- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Само 2мата ли сме ?Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
Ем ако има място..![]()
И аз идвам![]()
Чувствам се супер тъпо ии ... се сдухваааам много яко и си търся някого, на когото да си го изкарам ...![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
А ще свириш ли?
Барабаните не са духови инструменти. На тях не се свири.
Ако ме вземете на партито мога ли да взема един приятел-Джак Даниелс му казват :P
Взимай, аз бях приготвил 12 годишен Чивас, ама ше си го запазя за собствена злоупотреба.. хаха
ami predi 4as go obrusnah i mnogo surbi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай, трябва да се похвали, че има косми и ги бръсне вече.
е то си е голем купон да си отглеждаш растителност
Шит! Не искам и да си помислям.
Омитам се от тука, ако има нещо интересно свиркайте.
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:c46c2d3e[/vbox7]
Така
Много се филмирате.
Супер се чувствам ...
Едно странно и приятно .. весело ..
С усмивка по цял ден ..
Може да не съм в настроение , ама .. все ще се усмихна .. все ще измисля нещо ... мноого ми е кеф![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
бясна съм, тъжно ми е,сдухано ми е, неясно,объркано,нервно........ ....с 2 думи нищо хубаво!!!!!!!!!! ДОБРЕ БЕ как е възможно да ме обича (сигурна съм в това.....адски много пъти го е доказвал) и в същото време да ме къса и да твърди ,че не е заради мен ,а заради баща ми![]()
![]()
щото баща ми не го харесва и неиска да се запознаят ???? просто...........НЗ........
иде ми да му крещя, да крещя, да го бия,да го бия,бия,бия,да го пребия,да му крещя............... за да се осъзнае какво правиииииииии...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ox...daje mu go napisah... i mi olekna malko.......samo da vidim otgovora....ako ima takyv vyobshte.........
![]()
Оф ми тъпо ми е .. Липсва ми![]()
Болна съм , запушен ми е носа , едвам дишам . Просто невероятно прекрасно !![]()