- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
абе как се чувсвтам знам ли и аз вечевсичко е толкова объркано..любовта е мн сложно нещо
![]()
![]()
извини се .. моли за прошка..просто се бори..ако момичето си заслужава !!!Първоначално написано от Vichko0o
В момента се заливам от смях..Бившия ме провокира по скайп ..Аз си слагам аватар той го иронизира..Какво да се прави-ние снего бяхме катастрофално явление![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това и правя от 2 дена, имаме напредък, но просто ще се наложи да изтърпя всичко което тя пожелае да ми направи защото просто много я нараних и съм готов на всичко стига да си я върна !!!Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
De-Phazz - Anchorless
чуствам се много добре.винаги има проблеми,но винаги има и решения на тях, така че не се оплаквам.всичко е тип-топ. \/
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
+1 аз същоПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
ядосана съм и съм изморена..![]()
+ състоянието на ThunderGoddess..
v interes na istina otdavna ne mi e bilo tolkova kofti.... v4era na rojden den.. na sledva6tia den s natravqne.... ne trqq da qm 24 4asa,za da mi se pre4isti organizma.... kofti rabota
da ne govorim puk 4e sum si zagubila pormone s 30 leva i li4na karta v negooo ..... abe edno 6te kaja na vsi4ki tiinove... piite za udovolstvie,kogato usetite 4e po4vate da se napivate... sprete!!!
az li4no polu4ih otvrat6tenie ot alkohola,mislq 4e pone 1 mesec nqma da blizvam...ama znam li![]()
az sam i 6tastliva i mn oarkana .V4era s gad4etymi napravihme mesec i oti iska6e da pravim sex az vsa6to mn mn mn inskah no neznam ne6ty me sprq i si ostahme samy goli do krasta .Sq katy se setq mi e edno mn qko i mi e kofti za ko ne prodaljihmeno ima vreme vse pak
Ужасно!Разбита съм отвяк1де,но се старая да го прикривам.И друг п1т сме к1сали с него и друг п1т ми е било хипер гадно,но сега е различно,защото знам,че няма да се върне.Е поне се радвам,че той най- сетне е щастлив.
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Съчувствам ти милаЗареди си компа с филмчета, а ти се запаси с многооо шоколад - понякога наистина успокоява. Ако наистина ще е щастлив далеч от теб - радвай се за него, все пак това е което искаш и ти нали, да бъде щастлив ?
Иначе аз се чувствам объркана. Мисля си едно за даден човек, в крайна сметка се оказва друго и вече не знам какво да правя...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
боли ме десния клепач, обаче повече от всичко искам кафе.
и РАЗБИРА СЕ, ми липсва. как не.
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Аз пак какво да ви кажа влубих се в едно мом4е което е с 6 години по голямо от мене.Преди да се запознаеме е имал 6 годишна враска, но е скасал с нея, и бе6е трагнал сас една от Сандански.И като се запознахме аз го харесах много и мисля че и той мен, но после по едно време разбирам от моита фр че тои се е сабрал сас 6 годишната си лубов и сега като го видя ми е много гаднои направо незнам.Постоянно мисля за него
![]()
![]()
![]()
Ем чуствам се супер днес си идва приятелката ми![]()
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
Някой се смеят , други плачат - такъв е живота .. Аз определено съм от втория тип
Относно това как съм аз - Зле (меко казано ) .. Да виждаш как любовта изчезва и да не можеш да направиш нищо .. Всеки ден ми е някво нивко .. Добре че поне имам приятели , които да ме подкрепят .. Ам да не ви занимавам с мойте проблеми мога цял роман да изпиша![]()
..
One look in my eyes and you`d realize ..
you got my heart in your hands ..
Аз съм както снощи.Наистина искрено съчувствам на всички които не са много добре.Дано проблемите ви се изяснят скоро!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Липсва ми.. едно слънчице..![]()
Иначе съм уморена и ще си легна за да се наспя
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Емм аз съм си яко зарибена по моето момче вече от 1год. и няколко месеца.. другооо няма какво да ви кажа![]()
![]()
![]()
Тъпа съм ... амааа брутаално проста!
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
еми...липсва ми котето![]()
I can't stop myself from loving you <3
уф..ами утре сме на даскало тоест след няколко часа тряа да тръгвамии обаче от друга страна съм добре,защото като отида ще има на кой да се радваммм
![]()
![]()
Премазана , заспала , сънена, тъжна ....![]()
Мммм... след малко тръгвам на даскало...
Едвам станах, тъпо ми е, първи час биология (контролно)
Няма смисъл да казвам с колко положителни емоции съм заредена!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!