.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    v dne6no vreme tova 4esto se sre6ta

Супер фен
    Град
    Bourgas
    лапешка му работа.. ще им дойде и на теи момиченца ъкъла.. ама после ще съжаляват..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    с0фия
    добре де чек малко тва че сме момичета не значи че не можем да си имаме приятели момчета някой могат да хар повече момчешката компания от момичешката ние като ви видим 1 момче с 5 момичета казваме ли нещо ...
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, да са живи и здрави, бе !

Какво значи да се движат с по 4-5 момчета?! Аз до миналата година бях почти изцяло в мъжки компании и евентуално още 1-2 момичета. Като 'движеш' с 4-5 момчета, не означава, че спиш с тях...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

курволяк бе
    Целия шибан стил е едно копие !!!

и какво като се движат с 4-5 момчета . . . ;дд къв е проблема ? ако са само приятели?
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Не го изживявай толкова тежко !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Колкото повече поодрасва днешното поколение става все по-зле няма какво да се чудиш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

ami az sum na 15 i ne izlizam s momi4eta vsi4kite mi priqteli sa mom4eta ! i vse pak imam seriozen priqtel, ne vijdam nishto losho v tova
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Шумень
    Ненаситни курвета, дет ши с провалят младостта и после ще съжакляват, освен ако не са станали повърхностни бабички
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Какво имаш в предвид с понятието "движат"? Искаш да кажеш, че излизат в предимно мъжка компания, или ходят на веднъж с 4-5 момчета и ги въртят? Ако е за първото, и аз съм така. Просто не се разбирам с момичета. Трудно се сприятелявам, явно ме имат за конкуренция или прочие, но и аз се движа предимно с момчета. Момчетата са по-точни като приятели и купона е на макс защото няма сплетни и клюки а просто веселби без задръжки. Мнението ми е позитивно. Колкото до вторите-курвалъка е болест, не състояние.
    Точно И аз съм винаги с момчета ,защото не се разбирам с момичета
    И за другото съм съгласна с теб

Тва го правят най-вече момчетата..на мен 1 ми стига,но се е случвало да ходя и с 2-ма (задължително от различни квартали)
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Има 2-ва варианта:
    1-ви: Момичето да е чисто долнопробна курва....
    2-ри: Просто да си има приятели момчета без никви сексуални поднамерения
    Просто мислете.... не винаги всичко опира до сексуалните нужди на човека! За 2-рия вариант повечето не ме разбраха.. ама мноо ми дреме мноо ви здраве ! А за тея, които ме разбраха.... умници
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

може просто да им се прави много секс... иначе за 1 момиче трябва да има само 1 мъж!

Град
    Filibeto Maina
    аз пък не познавам такива момичета които да въртят по 4-5 момчета. двама да но чак пък 4-5 интересното е обаче че познавам такива момчета
    Ml1kni be ne iskam da te pitam! Kogato se eba ne p1shkam, napravo vikam! Ku4ka otka4ena, luda, nenormalna, za kvartalnite kopeleta prosto brutalna!.. Sega 6te te ostavq p1rvo v1zduh da si vzemesh.. Dishai! A posle 6te go poemesh!!

Аз няма да ги нарека курви по простата причина, че съм на мнемие, че едно момиче бива наречено курва когато пуска на приятелите ти, но не и на теб!
    Разни такива неориантирани момиченца, дето просто си нямат представа какво точно искат винаги е имало и ще си ги има - просто напоследък се намери кой да си няма друга работа и да ги зяпа какво правят. За мен лично е баз значение това, че определена "девойка" въртяла по няколко момчета - като и се връзват, а тя като се залъгва, че ще се справи без да си изпати да действат.
    По мое мнение всичко днес се върти от сексуалните нужди на човека и докато секса го има ще има и всякакви странни индивиди и изпълнения, а както на всички предполагам им е ясно на сексът няма да му мине модата!
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Какво имаш в предвид с понятието "движат"? Искаш да кажеш, че излизат в предимно мъжка компания, или ходят на веднъж с 4-5 момчета и ги въртят? Ако е за първото, и аз съм така. Просто не се разбирам с момичета. Трудно се сприятелявам, явно ме имат за конкуренция или прочие, но и аз се движа предимно с момчета. Момчетата са по-точни като приятели и купона е на макс защото няма сплетни и клюки а просто веселби без задръжки. Мнението ми е позитивно. Колкото до вторите-курвалъка е болест, не състояние.
    +1
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си