.
Затворена тема
Страница 1 от 125 123451151101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 3115
    Град
    Дълбините на канала :D

как се 4увствате?

мммм нека всеки сподели тук положението си в момента и 4увствата си....си излеем ду6ата малко

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Щастлива съм защото утре имам рожден деееен!
    Иначе нямам гадже, не съм влюбена но има разни зарибявки и не страдам твърде заради липсата на любов.. Абе добре ми е

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    еее акаша от кога не съм те засичала ...аз иначе съм горе-доло добре... ...абе к'ът за мен би'а
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на Blab
    шииитаво
    Върви си, ще те гърмя!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Скучаещо, загоряло.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Аз съм адски влюбена, деа, ядосвам се чак на себе си. В смисъл винаги се влюбвам в неподходящия. Сега като гледам някакви пикз и ми става спр яко толковаааа е готииин, след малко ми става шитаво, щото знам, че съм прецакана, няма да се получи, НЕ ТРЯБВА да се получава, даелче ми е ... и така. Адски променливо насторение. Само той ми е в главата ... В крайна сметка някой разбра ли за какво говоря, деа, или така го написах, че само аз се разбирам?
    Memento moriendum esse!

Град
    Terra incognita!
    Смотано.....,но на моменти проблясва нещо и си го изкарвам на косата..
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Русе
    малко ми е шит ама биа

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Аз съм адски влюбена, деа, ядосвам се чак на себе си. В смисъл винаги се влюбвам в неподходящия. Сега като гледам някакви пикз и ми става спр яко толковаааа е готииин, след малко ми става шитаво, щото знам, че съм прецакана, няма да се получи, НЕ ТРЯБВА да се получава, даелче ми е ... и така. Адски променливо насторение. Само той ми е в главата ... В крайна сметка някой разбра ли за какво говоря, деа, или така го написах, че само аз се разбирам?
    ммм напълно те разбрах

Ташак е, на никого не го пожелавам Благодаря за разбирането, Акаша, на човек му става по-леко като знае, че хората го разбират
    Memento moriendum esse!

Град
    ммм за ни6то....толкова е гадно да знае6 4е няма да се полу4и...предната ми тема бе6е за тва

Амм малко ми е обаркано едно такова и аз не знам точно.ту ми е някво готино и след малко нещо като ми скапе настроението и ... ама се пак не се оплаквам :P

Голям фен
    Град
    по морето
    супер тъпо, т'ва лято е много спряло

Е то виж как стоят нещата ... аз не губя надежда толкова лесно, интуитивно като си харесам някого започвам да свалям и се получава, но ... има едно голямо НО. То не трябва така да бъде! В смисъл имаме 10 години разлика и живеем на окло 300-350 километра един от друг ... .
    Memento moriendum esse!

Град
    Е то виж как стоят нещата ... аз не губя надежда толкова лесно, интуитивно като си харесам някого започвам да свалям и се получава, но ... има едно голямо НО. То не трябва така да бъде! В смисъл имаме 10 години разлика и живеем на окло 300-350 километра един от друг ... .
    леле тжоя слу4ай е по-зле от моя...но не мсиля 4е трябва да губи6 надежда...аз 6те се боря докрай колкото и гре6но да е тва и колкото да се хабя сама...съветвам те и ти тва да направи6 ако си заслужава 4овека

mdaaa lqtoto e sprqlo... az ami az .. haha mi biva

Проблема е, че съм имала подобен случай . Смисъл фанахме се с момчето, той много ме обичаше, аз него ... до едно време ... и после го прецаках . Смисъл мина ми хлътването. И ми стана спр гадно. И за к'во си хабих нервите там да се занимавам с някакви какви с по 5-6 години по-големи от мене и да ги махам от пътя си? За да го прецакам ... и затова като завърших с него си казах, че няма да се занимавам повече с момчета, с които имаме повече от 5 години разлика. Съдбата обаче на пук. Да не са девет години разлика (като първия), а десет, да ми е гадно . Кажи за твоя случай ... ама наистина ако е като моя, помисли си добре дали си струва. То човек като е влюбен все му се струва, че си струва, де, ама ... . все пак да кажа.
    Memento moriendum esse!

Град
    Проблема е, че съм имала подобен случай . Смисъл фанахме се с момчето, той много ме обичаше, аз него ... до едно време ... и после го прецаках . Смисъл мина ми хлътването. И ми стана спр гадно. И за к'во си хабих нервите там да се занимавам с някакви какви с по 5-6 години по-големи от мене и да ги махам от пътя си? За да го прецакам ... и затова като завърших с него си казах, че няма да се занимавам повече с момчета, с които имаме повече от 5 години разлика. Съдбата обаче на пук. Да не са девет години разлика (като първия), а десет, да ми е гадно . Кажи за твоя случай ... ама наистина ако е като моя, помисли си добре дали си струва. То човек като е влюбен все му се струва, че си струва, де, ама ... . все пак да кажа.
    така е абсолютно си права...съдбата само изненади ни поднася...ами с моя са ни 4етири години разлика...не много ма само се караме и разделяме..и живее дале4 е не колкото твоя де ама извън софия..ии сега работел,немал време за мен и приятелите ми казват да го оставя 4е ме използвал ама аз не-6е се боря и тва е

Чувстам се като човек хахаха

Да ти кажа наистина не виждам за какво да се отказваш, ако наистина го обичаш и можеш да понасяш такава връзка от разстояние. За мен разстоянито не е проблем. Като се замисля - нищо не е проблем - стига да се обичаме с дадения човек и пред девет ада ще мина без да ми мигне окото. Моя любим е от София, хаха, аз от Русе и така ... видяхме се колкото да хлътна май май . Защо все на мен
    Memento moriendum esse!

Град
    еее така е гадно....но не се откавай все пак доколкото разбирам той е зрял и пак може да се жийдате но 6те е по-рядко...ама ти го оби4а6 така 4е по-добре с него рядко отколкото без!!

Град
    София
    Скука,скука,скука....в очакване да излезе нещо интересно на хоризонта
    Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    еее така е гадно....но не се откавай все пак доколкото разбирам той е зрял и пак може да се жийдате но 6те е по-рядко...ама ти го оби4а6 така 4е по-добре с него рядко отколкото без!!
    Доста. И адски умен ... и адски много ме кефи, деа. Да се виждаме, права си - рядко можем. Но на мен не ми стиска и чувствата си да кажа. В смисъл тъпо е. Пишем в един форум, винаги много съм се кефела на мненията му и ми е правел впечатление, после като си чатихме се оказа адски земен, като се видяхме се оказа адски хубав и .... . Просто нз, смешно е да му кажа нещо от рода на: "Здравей, аз се влюбих в теб, нищо че сме се виждали веднъж"
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми аз съм раздвоена Нз вече как съм нищо не знам..напекло ме е яко слънцето
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Доста. И адски умен ... и адски много ме кефи, деа. Да се виждаме, права си - рядко можем. Но на мен не ми стиска и чувствата си да кажа. В смисъл тъпо е. Пишем в един форум, винаги много съм се кефела на мненията му и ми е правел впечатление, после като си чатихме се оказа адски земен, като се видяхме се оказа адски хубав и .... . Просто нз, смешно е да му кажа нещо от рода на: "Здравей, аз се влюбих в теб, нищо че сме се виждали веднъж"
    ооо повярвай ми няма да е сме6но....хората не са се виждали и се влюбват....един път е достатъ4ен да преобърне живота ти дори..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си