- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Ама къде да ги срещна тези момчетаааа... колко вече срещнах...всичките не знят какво искат...та аз 3-4 клас ходих с едно момче година...той беше колкото може да се каже за 9-10 годишна възраст сериозен, много ми е тежко...но трябва да продължа напред, нали така...вие как се запознавате с момчета...заговаряте ги, те ви заговарят, запознават ви общи приятели?...Как?
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Ти си само на 13..толкова много гаджета ще имаш,за къде бързаш?
Иначе аз не съм умряла за гадже,запознах се с него във интернет.
Гледай си сега учението и приятелите,пък за гаджета има време.![]()
уморена съм и ми се спи
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Да, права си...много ти благодаря...Ако ми вкарваш така акъл всеки път в главата много ще те заобичамАма аз вече те обичам...Проблем ми е, че съм много доверчива, но стига за мен вече...
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Точно в момента,не ми се живее.Загубих човека които най-много ценя и е всичко за мен!
На кеф съм, но докато ида на работа не се знае каква сачма ще ме припатка![]()
Чувствам се адски виновна и бих направила всичко,за да променя поне малко нещата![]()
По-добре от вас.
Не умея да губя !
Ем гуд хихих..
уморена, объркана, ядосана, разочарована и малко влюбена![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
адски зле единсвенното нещо което има смисал сега за мен немога да го имам което ме кара да се чуствам още по зле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чувствам се като чистач на тоалетни в затвор за малолетни изнасилвачи. Или с няколко думи някак си проклет от живота във вечна простотия..
Awesome strange..
Жива![]()
Хахаха.. Снощи ме боля главата и тей хубо се наспах че ся се чувствам жива
![]()
мии отпуснатаа и се прозявам и ми е тъпо![]()
много тъпо се чувствам.. и съм много уморена, а ще почивам в четвъртък чак ;/
Главно ужасена, че стаята ми е пълна с бубиа отделно ми е малко кофти, незнам и аз защо - милото ми липсва
![]()
Не знам.
Странно?
С възел в стомаха, гъдел в съзнанието, сълзи в очите и несигурност в цялото ми същество.
Липса.
Неспокойство.
Забравена.
Необичана.
Сама.
Дишам.
Издишам.
И пак.
Отново.
По инерция.
Както преди.
А чувствам, че обичам.
Мразя се, за това, че съм толкова наивна, привързваща се, искрена.
Ходеше ми се на феста във Варна, сега нямам желание да изляза навън.
Липсвам те.
Емии чувствам се добре ... или поне така ми се иска ?!пфф ,, * малко съм здух .. ама нищо де // ще ми мине
аа и btw съм гладна
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ми перфектно се чувствам,имам си един батко до мен от година и нещо и страшно много си го обичам.Щастлива съм определено
Емии сега точно ми е малко тъпо,щото съм на път да скъсам с гаджето.Ама ще го преживееме
Хората,които ме познават ме мислят за луда ххаа смис. през повечето време съм весела и си правя купона,но нещо не съм на кеф от няколко седмици....Сега пък се ядосвам заради една фр-ка иска да направи една глупост...Аз се чудя как да й помогна,но иначе нямам кой знае какви проблеми не съм и депресирана.Абе живуркам си хаха.
Ядосвам се и заради едно момче...абе хора "бели ядове" имам..
![]()
За палава блондинка натиснете 1ми разлигавена съм съжалявам но днеска нищо сериозно не съм казала във 30 мнения
Извинявам се ако съм обидила някой с несериозното си държание.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Чувствам се като НАЙ-ГОЛЕМИЯ глупак на светаПредадох и нараних единствения човек който обичам повече от себе си, за който съм готов да дам живота си дори без да се замисля
Толкова много я обичам, а постъпих толкова глупаво
Сега просто не се чувствам човек, чувствам единствено болка и омраза към себе си
Това е първия човек за който плача! Вече 2-ри ден не съм спрял да мисля и да съжалявам за всичко
Дори на сърцето ми е издълбано колко много я обичам
![]()
De-Phazz - Anchorless