- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Йеееее обичам яяяя.
Еми просто немога да бъда по щастливУтре ще ходя във Котел да видя момичето което много харесвам ииии се нядявам да стане нешо
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
еее..суперПървоначално написано от leoparda93sl
късмет ти пожелавам
пък при мене е адската скука![]()
не знам кво да правя направо
![]()
мерси братлеПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Зле ми е. Защото на най-добрите хора покрай мен им се случват най-лошите неща. И после как да имаш вяра... Просто... животът е тъп и трябва да се живее пълноценно..
Емм...как се чувствам ли??? По най-гадния начин...загубих скъпа приятелка...загубих и най-скъпото си момче в живота...просто вече незнам какво да правя... ;/![]()
![]()
[/b]
tAke a dIrty pIcture![]()
Чусвтвам се ужааааасно суперВсичко се дължи на едно миличко създание,което просто няма как да не ме прави щастлив.
![]()
![]()
![]()
![]()
.
супер![]()
Суетата.Моят любим грях.
Днес съм много щастлива ...![]()
![]()
![]()
![]()
Малко ми е скучно,но иначе съм добре!Само да не беше такава тъпотия,тогава вече наистина щеше да е супер.
ooooooo superdo sega si bqx s momicheto deto mnogo si q obichkam i tq mene i mi e super qko0o0o0o
![]()
samo kat izkluchim che super mnogo mi se spi
a chakam edin fr. da mi zvune i da xoime da trenirame
to nqma da ima takava tren kakto me murzi
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
пикае ми се![]()
Фу изморителен ден...в 6.30 съм излязла и сега се прибирам..иначее се чувствам страхотноо![]()
Ееее бравоПървоначално написано от aka6a_vamp
Днес май хората в страхотно настроение отново преобладават
![]()
+1Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми нещо ми е тъпо...
Особено като на скайпа му седи кой обича ми става още по-тъпо![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
зле и едновременно супер![]()
Суетата.Моят любим грях.
Един приятел би трябвало да ме кара да се чувствам добре, но всъщност ме кара да се чувствам много тъпо... и съм малко объркана..
Иначе беше хубав ден днес..![]()
![]()
Говоря си за сериозно неща с любимия човек и се чуствам прекрасно.
Не мога да опиша как се чуствам.Радостен,разнежен, астлив.Всичко в мен трепти за момичето на мечтите ми
.Oбичам я.
![]()
Ами тъжен съм..ако някой се интересува..направил съм си тема
Аххх![]()
Миии щастлива съм,спокойна ..... изключително спокойна,разнежена,влюбена ,обичана,обичаща ... А да не говорим,колко съм искрена ... Чак не мога да повярвам![]()
Обсъждам някои доста лични и важни неща ... Чудя се как човека срещу мен успя да ме накара да съм толкова честна и да казвам всичко,което мисля без да се притеснявам от реакцията му ...
Оффф ... Абеее влюбена съм и т'ва си е![]()
![]()
Обичам го!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^Не беше лесно да те накарам да си толкова искрена,но нали знаеш,че няма невъзможни неща.