- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Леле , много сте писали тук бе ...![]()
по принцип малко болен ,но иначе добре , благодаря :>
Бях на робота,в обедната почивка ходих да си взема хамбургерче от МАкдоналдс.После се върнах при ония моите смотани колеги и смеха от вчера продължи
.Като се прибрах пък гледам,всички прозорци отворени,няма никой вкъщи и викам:бааах пак съм сам
.Чудесно се чуствам
.
Пленяваща историяПървоначално написано от x3eme
![]()
А по темата: Ми добре само дето не мога си избия 1 момиче от главата и 3та нощ подред я сънувам![]()
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Никаква промяна в настроението ми![]()
![]()
![]()
Ами .. в момента не мога да опиша чуството прекалено смесено е![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
добре![]()
Суетата.Моят любим грях.
Супер съм.Сега трябва да рисувам неква тъпа рисунка,защото господина ми не ме оставя намира
![]()
offline forever!
Като цяло добре... Цял ден бях в страхотно настроение, но сега вечерта една новина свързана със скъп за мен човек ми подейства малко гадно...
Утре пак съм на работо пък и съм изморен.Мисля да си лягам.Сладки сънища на всички.
ем добре се чувствам. Уморен и отегчен, но просто няма за кво да се оплача. Скоро ще си инсталирам пак скайп и ви го дам да се свържете с мен (който иска разбира се)![]()
![]()
![]()
Ами горе долу.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
тъпо..]
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
некво ми е никво копелета...5 дена едни и същи сънища направо...
Тъпо ми е, боли ме главата, проекта е тъп, ще ни наблъскат като животни.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Мани..брадЪ! Снощи много готино си изкарах ава днеска суровата реалност пак се налага отгоре ми
Чуствам се уморено за пореееден път,мисля да изляза на малка разходчица и малко да разспусна.Събрах мислите си и се чуствам по спокоен някак.Обичам човека до себе си и това ми стига.
Абе.. и на Вас не ви е лесно.... ама.. и на мене ми е супер ТЕГАВИНА!!!Напрао.... още 10 дена.. и праа 1 месец от както не съм на себе си... и нищо не помага!Само ВРЕМЕ!Дано тва време ме възнагради с нещо хубаво!"Надеждата умира последна..."![]()
Чувствам се страхотно
... Най-после от 4 дена насам
![]()
Имам си едно момченце,което мааалко ме изнерви и притесни последните няколко дена,но сега всичко си дойде на мястотоМного си го обичкам и знам,че и той много ме обичка
Освен това разбрах и колко му е било гадно,докато бяхме скарани преди 2 седмици
![]()
и определено вече не бих направила нещо,с което да го накарам да се чувства отново така
![]()
![]()
![]()