.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Подяволите,колко е гаден живота

Иска ми се да вярвам ,че всичко , ще се оправи,но просто е ужасно да знам ,че никога повече няма да го видя,няма да чуя гласа му .... ужасно е постоянно да санувам случилото се .... на всичкото отгоре ми званяха някфи хлапета и постоянно се базикаха .............. просто е гадно живота ми се преобърна само за 1 мин , от тогава на сам нищо добро несъм видяла ! Непожелавам на никой да изживее това което на мен ми се случва .... Изживейте си живота пълноценно и бадете щастливи

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    На всички ни се е случвало да загубим човек,който обичаме,но по този начин тоест не завинаги.Ние знаем,че като го загубим поне можем да го виждаме и е жив...но ти.. Не знам какво да кажа..Просто наистина ти се е случило нещо ужасно
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

tova e ujasno...moite suboleznovaniq...budi silna i smela...pla4i si...ne se zatvarqi v sebe si...izlizai bolkata si...hubavo e,4e go spodelq6...tova e kra4ka na gore! ne sum go izpitvala...i ne go jelaq i na nai-lo6iq si vrag...sigurno si minala prez ada...no gore glavata...ne se ot4aivai!!!sigurna sum,4e toi ne bi iskal da bude6 ne6tastna!pregru6tam te!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Охх незнам какво да ти кажа,а и да знаех нямаше да ти помогна.Аз също съм губила близък.Не беше гадже а баща ми ;( .Сега ще си мн тъжна,ще плачеш,но след време болката ще отмине и ще остане само мн скъп спомен.Ти си млада и ще намериш друг с който ще си мн щастлива.Пожелавам ти това да стане мн скоро
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    това е ужасно не ми се е случвало а и да чукна на дърво дано да не ми се случи найстина ти съчувствам сташно много честно казано каквото и да кажа ще е излишно но приеми че така е било писано и така е трябвало да стане съмнявам се че успях да помогна по някакъв начи но просто незнам какво друго да кажа
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

просто бъди силна...може би няма да видиш голяма полза от думите ми , но силата му е майката упоритостта е начина , да си на високо е целта...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от charovnosladka
    да , но това нямаше да се случи ако небях поискала да отидем....
    Не се обвинявай,не си виновна!Ако съдбата ви е определила той да си отиде,пак щеше да се случи.А сега ти трябва да продължиш напред.Сигурна съм,че той щеше да иска да си щастлива и да продължиш напред.

Град
    навсякъде и никъде

charovnosladka

Съжалявам за загубата ти Не се обвинявай - ти нямаш вина за нищо.
    "Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"

Бира, секс и хеви метъл ...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Съжалявам много. Не ми се е случвало и да се надявам, че няма да ми се случи. А ти вместо да се радваш, че си останала жива и имаш възможността да търсиш нова любов, ти си нещастна. В живота стават всякакви работи, човек трябва да бъде силен.
    ♥ ♥ ♥

Ох Вече НеЗнАм иска ми се да небях имала този късмет

Капки дъжд се ронят от небето мрачно,
    за да измият бавно цялата земя.
    Светкавици се стрелкат страшно, гръмогласно,
    за да прекъснат тази тишина.

Виелици и бури на помощ се притичат,
    опитват да убият тази пустота.
    Вихрушки, урагани въздуха раздират,
    за да сложат края на смъртта.

Искам в черно да бъда облечена,
    искам сълзите да бъдат от кръв,
    искам ръцете ми да са ледени,
    да късам от устните плът.
    Искам да разбия сърцето си,
    да нарежа с огледало вените,
    да замразя лицето си,
    душата ми да лети като птиците.
    Искам да плача, но не искам да гледаш. Искам да мразя, но не теб.
    Искам да обичам, но не умея.
    Искам в черно да бъда облечена,
    искам крака от стъкло и огън вместо коси. Искам изгрев в тунела и слънце, което не спи.
    Искам дом в пръстта,
    искам свещ да гори в сърцето ти.
    Искам обич и след смъртта.
    Искам живот, но какво е това?

В живота си се опитвам да намеря отговорите!
    Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
    Не ми трябват симпатиите ви!
    Не искам да ме зяпате така.
    Потапям се в празнотата си.
    Свалям кожата си.. ще намерите мъртъв човек, търсещ самоубийство
    Днес е добър ден за умиране.

Боря се за неща, които не мога да имам
    Целя се високо, но на кой му пука
    Издигам се и рухвам,
    Не мога да спечеля собствените си битки.

Следващият път когато се изправя
    Ще убия душата си, за да мога да остана жива!
    Не ви ща благодарностите, никога не станах достатъчно добра за вас
    Това е формата на празнотата ми.
    VsIcHkO ZaPoChVa,Za Da SvUrShi I dA OsTaVi,SpOmEnA Za ToVa KoEtO ,NiKoGa NqMa Da Se VuRnE...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Наистина много съжалявам.

Това е много гадно.. Съжалявам много. Не трябва да се обвиняваш,защото когато си поискала да отидете ти не си знаела какво ще стане,а и за катастрофата е виновен шофьора на джипа а не ти.Колкото до това дали да продължиш напред..Той сигурно би бил щастлив да си отново влюбена,но недей забравя и него..

Надявам се да съм те утешила поне малко.Успех
    Let's get away..just for one day..

Ужасно! Много съжалявам за случилот се!Но не си виновна ти!Това че сестра му те мисли за причината да стане така,не означава че е върно....всички търсим виновник за лошите случки в живота... Просто продължи напред и намери новата любов,все пак живота е пред теб

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ох миличка, не ми се е случвало това, а и не искам да ми се случва...само недей да се самообвиняваш, живота продължава колкото и да не ти се иска да си без него

Мега фен
    много съжалявам за това,което ти се е случило,но няма смисъл да се самообвиняваш,ти не си виновна. сега каквото и да ти кажем е безсмислено,просто си излей мъката,поплачи си...но все пак нещата не могат да се върнат, така че все някога трябва да продължиш напред..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

мн съжалявам за станалото и наистина се надявам да откриеш отново любовта и да бъдеш щастлива,но не го забравяй и си спомняй за него с усмивка,а не със сълзи.Горе главата!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    мила няма никакъв смисъл да се самообвиняваш ти не можеш да предвидиш че може да се случи това(но това за сестра му знаеш както и всичхи други че това все пак е България и на хората тук все някой друг им е виновен) много добре разбирам болката ти защото и аз изгубих много близък за мен човек но не приятел а роднина и знай че никога не спира да боли ,просто спира да ти пука че те боли

Град
    pz city
    Всичко е толкова странно.... Съдба
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Милааа, дори да се самообвиняваш нищо няма да промениш. Не си виновна, че си поискала да отидете там. Просто наистина много лоши неща се случават . Трябва да продължиш напред. Вероятно ще ти е трудно, но трябва да се бориш, да си намериш друг и да се опиташ да бъдеш щастлива. А сестра му не я слушай, и тя е наранена и шокирана и в такива моменти хората говорят глупости
    +1

Миличка,само не се самоообвинявай,всичко се е случило вече и не можеш да върнеш времето назад.Опитай се да бъдеш по-силна,опитай се да намериш някой друг и да бъдеш щастлива.Надявам се да успееш,все пак и такива неща се случват..

Изклю4ително гадна и тежка ситуация....колкото и да го оби4а6 оба4е трябва да осьзнае6 4е живота продьлжава и ти трябва да гледа6 напред...
    Мисли6,4е най лесното не6то е да ме забрави6...сьжалявам,4е 6те те от4аям но това е най трудното не6то,което 6те направи6!!!

всички казват да не се самообвинявам , но немога .................. ако имах право на едно единствено желание то би било да го върна нищо друго , само това ..........
    VsIcHkO ZaPoChVa,Za Da SvUrShi I dA OsTaVi,SpOmEnA Za ToVa KoEtO ,NiKoGa NqMa Da Se VuRnE...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си