.
Затворена тема
Страница 104 от 125 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 3115
    леко заспала...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Добре съм ! Последните няколко дена съм екстра Костадине, какво стана с попадията, че изгубих нишките на историята ви?

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^Женското гадже Вени ли е .
    Да.Точно тя е
    offline forever!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    шашардисах се.първо трябва да погълна 5 -6 учебника по био за по-малко от 10 дена ,и на всичкото отгоре нещата около мен се развиват като в сапунена опера..хаха,ама нормално-един харесва втори,трети харесва първиятама бива харесван от втория и така нещата се оплитат до безкрай..ама вие си знаете,кой не ги и минал тея "трепетни" тинейджърски годинки и сълзливите истории.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    лошото на втората смяна е, че имам време сутринта да се сдухам...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Имам решение на твоя проблем :P Ставай малко преди да трябва да излизаш,колкото да имаш време да се оправиш.
    И аз съм втора смяна,но пък другата седмица се сменяваме на 1-ва...Не знам да се радвам ли,да не се ли радвам..
    offline forever!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Имам решение на твоя проблем :P Ставай малко преди да трябва да излизаш,колкото да имаш време да се оправиш.
    И аз съм втора смяна,но пък другата седмица се сменяваме на 1-ва...Не знам да се радвам ли,да не се ли радвам..
    radvai se i az predi da se oburna se chudex purvata sedmica she ti e trudno ama posle she ti e 100 puti po qko0
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    radvai se i az predi da se oburna se chudex purvata sedmica she ti e trudno ama posle she ti e 100 puti po qko0
    Аз в 9 часа не мога да стана,пък кво остана за 6??
    offline forever!

Град
    Улицата
    ^^^ e sa az v 12 nemojex ama se nauchix v 6 da stavam she sviknesh ama e po dobre posle imash poeche vreme :P
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не мога да стана малко преди да тръгна, щото по принцип ставам раничко...

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    ^^^ e sa az v 12 nemojex ama se nauchix v 6 da stavam she sviknesh ama e po dobre posle imash poeche vreme :P
    [b]Определено е така,както го казваш.Аз за това я харесвам първа смяна.Прибирам се към 2 часа и после целия ден си е мой
    offline forever!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Прекрасен ден... обичам вторниците

Град
    sofiq
    Оффф адски съм объркана скъсах гаджето ми,защото не издържах на всичкото напрежение,което ми създаваше той.Сега искам друго момче,което страшно много ми допада,но хем го искам,хем не.От няколко дни съм под голямо напрежение,незная какво искам,какво ми се прави,незнам как се чувствам нищо не знам,адски много мисли ми се въртят из главата и само се блъскат нищо не мога да измисля.... като бомба съм още малко и BOOM главата ми ще гръмне
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

яд ме е моята лудост не дойде за първите часове и не можах да го уцеля със сняг бездаискам оцелих на директора колата а който самия беше в нея !!! ся да не че ли учайвам че тфа тъпо момче не идиот шот не може да направи първата крачка
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    < 33
    Мнооого мнооого изморена =[[
    Actions speaks louder then words .. >.<

Тръпнеща в очакване не петъка , защтото пак ще видя мойта любов ... също така влюбена и загубена !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Прекрасен ден... обичам вторниците
    Az su6to mnogo qk den mi e.

Разочарована
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии днес нещо ми е много смахнато Цял ден само глупости ми се въртят в главата ...
    Най-после накарах една съученичка да дойде на екскурзията през април (а я карам от септември ) ... Всичките ни разходи по пътя и двата хотела се поемат от даскалото,а тя се инати няколко месеца
    Преди малко врътнах на бащата една далавера да го разкараме тоя компютър и да вземем един лаптоп или ноутбук ... Каза,че ще си помисли и дано да го измисли по-скоро,че нещо хич не ми изнася да стоя до 3-4 часа сутринта на стола вместо в леглото с компа ... Освен това от седмица в главата ми се върти и оня малкия ноутбук от рекламите на Германос с безжичния интернет на Глобул (както и един 7 инчов ) Е малко ще се набутам ако взема някой от тях на изплащане (щот нашите по смъртно няма да ми дадът парите) ама к'во да се прави ... Просто има няколко човека,с които мога само вечер да си пиша в скайп,а не мога все с тях да се съобразявам и да си стоя в нас (а и си е друго,когато знаеш,че имаш нещо дребно с достъп до интернет в дамската чанта )

Оффф и цялата тая простутия с тия лаптопи и ноутбукове е заради един приятел ,който наскоро си взе един и ми вкара мухата в главата

Като изключим тия "проблеми" съм много весела
    Нямам търпение оня лигльо да се появи в скайп и да си попишем

Едит:Ааааа и един спортен сак си харесах от Орифлейм за 30 лв ( ) и сега чакам една позната да влезе в скайп и да я врътна и нея една далавера,защото направо се влюбих в сака,но за да го купя трябва да съм закупила продукти на стойност 35 лв.

Оффф айде стига съм се оплаквала,че току виж съм отчаяла някого

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Just came form work... feel sick & tired...

мразя вторник най гфадния ден в живота ми е днес осъзнах че на този свят няма приятели хора . . .
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Ами как да съм?!
    Поредния скучен ден..
    Единственото хубаво нещо на тоя ден беше,че за утре нямаме нищо за учене,че не съм и отваряла учебник
    Как ли.. попринцип се скъсвам от решаване на задачи,а днееес..
    Е какво бе.. един ден свобода

Надявам се поне утре да е по-хубав ден..и го очаквам
    Иначее...ами.. Едно момче здраво ме ядоса ( то кой ли вече не ме вбесява )
    Иначе тая седмица ще си купя преса..
    и поне за това се радвам

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Днес на работа за подерен път се смях до полуда .Малко уморен съм,отивам да полежа и да се пооправя пък после квото дойде .

Добре ми мина денят.Беше хубав ден...Имах 5 часа,два от които физическо...Играх и двата часа тенис на маса,пребих си приятелката с топчето После на кафенце и такаммм...
    А като се замисля за утрешния ден ми се иска да не идва или просто да го проспя .Трябва да разказвам за един ТЪПАНАР по философия ,а по физика имам контролно
    И т'ва е общо взето
    offline forever!

Ужасноо бясна,, Отвратителен ден!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си