- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мечтите ви за в бъдеще ..
Искам як купон всеки ден, разкъртване яко с приятелите ми!![]()
Но да оставим това настрани, имам си по-важни цели.
Трябва да завърша high school първо, и дано да взема стипендия и да отида в kолежа, в които аз искам!
Мечтая баща ми да ми купи обещаната от него кола!![]()
И най много се надявам след като завърша образованието си, положението в БГ да се е оправило и аз да се върна там..![]()
♥ ♥ ♥
аз съм в гимназия със френски и английски (: още не съм се насочила само в една посока но в об6ти линий искам да роботя нещо със литература,влече ме фотографията и актиорството но няма хляб таа 6те видим ..![]()
![]()
![]()
хахаха ама колко хляб има да изядете,докато кръстосате крака на бюротоАз уча биология и химия,но мечтата ми е да наследя Колумбийски наркокартел
![]()
А имаш време за губене по форумите?Първоначално написано от Psychopath*
![]()
То няма как да се оправи от самосебе си...Първоначално написано от Vikitooo
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
emi az u4a v hudojestvena i iskam vinagi da si risuvam..![]()
Еми мечтите ми бяха догодина да ходя с Милото на море ама днес ме заряза....
аз съм с профил стоителство и архитектура.като завърша ще продължа да уча за архитект и най вероятно ако сичко се нареди добре ще ида да работя в чужбина ,защото архитектите и инжинерите там са доста търсени и ще си получавам добра заплатаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
Аз искам като порасна голям да излетя в космоса.
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
и аз искам в космоса ама неискам да ставам голямаПървоначално написано от cHaLGa KiLLeR
![]()
Dosta me4ti imam dano stanar relanost ;D
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уча в Руската гимнзия в Пловдив френски за 1ви път тази година и съм...заааааеееееекот 9-ти клас почваме и руски и английски..след като завърша ще уча в Пловдивския университет психология.След това ще работя 4 години и ще изпълня списъка си с нещата които искам да направя през живота си за близо 1 година след това ще се върна в България и ще замина да работя и живея в Канада за сега е това
![]()
in defense of our dreams...
U4a v prirodo matemati4eska gimnaziq v profil s raz6ireno izu4avane na angliiski ezik.Me4ta mi e da nau4a ezika perfektno i sled 12-ti klas da u4a v Evropa ili USA i da si namerq hubava i dobre platena rabota![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Аз уча в "Професионална гимназия по Икономика" и смятам след 12 клас да уча в УНСС или пък в Софийския университет нещо с английски език.
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo