.
Затворена тема
Страница 11 от 125 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 3115
    абе как се чувсвтам знам ли и аз вече всичко е толкова объркано..любовта е мн сложно нещо

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Чувствам се като НАЙ-ГОЛЕМИЯ глупак на света Предадох и нараних единствения човек който обичам повече от себе си, за който съм готов да дам живота си дори без да се замисля Толкова много я обичам, а постъпих толкова глупаво Сега просто не се чувствам човек, чувствам единствено болка и омраза към себе си Това е първия човек за който плача! Вече 2-ри ден не съм спрял да мисля и да съжалявам за всичко Дори на сърцето ми е издълбано колко много я обичам
    извини се .. моли за прошка..просто се бори..ако момичето си заслужава !!!

В момента се заливам от смях..Бившия ме провокира по скайп ..Аз си слагам аватар той го иронизира..Какво да се прави-ние снего бяхме катастрофално явление

адски зле с нищо не ми върви...с приятеля ми в момента сме в ужасни отношения , с фр. също...просто ми е писнало от всичко и вече не ми се прави нищо

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Чувствам се като НАЙ-ГОЛЕМИЯ глупак на света Предадох и нараних единствения човек който обичам повече от себе си, за който съм готов да дам живота си дори без да се замисля Толкова много я обичам, а постъпих толкова глупаво Сега просто не се чувствам човек, чувствам единствено болка и омраза към себе си Това е първия човек за който плача! Вече 2-ри ден не съм спрял да мисля и да съжалявам за всичко Дори на сърцето ми е издълбано колко много я обичам
    извини се .. моли за прошка..просто се бори..ако момичето си заслужава !!!
    Това и правя от 2 дена, имаме напредък, но просто ще се наложи да изтърпя всичко което тя пожелае да ми направи защото просто много я нараних и съм готов на всичко стига да си я върна !!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Стара Загора
    чуствам се много добре.винаги има проблеми,но винаги има и решения на тях, така че не се оплаквам.всичко е тип-топ. \/
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Аз съм адски влюбена, деа, ядосвам се чак на себе си. В смисъл винаги се влюбвам в неподходящия. Сега като гледам някакви пикз и ми става спр яко толковаааа е готииин, след малко ми става шитаво, щото знам, че съм прецакана, няма да се получи, НЕ ТРЯБВА да се получава, даелче ми е ... и така. Адски променливо насторение. Само той ми е в главата ... В крайна сметка някой разбра ли за какво говоря, деа, или така го написах, че само аз се разбирам?
    ммм напълно те разбрах
    +1 аз също

Град
    русе

Re: как се 4увствате?

ядосана съм и съм изморена..
    + състоянието на ThunderGoddess..

:(

v interes na istina otdavna ne mi e bilo tolkova kofti.... v4era na rojden den.. na sledva6tia den s natravqne.... ne trqq da qm 24 4asa,za da mi se pre4isti organizma.... kofti rabota
    da ne govorim puk 4e sum si zagubila pormone s 30 leva i li4na karta v negooo ..... abe edno 6te kaja na vsi4ki tiinove... piite za udovolstvie,kogato usetite 4e po4vate da se napivate... sprete!!!

az li4no polu4ih otvrat6tenie ot alkohola,mislq 4e pone 1 mesec nqma da blizvam...ama znam li

az sam i 6tastliva i mn oarkana .V4era s gad4etymi napravihme mesec i oti iska6e da pravim sex az vsa6to mn mn mn inskah no neznam ne6ty me sprq i si ostahme samy goli do krasta .Sq katy se setq mi e edno mn qko i mi e kofti za ko ne prodaljihme no ima vreme vse pak

Ужасно!Разбита съм отвяк1де,но се старая да го прикривам.И друг п1т сме к1сали с него и друг п1т ми е било хипер гадно,но сега е различно,защото знам,че няма да се върне. Е поне се радвам,че той най- сетне е щастлив.

Спи ми се не съм мигнал
    и се чувствам супер тъпо
    ИСКАМ ДЪЪЪЪЪЖДДД

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Ужасно!Разбита съм отвяк1де,но се старая да го прикривам.И друг п1т сме к1сали с него и друг п1т ми е било хипер гадно,но сега е различно,защото знам,че няма да се върне. Е поне се радвам,че той най- сетне е щастлив.

Съчувствам ти мила Зареди си компа с филмчета, а ти се запаси с многооо шоколад - понякога наистина успокоява. Ако наистина ще е щастлив далеч от теб - радвай се за него, все пак това е което искаш и ти нали, да бъде щастлив ?

Иначе аз се чувствам объркана. Мисля си едно за даден човек, в крайна сметка се оказва друго и вече не знам какво да правя...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

боли ме десния клепач, обаче повече от всичко искам кафе.
    и РАЗБИРА СЕ, ми липсва. как не.
    Don't be aroused, by my confession
    Unless you don't give a good Goddamn about redemption
    I know Christ is comin', so am I.

Igne Natura Renovatur Integra.

Аз пак какво да ви кажа влубих се в едно мом4е което е с 6 години по голямо от мене.Преди да се запознаеме е имал 6 годишна враска, но е скасал с нея, и бе6е трагнал сас една от Сандански.И като се запознахме аз го харесах много и мисля че и той мен, но после по едно време разбирам от моита фр че тои се е сабрал сас 6 годишната си лубов и сега като го видя ми е много гадно и направо незнам.Постоянно мисля за него

Град
    НеЙнотУу ГолЯмУ ЛеглОо =]
    Ем чуствам се супер днес си идва приятелката ми
    Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !
    Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !

Някой се смеят , други плачат - такъв е живота .. Аз определено съм от втория тип
    Относно това как съм аз - Зле (меко казано ) .. Да виждаш как любовта изчезва и да не можеш да направиш нищо .. Всеки ден ми е някво нивко .. Добре че поне имам приятели , които да ме подкрепят .. Ам да не ви занимавам с мойте проблеми мога цял роман да изпиша ..
    One look in my eyes and you`d realize ..
    you got my heart in your hands ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аз съм както снощи. Наистина искрено съчувствам на всички които не са много добре.Дано проблемите ви се изяснят скоро!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Липсва ми.. едно слънчице.. Иначе съм уморена и ще си легна за да се наспя
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Благоевград
    Емм аз съм си яко зарибена по моето момче вече от 1год. и няколко месеца.. другооо няма какво да ви кажа

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Тъпа съм ... амааа брутаално проста!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

еми...липсва ми котето
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Карнобат
    уф..ами утре сме на даскало тоест след няколко часа тряа да тръгвам ии обаче от друга страна съм добре,защото като отида ще има на кой да се радваммм

Град
    Destanation unknown ((:
    Премазана , заспала , сънена, тъжна ....

Град
    Ямбол
    Мммм... след малко тръгвам на даскало...
    Едвам станах, тъпо ми е, първи час биология (контролно)

Няма смисъл да казвам с колко положителни емоции съм заредена!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си