.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Искам як купон всеки ден, разкъртване яко с приятелите ми!

Но да оставим това настрани, имам си по-важни цели.
    Трябва да завърша high school първо, и дано да взема стипендия и да отида в kолежа, в които аз искам!
    Мечтая баща ми да ми купи обещаната от него кола!
    И най много се надявам след като завърша образованието си, положението в БГ да се е оправило и аз да се върна там..
    ♥ ♥ ♥

аз съм в гимназия със френски и английски (: още не съм се насочила само в една посока но в об6ти линий искам да роботя нещо със литература,влече ме фотографията и актиорството но няма хляб таа 6те видим ..

я

хахаха ама колко хляб има да изядете,докато кръстосате крака на бюрото Аз уча биология и химия,но мечтата ми е да наследя Колумбийски наркокартел

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    неам време за мечти
    А имаш време за губене по форумите?

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    И най много се надявам след като завърша образованието си, положението в БГ да се е оправило и аз да се върна там..
    То няма как да се оправи от самосебе си...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

emi az u4a v hudojestvena i iskam vinagi da si risuvam..

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми мечтите ми бяха догодина да ходя с Милото на море ама днес ме заряза....

Re: Мечтите ви за в бъдеще ..

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Тъй като вече всички знаете къде сте приети зайчета пък и ние по-старите зайци ми е интересно да ви попитам

Какви искате да станете ,с какво искате да се занимавате след като завършите училище ... И какви надежди ви носи вашето училище /в смисъл всеки е с някакъв профил / ...

П.С - Давам пример,като започна първа аз Уча в икономика с профил финансова отчетност и искам след като завърша да се реализирам в посока -банки и такива работи ..Надеждата ми е след някоя друга година както майка ми казва ,да кръстосвам крака на някое бюрце и да си живея без ограничения живота с хубава заплатка , а училището ме предрасполага към такова бъдеще ..

ВИЕ СТЕ ... --->

Поздрав за всички приети в НТБГ,които може би също ще работят нещо подобно .. (Еми фенка съм им )
    аз съм с профил стоителство и архитектура.като завърша ще продължа да уча за архитект и най вероятно ако сичко се нареди добре ще ида да работя в чужбина ,защото архитектите и инжинерите там са доста търсени и ще си получавам добра заплата

Аз искам като порасна голям да излетя в космоса.
    "Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
    CSKA & Barcelona Forever!!!

Цитирай Първоначално написано от cHaLGa KiLLeR
    Аз искам като порасна голям да излетя в космоса.
    и аз искам в космоса ама неискам да ставам голяма

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Dosta me4ti imam dano stanar relanost ;D
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Уча в Руската гимнзия в Пловдив френски за 1ви път тази година и съм...заааааеееееек от 9-ти клас почваме и руски и английски..след като завърша ще уча в Пловдивския университет психология.След това ще работя 4 години и ще изпълня списъка си с нещата които искам да направя през живота си за близо 1 година след това ще се върна в България и ще замина да работя и живея в Канада за сега е това
    in defense of our dreams...

Град
    Rivendell, Middle Earth
    U4a v prirodo matemati4eska gimnaziq v profil s raz6ireno izu4avane na angliiski ezik.Me4ta mi e da nau4a ezika perfektno i sled 12-ti klas da u4a v Evropa ili USA i da si namerq hubava i dobre platena rabota
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Град
    bLaGoEvGrAd
    Аз уча в "Професионална гимназия по Икономика" и смятам след 12 клас да уча в УНСС или пък в Софийския университет нещо с английски език.
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си