- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
мммм нека всеки сподели тук положението си в момента и 4увствата си....си излеем ду6ата малко![]()
Щастлива съм защото утре имам рожден деееен!
Иначе нямам гадже, не съм влюбена но има разни зарибявки и не страдам твърде заради липсата на любов.. Абе добре ми е![]()
еее акаша от кога не съм те засичала...аз иначе съм горе-доло добре...
...абе к'ът за мен би'а
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
шииитаво
Върви си, ще те гърмя!
Скучаещо, загоряло.
Аз съм адски влюбена, деа, ядосвам се чак на себе си. В смисъл винаги се влюбвам в неподходящия. Сега като гледам някакви пикз и ми става спр яко толковаааа е готииин, след малко ми става шитаво, щото знам, че съм прецакана, няма да се получи, НЕ ТРЯБВА да се получава, даелче ми е ... и така. Адски променливо насторение. Само той ми е в главата ... В крайна сметка някой разбра ли за какво говоря, деа, или така го написах, че само аз се разбирам?![]()
Memento moriendum esse!
Смотано.....,но на моменти проблясва нещои си го изкарвам на косата..
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ммм напълно те разбрахПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Ташак е, на никого не го пожелавам![]()
![]()
Благодаря за разбирането, Акаша, на човек му става по-леко като знае, че хората го разбират
![]()
Memento moriendum esse!
ммм за ни6то....толкова е гадно да знае6 4е няма да се полу4и...предната ми тема бе6е за тва
Амм малко ми е обаркано едно такова и аз не знам точно.ту ми е някво готино и след малко нещо като ми скапе настроението и ...ама се пак не се оплаквам
:P
Е то виж как стоят нещата ... аз не губя надежда толкова лесно, интуитивно като си харесам някого започвам да свалям и се получава, но ... има едно голямо НО. То не трябва така да бъде! В смисъл имаме 10 години разлика и живеем на окло 300-350 километра един от друг ....
Memento moriendum esse!
леле тжоя слу4ай е по-зле от моя...но не мсиля 4е трябва да губи6 надежда...аз 6те се боря докрай колкото и гре6но да е тва и колкото да се хабя сама...съветвам те и ти тва да направи6 ако си заслужава 4овекаПървоначално написано от ThunderGoddess
Проблема е, че съм имала подобен случай![]()
![]()
![]()
. Смисъл фанахме се с момчето, той много ме обичаше, аз него ... до едно време ... и после го прецаках
. Смисъл мина ми хлътването. И ми стана спр гадно. И за к'во си хабих нервите там да се занимавам с някакви какви с по 5-6 години по-големи от мене и да ги махам от пътя си? За да го прецакам ... и затова като завърших с него си казах, че няма да се занимавам повече с момчета, с които имаме повече от 5 години разлика. Съдбата обаче на пук. Да не са девет години разлика (като първия), а десет, да ми е гадно
![]()
![]()
![]()
![]()
. Кажи за твоя случай ... ама наистина ако е като моя, помисли си добре дали си струва. То човек като е влюбен все му се струва, че си струва, де, ама ...
![]()
![]()
. все пак да кажа.
Memento moriendum esse!
така е абсолютно си права...съдбата само изненади ни поднася...ами с моя са ни 4етири години разлика...не много ма само се караме и разделяме..и живее дале4 е не колкото твоя де ама извън софия..ии сега работел,немал време за мен и приятелите ми казват да го оставя 4е ме използвал ама аз не-6е се боря и тва еПървоначално написано от ThunderGoddess
Да ти кажа наистина не виждам за какво да се отказваш, ако наистина го обичаш и можеш да понасяш такава връзка от разстояние. За мен разстоянито не е проблем. Като се замисля - нищо не е проблем - стига да се обичаме с дадения човек и пред девет ада ще мина без да ми мигне окото. Моя любим е от София, хаха, аз от Русе и така ... видяхме се колкото да хлътна май май![]()
. Защо все на мен
![]()
Memento moriendum esse!
еее така е гадно....но не се откавай все пак доколкото разбирам той е зрял и пак може да се жийдате но 6те е по-рядко...ама ти го оби4а6 така 4е по-добре с него рядко отколкото без!!
Скука,скука,скука....в очакване да излезе нещо интересно на хоризонта![]()
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
Доста. И адски умен ... и адски много ме кефи, деа. Да се виждаме, права си - рядко можем. Но на мен не ми стиска и чувствата си да кажа. В смисъл тъпо е. Пишем в един форум, винаги много съм се кефела на мненията му и ми е правел впечатление, после като си чатихме се оказа адски земен, като се видяхме се оказа адски хубав и ....Първоначално написано от aka6a_vamp
. Просто нз, смешно е да му кажа нещо от рода на: "Здравей, аз се влюбих в теб, нищо че сме се виждали веднъж"
![]()
Memento moriendum esse!
Ми аз съм раздвоенаНз вече как съм нищо не знам..напекло ме е яко слънцето
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ооо повярвай ми няма да е сме6но....хората не са се виждали и се влюбват....един път е достатъ4ен да преобърне живота ти дори..Първоначално написано от ThunderGoddess