там нещо.
    А пък тва твърдение "няма как да си в друга страна или на много далече и момчето да не няправи нещо" си е пълна глупост. Ако ще и на другия край на света да е, ако те обича и държи на теб ще изтрая докато се видите.
    Много се надявам да е така..... въпреки че имам доверие на моето сладурче, все пак ме е страх, че сега като е на морето ... и знам ли...... даже не искам да си го помислям
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ъм...горкото момче..ти така здравата си го притиснала до стената,че.... имам чувството,че си е "признал" само ,за да бъдеш спокойна,че женската ти интуиция работи.... и много ми е страно какви са тея изводи,че винаги ама винаги щом момче е далеч от приятелката си, ПЪК камоли в друга старана, то веднага ще й изневери....някакъв неписан закон ли е или какво..
    да ти кажа честно такова нещо няма,просто ако те обича момчето не би направило такова нещо...В твоя случай по-скоро ще да го е направил напук,защото с това твойто-признай си...признай си ,сигурно си е откачил..
    евала на пича за нервите,че трае всичко,евала и ,че ти е дал лична свобода да правиш каквото прецениш.....Явно е разбрал,че връзка от разстояние трудно се поддържа....
    А моят съвет ще е ...ако го искаш естествено,защото камо ли ще се вслушаш...е...да прекъснеш връзката......ти ще си намериш момче от твоя град,той момиче...не се измъчваите и 2мата с това следене, явно ти му нямаш доверие,а една връзка се гради на 2 основни неща-любов и доверие....щом 1то го няма на къде отиват нещата?
    ПП...изобщо не разбирам хората,които пускат толкова лично нещо като чатове във форума..а представете си,че половинката ви без да иска попадне на тях колко предаден/а ще се почувства?!!!

Аз не одобрявам такъв тип връзки, неможе да се виждате през 2 седмици (примерно) и да се обичате...
    Той ти е изневерил, което не е някаква дреболия, щом ти изневерява значи му е липсвало нещо, срещите ви няма да зачестят и това нещо пак ще му липсва, и пак ще ти изневери....
    Няма смисъл да се самоизмъчваш, чудейки се какво прави в момента, хвани си гадже от твоя град и тогава поне ще знаеш какво прави

Град
    Стара Загора
    За това как го хванах..Имам приятелка от неговия град, която е близка и на него и тя ми разказа всичко. А за тва, че си бил признал просто за да съм спокойна или както беше там.Не е вярно заради по-горе напианото.И да трудна е връска от разстояние, и аз не съм осбено лесен характер ама ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Без да го чета - дай му шанс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си