- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми
+1 така си еПървоначално написано от t1n4e7o
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
ми може да е от времето..но си направи тест за всеки случай![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
i az se bqh panikusala taka do dnes sutrinta prosto ot fakta che ti zakasnqva imash vnosheniq spox edva li si bremenna no moje da probvash edin test...vikai priqtelq ti i go napravi![]()
vsi4ko e vuzmojno ama da ne vi e strah az li4no se spavqm mn dobre nikoga ne mi e zakusnqvalo zemete se razrevete![]()
![]()
![]()
не плашете децатаПървоначално написано от Sweet Dreams-Madly Tipsy
![]()
Az sashto imah bialo techenie i me boleshe stomaha kato menstrualni bolki , makar che ne gi oprilichavah tochno kato takiva , no biaha dosta shodni . Napravih si test na 5-6 den ot zakusnenieto si i se okaza polojitelen . I na sledvashtata sutrin pak napravih i pak beshe polojitelen . Moiat priatel sashto ne beshe svurshval v men , no ... belata stana . Abortirah i sega vsichko e nared , taka che reagirai barzo . Otidi na ginekolog toi nai-dobre shte moje da ustonovi dali si bremenna ili ne , ili prosto ti zakusniava . Yspeh !
Sujeliavam , che pisha na latineca, no oshte ne mi e opraven komputura .
Всъщност какво бях аз до сега ? Разбирах ли значението на живота? Не разбирах, нищо не разбирах. Какво значех аз?....
Направи се тесче за да се успокоиш тока ще е по дибре!![]()
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Stiga si pla6il momi4eto be,...aa i kam drugite-tq ve4e kaza 4e si e napravila testa.Първоначално написано от N0Rull5
Ako ne si sigurna v rezultata koito ti e pokazal testa nai-dobre idi pri ginekolog, toi nai-dobre 6te ti kaje kakvo ti e.Na vsqka jena i se slu4va ponqkoga da zakasnqva..razli4no e..vse pak ne moje da ni idva kato po 4asovnik to4no na 28-q den, na edni im idva poprincip po-rano a na drugi im idva po-kasno obiknoveno.Ti sega si se pritesnila i moje do nqkakva stepen na tova da se dalji fakta 4e ti zakasnqva pak i to v teq jegi prez lqtoto se slu4va ponqkogaaide uspeh
(h)