- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
тцтцттц като гледам си4ките не сме мноо добре...а е лято мамка муПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Въпроса е дали той вярва в такъв тип любовПървоначално написано от aka6a_vamp
. Аз не вярвах докато не си изпатих от нея ... два пъти
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Очите ме болят, сълзят, подути са и са адски червени.
Като изключа това, съм добре (=
Тц, зае*ават ме в Сливен за 2-3 седмици (аз съм от Търново). Щеше да е яко, ако имах тайфа там, но по стечение на обстоятелствата много малко време съм прекарвала в града и не познавам почти никого... Само се моля сега по-раничко да ми почнат курсовете по английски, за да ме пратят вкъщи...
Тоест в момента се чувствам така сякаш искам да отида в някой ъгъл и да умря от тъпня... Искам да съм си в своя град, да се мъкна с приятели навън, с приятеля ми - също, да гледаме филми, да играем, просто да си лафим... Ама на, сега имам достъп почти само до луупърите сред приятелите ми.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Много съм добре, чувстеам се страхотно, прекарвам си ваканцията много добреНямам си приятел, обаче има тука едно момченце, дето м ие хванало окото, той май също ме харесва, така че...стискайите палци да стане нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
А, ето още малко спам: на рождения си ден ще съм на майната си, далеч от хората, с които искам да съм...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мии сънена. - неориентирана и неадекватна..Нормално за мен..Нещо нямам настроение ,а се предполага,че би трябвало да съм щастлива..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Хихиии аз съм от Сливен беПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
СтискамеПървоначално написано от zaraaa
. Акаша, тенкс че ме изслуша, имах нужда да споделя. Аре аз ставам, че семейството се завърна - време за вечеря и ТВ ... и мечти
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Нищо против града, Зара.Всъщност си ме кефи и всичко, но в интерес на истината го знам почти като пръстите на ръката си и единствената ми работа е да обиколя по магазините да видя какво ново, дето го няма при нас. Дефакто интересът ми към Сливен спада за максимум 3 часа, щом не съм с приятна компания (а аз по принцип си скитосвам сама).
П.П. Обаче дюнерите са превъзходни!![]()
Еее случва се...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ше ви еба у сдуханите...![]()
аз ли?аз съм супер!
we give it all.
Трепят ми се копелета които спамят из форуми !
Хах и аз съм така. Утре имам рожден ден и ще изляза само с едно момиче което съм виждала веднъж... Ама пак се радвам защото вднъж става човек на 19Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
в момента няма кво или кой по то4но да ме радва(само хора да ме натъжават)и ми е супер тъпо и гадно зарад 1 мом4е...и тва е![]()
I can't stop myself from loving you <3
ее недей така де...спами и тиПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
ее за ни6то...се пак и ти ме изслу6аПървоначално написано от ThunderGoddess
vliubena sum...imam mom4eto si do sebe si...no surceto mi o6te e razbito...i sum v edno nikakvo sustoqnie...ponqkoga idva edin takuv moment,kogato spira da ti puka za vsi4ko...!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
НабореПървоначално написано от slun4ice
И аз утре имам рожден ден - очаква ме страхотно парти в петъка и т.н. Нямам гадже, не съм влюбен... Понякога ми е самотно, но в повечето случаи просто обръщам внимание на приятелите си, гледам да се забавлявам.
И сестра ми има утре ама няма да сме заедноПървоначално написано от PerfectStrang3r
При мен гадното е че съм нова тука и почти никой не познавам още.
Ама карай... И да си изкараш мн яко утре и в петък
![]()
![]()
сдух ми е от събота насам.. с компанията ходихме на диско иии там си спомних едни неща... за един човек... и ми стана много кофти...![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Чувства чувства... хмм влюбена,но и самотна,защото любовчицата е далеч далеч...![]()
Чувствам се супер кефски,гледам Бъфи и си чатя с един американец. :P
ROCK
ON!
начи ходих на тренировка и едвам-едвам си държа очите отворени.
ПП. вс ме боли и ако умра, завещавам току-що приготвената от майка ми МУСАКА на тузаро![]()
Първоначално написано от Riot