...
мии щом се чустващ по добре с нея отколкото с приятелката си й кажи за чуствата си :P
Аз щях да ходя и с двете...![]()
...
Само тре'а си напра'иш график с коя кога да излизаш и като излизаш с едната да внимаваш да не те видят приятели на другата... просто е...Първоначално написано от WALKMAN
em..badi s tazi,s koqto ti e po-priqtno i,koqto obi4a6 naistina...
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Щом харесваш повече другото момиче, а не приятелката си, бъди с нея. Но първо се раздели със сегашната си приятелка - да ходиш с две е много долно!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами има един проблем които ме притеснява ней-много...сегашната ми приятелка е от моя клас и ако и кажа ,че има друго момиче не знам после как ще я погледна в очите...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
Щом имаш по-силни чувства към другото момиче, няма кво да залъгваш приятелката си, резваш я и тръгваш с "новата си любов" и всички са щастливи (евентуално бъдещата ти бивша няма да е)
Еми като не знаеш как ще я гледаш после - ПРОСТО НЕ Я ГЛЕДАЙ![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
На 100% подрепям Дразнител..!![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
+1Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Според мен се раздели със сегашната си приятелка,но за нищо на света не и казвай,че има друга.Споделяш на новото момиче за чувствата си,тръгвате,а ако бившата иска обяснение...много е просто:Продължавам си живота,както трябжа и ти да направиш без мен.Трябва да бъдеш с тази с която си щастлив![]()
...
+1...така ще ти е по-добре,щом изпитваш нещо по-силноПървоначално написано от vuvs
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Отначало със сигурност ще бъде неловко, но колкото по-рано й кажеш, толкова по-добре. Пък и сега ваканцията ще имате време да забравите наъплно един за друг. Но непременно й го кажи лично, а не по скайп, телефон или какъвто и да е било друг посредник. Най-добре е да й кажеш истината. Първо като разбере, че има друга, ще й стане гадно, ще ти се ядоса, но после ще разбере, че не си заслужава да си трови нервите, заради теб и всичко ще се оправи. Ако я излъжеш, ще стане много по-гадно. Но ти си решаваш.Първоначално написано от WALKMAN
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да,ясно е,че си падащ повече по другото момиче,колкото и да е трудно и неловко,трябва да го споделиш на приятелката си.По-лошо ще е да я лъжеш и подобно.Искреността преди всичко...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
По skype, в никакъв случай, LIVE, моето момче, LIVE! Ако и кажеш, че не искаш да сте повече заедно по skype, ще си един СТРАХЛИВЕЦ, най-много момичето да те нарази от дъното на душата си! :P какво да правиш - хората ти казаха - бъди с тази , с която се чувстваш добре, с тази, която те прави щастлив![]()
Не е сложно ... Ще ги водиш в двата края на града и си готов ... Накрая се някога ще разберат,но вече ще си махнал едната ...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Поправка : махнал - " минал "...но вече ще си махнал едната![]()
Виж ... аз докато бях с едно момче ... и после той ме заряза и тръгна с друга ... сега като се разделиха и той е с мен казва,че не я е обичал ,но преди няколко дни ми пратиха хронология,в която пише,че той я харесва и той потвърждава ,че е така докато ходи с мен и когато го видях това много гадно се почувствах ... затова зарежи момичето ,с което си и тръгвай с тази ,която ти е по-добреА пък това ,че е от твоя клас ... цял живот ли си щл да бъдеш с нея???
![]()
....
кажи на приятелката си какво изпитваш към другото моми4е- бъди 4естен с нея,поне това заслужава![]()
I can't stop myself from loving you <3