- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Загубих единственото момче,което обичам
Здравей те ! Аз съм на 16 и преди 6 месеца загубих единственото момче ,което съм обичала и , ще обичам истински , ходехме 2 годиди , през тези години ни беше много хубаво заедно , запознахме се съвсем случайно на един купон ! Никой до сега не ме е карал да изпитвам такива чувства и да се чувствам така обичана и истински значима...но да не навлизам в подробности ! Преди 5 месеца се случи фаталното ! Заминахме на Боровец защото имах рожден ден , всичко мина ОК , когато си тръгнахме обратно за София пътят беше заледен и на един от завойте на язовир Искар ни одари челно джип ... не си спомням много защото изпаднах във безсъзнание когато се сабудих бях във болница , а до мен семейството ми бях се разминала само със счупена рака , ухлузвания и пукната вежда,когато попитах каде е и как е Пепи , така се казваше той сестрами ме прегърна и ми каза , че той не е имал моя късмет... ;(;(;( плаках много бях , съкрушена от случилото се! Дълго време неможех да се съвзема и постоянно се обвинявам , че аз съм виновна.... затова реших да ви пиша на вас дали на някой му се е случило нещо подобно , да загубите любимия човек и как бихте постъпили на мое място ! Благодаря предварително , и извинявайте ако съм ви изгубила времето , но наистина имам нужда от подкрепа ! Благодаря още един път !![]()
Ooo миличкататова е ужасно ...по такъв начин да загубиш човека които толкова много обичаш
съчуствам ти напълно ,дано намериш отново любовта..
Glory,Glory Manchester United!!!
Защо се самообвиняваш ???? Да не би случайно ти да си предизвикала катастрофата...
Недей така, няма смисъл ...
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Съжалявам...
Не се самообвинявай, това просто ще те убие...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да загубиш толкова обичан човек не е лесно. И няма магически лек като щракване на пръсти и вече да не те боли. Просто трябва време, да го превъзмогнеш, защото това е наистина голяма травма. Знай само, че такива неща се случват и не можеш да промениш нищо по въпроса. Случват се добри, случват се лоши неща. Мисля, че за да превъзмогнеш болката няма универсално решение, всеки човек си има начин да го преодолее, но просто не се отчайвай. Не е твоя вината, не си го и помисляй. Всичко ще бъде наред, запомни това.
Your pseudo sunshine I don't need.
да , но това нямаше да се случи ако небях поискала да отидем....
А ти от къде можеш да подозираш, че ще се случи това? Не си виновна. Просто се е случило, не можеш да се обвиняваш.Първоначално написано от charovnosladka
Your pseudo sunshine I don't need.
А аз си мислех, че на мен ми се е случило нещо лошо.![]()
Мацка, ти не си виновна, не си знаела, че така ще стане, не си го искала! Спри да се обвиняваш! Поплачи си, колкото трябва, но после избърши сълзите си, изправи се и продължи напред! Сигурно съм, че той би искал ти да си щастлива, а не да съжаляваш за нещо, което не е по твоя вина!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Прависте , но според сестраму аз съм виновна , за всичко неговите родители и мойте ме подкрепят и ми помагат със каквото могат , но според нея вината е изцяло моя . Тя съсщо беше със нас но във др кола.... Благодаря ви най-искрено за отговорите и съветите , който ми дадохте
Сестра му просто е наранена и търси някого, който да обвини! Но виновната не си ти! Приеми, че просто така е било писано и продължи напред!Първоначално написано от charovnosladka
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ти си нямала как да знаеш че ще се случи,не се обвинявай за това .. разбирам какво ти е,мн е гадно да изгубиш любим човек ..
Милааа, дори да се самообвиняваш нищо няма да промениш. Не си виновна, че си поискала да отидете там. Просто наистина много лоши неща се случават. Трябва да продължиш напред. Вероятно ще ти е трудно, но трябва да се бориш, да си намериш друг и да се опиташ да бъдеш щастлива. А сестра му не я слушай, и тя е наранена и шокирана и в такива моменти хората говорят глупости
![]()
Memento moriendum esse!
Гадно е,но на всяка нормална връзка има край.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Mili4ka naistina sajalqvam za slu4iloto se!Neznam kkavo da ti kaja osven 4e toi e tam nqkade i sigurno o6te te obi4a kakto predi!Pojelavam ti da sre6tne6 pak golqmata lubov i da bade6 istinski 6tastliva!!!Vapreki 4e 6te ti bade trudno da bade6 s drug 4ovek a ne s tvoq Pepi!!![]()
![]()
Сестра му е ужасно тъпа,надявам се да се осъзнае,колкото до теб мисля че всички написаха едно и също,колкото и да е трудно,продължи напред,той би го искал
Ооо, милата, се се обвинявай, защото е нямало как да знаеш, че ще катастрофиратеЩе ти е мъчно доста дълго сигурно, но дано намериш любовта отново, аз съм сигурна, в това...а ти, пак ти казвам, не се самообвинявай, не си винивна, имаме само 1-н живот, на приятелят ти му е бил отнет, но твоя не, затова продълви напред заради него, сигурна съм, че той не иска да страдаш, а да бъдеш щастлива, ЖИВЕЙ И ЗАРАДИ НЕГО, ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД И БЪДИ ЩАСТЛИВА И ЗАРАДИ НЕГО!!!!
![]()
![]()
![]()
Ако на мен ми се беше случило това (недай си Боже), щях да съдя шофьора на джипа, докато не му изсмуча до капка всичко, което има в живота си, за да почувства онова, което съм почувствала аз.
А пък ако вината за катастрофата не е негова... Тогава каква е изненадата, че поредният некадърен шофьор си е отишъл от този свят? (без да имам за цел да съм груба - просто гледам истината в очите)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Съчувствам ти и съжалявам за случилото се!Но ти не си виновна по никакъв начин за това,защото така или иначе е щяло да се случи.Трябва да продължиш напред,да намериш сили да преодолееш случката,така би искало и момчето-да изживееш живота си,чрез теб част от него ще остане винаги жизнена и незабравена!Сестра ми просто е афектирана,не смятам,че наистина мисли,че ти си виновна,просто и тя тъгува,но не приемай думите й за "чиста монета".Гледай напред!Успех!Ние сме с теб!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Не си единствена.Напълно те разбирам,само че майка,баща ми и най-добрата приятелката не успяха.А аз успях и сега сам при лелинчоПървоначално написано от charovnosladka
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Съжалявам за това,да загубиш човек,когото си обичал е 1 от най-трудните за превъзмогване неща,да не кажа невъзожно,но не се обвинявай,случва се,но по-добре продължи напред и просто понякога си спомняй за моментите ви заедно.А ти си знаеш,че където и да е винаги ще те обича,а той точно това иска-да продължиш да живееш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
MoOnLiGhT_ShAdOw , ще отговоря на въпроса ти , въпросния господин със джипа беше пиян , имаше лед и направо връхлетя във нас ..... имаше дело сега след 3 месеца е другото, но какво , ще спечелим от това дело то няма да го върне ........ Отново благодаря на всички за разбирането
![]()
... Момичета тя ще намери пак момче , но сегашната любов е УМРЯЛ ... Да не дава господ аз щях да си сложа тато до сърцето с нейното име ... Може би трудно щях да излизам,но ... Ще срещен,но не знам как се живее с такава мисъл ... Много тъжно ...
не се самообвинявай-някои неща просто им е писано да се слу4атпредставям си колко ти е трудно да се справиш,но трябва да продължиш напред,да се опиташ да бъдеш щастлива и да намериш друг в който да се влюбиш и да бъдеш щастлива с него.в живота се слу4ват неща които няма как да си обясним,може само да ги приемем и ако са лоши да ги преодолеем.аз съм сигурна 4е ще се влюбиш отново.едва ли ще го забравиш,запази хубавите спомени за него,но просто трябва да продължиш без него.успех
![]()
I can't stop myself from loving you <3