.
Затворена тема
Страница 2 от 125 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 3115
    Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Ми аз съм раздвоена Нз вече как съм нищо не знам..напекло ме е яко слънцето
    тцтцттц като гледам си4ките не сме мноо добре...а е лято мамка му

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ооо повярвай ми няма да е сме6но....хората не са се виждали и се влюбват....един път е достатъ4ен да преобърне живота ти дори..
    Въпроса е дали той вярва в такъв тип любов . Аз не вярвах докато не си изпатих от нея ... два пъти
    Memento moriendum esse!

Град
    У нас Си (=
    Очите ме болят, сълзят, подути са и са адски червени.
    Като изключа това, съм добре (=

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Тц, зае*ават ме в Сливен за 2-3 седмици (аз съм от Търново). Щеше да е яко, ако имах тайфа там, но по стечение на обстоятелствата много малко време съм прекарвала в града и не познавам почти никого... Само се моля сега по-раничко да ми почнат курсовете по английски, за да ме пратят вкъщи...
    Тоест в момента се чувствам така сякаш искам да отида в някой ъгъл и да умря от тъпня... Искам да съм си в своя град, да се мъкна с приятели навън, с приятеля ми - също, да гледаме филми, да играем, просто да си лафим... Ама на, сега имам достъп почти само до луупърите сред приятелите ми.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Много съм добре, чувстеам се страхотно, прекарвам си ваканцията много добре Нямам си приятел, обаче има тука едно момченце, дето м ие хванало окото, той май също ме харесва, така че...стискайите палци да стане нещо

Град
    А, ето още малко спам: на рождения си ден ще съм на майната си, далеч от хората, с които искам да съм...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Мии сънена. - неориентирана и неадекватна..Нормално за мен..Нещо нямам настроение ,а се предполага,че би трябвало да съм щастлива..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Тц, зае*ават ме в Сливен за 2-3 седмици (аз съм от Търново). Щеше да е яко, ако имах тайфа там, но по стечение на обстоятелствата много малко време съм прекарвала в града и не познавам почти никого... Само се моля сега по-раничко да ми почнат курсовете по английски, за да ме пратят вкъщи...
    Тоест в момента се чувствам така сякаш искам да отида в някой ъгъл и да умря от тъпня... Искам да съм си в своя град, да се мъкна с приятели навън, с приятеля ми - също, да гледаме филми, да играем, просто да си лафим... Ама на, сега имам достъп почти само до луупърите сред приятелите ми.
    Хихиии аз съм от Сливен бе

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Много съм добре, чувстеам се страхотно, прекарвам си ваканцията много добре Нямам си приятел, обаче има тука едно момченце, дето м ие хванало окото, той май също ме харесва, така че...стискайите палци да стане нещо
    Стискаме . Акаша, тенкс че ме изслуша, имах нужда да споделя. Аре аз ставам, че семейството се завърна - време за вечеря и ТВ ... и мечти
    Memento moriendum esse!

Град
    Нищо против града, Зара. Всъщност си ме кефи и всичко, но в интерес на истината го знам почти като пръстите на ръката си и единствената ми работа е да обиколя по магазините да видя какво ново, дето го няма при нас. Дефакто интересът ми към Сливен спада за максимум 3 часа, щом не съм с приятна компания (а аз по принцип си скитосвам сама).

П.П. Обаче дюнерите са превъзходни!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Ми аз съм раздвоена Нз вече как съм нищо не знам..напекло ме е яко слънцето
    тцтцттц като гледам си4ките не сме мноо добре...а е лято мамка му
    Еее случва се...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

ше ви еба у сдуханите...

аз ли?аз съм супер!
    we give it all.

Трепят ми се копелета които спамят из форуми !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    А, ето още малко спам: на рождения си ден ще съм на майната си, далеч от хората, с които искам да съм...
    Хах и аз съм така. Утре имам рожден ден и ще изляза само с едно момиче което съм виждала веднъж... Ама пак се радвам защото вднъж става човек на 19

в момента няма кво или кой по то4но да ме радва(само хора да ме натъжават)и ми е супер тъпо и гадно зарад 1 мом4е...и тва е
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Трепят ми се копелета които спамят из форуми !
    ее недей така де...спами и ти

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Стискаме . Акаша, тенкс че ме изслуша, имах нужда да споделя. Аре аз ставам, че семейството се завърна - време за вечеря и ТВ ... и мечти
    ее за ни6то...се пак и ти ме изслу6а

vliubena sum...imam mom4eto si do sebe si...no surceto mi o6te e razbito...i sum v edno nikakvo sustoqnie...ponqkoga idva edin takuv moment,kogato spira da ti puka za vsi4ko...!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Щастлива съм защото утре имам рожден деееен!
    Иначе нямам гадже, не съм влюбена но има разни зарибявки и не страдам твърде заради липсата на любов.. Абе добре ми е
    Наборе И аз утре имам рожден ден - очаква ме страхотно парти в петъка и т.н. Нямам гадже, не съм влюбен... Понякога ми е самотно, но в повечето случаи просто обръщам внимание на приятелите си, гледам да се забавлявам.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Щастлива съм защото утре имам рожден деееен!
    Иначе нямам гадже, не съм влюбена но има разни зарибявки и не страдам твърде заради липсата на любов.. Абе добре ми е
    Наборе И аз утре имам рожден ден - очаква ме страхотно парти в петъка и т.н. Нямам гадже, не съм влюбен... Понякога ми е самотно, но в повечето случаи просто обръщам внимание на приятелите си, гледам да се забавлявам.
    И сестра ми има утре ама няма да сме заедно При мен гадното е че съм нова тука и почти никой не познавам още. Ама карай... И да си изкараш мн яко утре и в петък

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    сдух ми е от събота насам.. с компанията ходихме на диско иии там си спомних едни неща... за един човек... и ми стана много кофти...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен
    Чувства чувства... хмм влюбена,но и самотна,защото любовчицата е далеч далеч...

Чувствам се супер кефски,гледам Бъфи и си чатя с един американец. :P
    ROCK
    ON!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ами.. настроението ми в момента никак не е каквото ми се иска да бъде. Адски съм разочарована от някои хора.
    Иначе съм много влюбена, и се радвам, че любовта ми е споделена
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    начи ходих на тренировка и едвам-едвам си държа очите отворени.
    ПП. вс ме боли и ако умра, завещавам току-що приготвената от майка ми МУСАКА на тузаро
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си