Оххх... помогнете ми ... значи най-добрата ми фр има РД...но проблема е ,че незнам какъв подарък да и взема...
на 15 става....предложения за оригинален подарък,които ще я зарадва?
Пингвин със 5 скорости.
Темата не е за тук! + тва ние ли ше знаеме какво обича приятелката ти...
+1..открадна ми думите от устатаПървоначално написано от Sladinka_f
Просто момичето иска съвет,нека й се даде,вие не решавате къде трябва да се пуска темата,а модераторите.
--
Защо да не й подариш медальонче с името й,поръчват се,или нещо което показва ,че ти е най-добра приятелка,на пример ключодържател с B.F.F.![]()
ROCK
ON!
Темата не е за тук,ако не сте двойка момичета?![]()
Има много такива теми!!!
Има много варианти,които само ти може добре да прецениш спрямо интересите и характера й:книга,някакъв сувенир,дреха,козметика,ва а обща снимка добре сложена в рамка с някакво послание,някакъв билет(за музикант или др нещо),някакво бижу.....Или някакво животинче...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първоначално написано от Memento mori!
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Какво ще кажеш за Лястовица-Полиглот![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Някакво златно пръстенче или гривна,нещо по-оригинално такова,но зависи и от възможностите ти
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Каса бира с 10кг. свинско месо.
А като за 15 годишна - каза кока-кола с кашон кроасани.![]()
GTI със спортно окачванеПървоначално написано от w0sh
![]()
moje da i zemesh yt onezi sarchica s best friends i da si gi razdelitei nqkakfo syvenir4e
![]()
часовник също е хубава идея ако носи и им се радва
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
според мен оргинален подарък е да и подариш звезда кръстена на нейното име,мен това би ме зарадвало![]()
Все едно отброява времето до смърта и.Първоначално написано от PePeLePew
Такива теми има 1000..или за най-добра приятелка или за гадже..Ми кво да и земеш..ти би трябвало да знаеш по какви неща си пада ...какво и е нужно какви неща я влечат и най-вече дали е споменавала за нещо,което иска да има
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
По темата: откъде, аджеба, ние ще знаем какво би се харесало на приятелката ти?Аз на моята за Коледа й подарих една миниатюрна книжчица с мисли за приятелството. Яка е, а излиза само 8 лв. И ги има във всяка възможна книжарница, ако си беше направила труда да се поразкараш малко, вместо да мухлясваш пред компа, щеше да засечеш подобна.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
и аз имам рд днеска и ставам на 15
4естити й от мен
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
плюшка,козметика,бижу,4анти 4ка...
I can't stop myself from loving you <3
Е нали ти е най-добра приятелка..Би трябвало да я познаващ добре..
Предполагам знаеш какво харесва..направи си списък какво да й вземеш и тръгвай по магазините..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първоначално написано от sladur4etyYy
Честито !![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
mii ne6ty simvolizira6ty priqtelstvoto vi:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Вр1ткаш телефона на tuzaro, пор1чваш една чиния МУСАКА. Опаковаш + подар1к вилицаи да куса там... картофи...