.
Затворена тема
Страница 3 от 125 ПървиПърви 12345671353103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 3115
    Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    начи ходих на тренировка и едвам-едвам си държа очите отворени.
    ПП. вс ме боли и ако умра, завещавам току-що приготвената от майка ми МУСАКА на тузаро
    олееее дай и на мен малко 4е мноо оби4ам а ко тренира6

.....работа упорито и това е...за чуства незнам какво да кажа...момичето което желаех силно и което ми даде големи надежди ,а накрая ми каза ,че е с друг....пфф...

Град
    навсякъде и никъде

Re: как се 4увствате?

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    мммм нека всеки сподели тук положението си в момента и 4увствата си....си излеем ду6ата малко
    ами ... какво да кажа ... В момента не знам в какво положение съм. Има един човек в мислите ми , но той е малко надалеч и не можем да се виждаме толкова често, колкото ни се иска. Не се чувствам сигурна и ми е малко неспокойно. Иначе се чувствам прекрасно, че познавам точно него :P
    "Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"

Бира, секс и хеви метъл ...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от aRd3n7.bat
    .....работа упорито и това е...за чуства незнам какво да кажа...момичето което желаех силно и което ми даде големи надежди ,а накрая ми каза ,че е с друг....пфф...
    леле радвам се 4е я напраих тая тема за да видя 4е хората имат дале4 по кофти проблеми от мойте...но мисля 4е то4но тва моми4е не си заслужава

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ужасно съм гладна .

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    как се чувствам ами чувствам се леко претоварен от 14 годишен работя (сега съм на 17) продължавам да работя нямам кой знае колко много свободно време нямам гадже ама вече не ми пука е да от време на време ми става леко гадно но то отминава помагам на майка ми с каквото мога (наще са разведени) простирам готвя и тн може да е най простото ама все пак е помощ естественно и финансово подпомагам то принципно затова почнах да бачкам от 14 годишен (по собственно желание ) майка ми небеше много навита ама...От полужителна страна мога да се похваля че нямам много приятели (дефакто са 2-ма) но поне са истински всички други за мен не са приятели а просто добри познати другото е че съм един от организаторите на едно купонче тая седмица и ще става мазало
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

mislq si za koteto
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    зле се чувствам
    алелуя.

V dobro nastroenie sam!!! :P

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Започвам да се замислям дали някога съм била по-зле! Гаджето ми е на морето не съм го чувала от преди няколко часа и много ми липсва.Чудя се какво да правя излизах с приятели не помогна.През цялото време мислех за него какво прави кака е и дали мисли поно малко за мен.Иначе като изключим тоя проблем съм добре!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на babity
    Гомняно ми е, всичко ме боли, спи ми се, кисело ми е, самотно...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Гаджето отлетя за БГ, леко самотна се чуствам без него . Някакви предложения за компания?
    ♥ ♥ ♥

От близо 11 месеца се чувствам по един и същи начин - адски самотна ,депресирана и постоянно тъжна.Човека ,който обичам ми обърна гръб и все още не мога да го преодолея ,колкото и много да искам и да се опитвам ! ПРеди 3 месеца срещнах друг ,който е адски различен и е точно това ,което съм искала ...но просто не мога да се отпусна и да му покажа каква съм наистина просто защото все още не съм забравила първата си любов... Почти всяка вечер преди да си легна се случва да се натъжа и да си поплача заради спомените ,които изникват в съзнанието ми ...гадно е ..Моментите ,когато съм с другото момче или дори когато говорим по скайп и т.н някак си са най-хубавото което ми се е случвало от както започнаха тези 11 месеца ад за мен .Искам да направя момчето ,което сега е до мен повече от щастливо ,да се гордее че е избрал мен ...Искам отново да мога да обичам

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    пфф.. зле.. срина ми се и малкото добро настроение.. писна ми от проблеми и от цупенки..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Чуствам се щастлива, много много щастлива, въпреки някой нещо които ме скапват доста. Може би съм влюбена, май наистина съм. Обаче ми е малко кофти, защото той живее в друг град и ми е гадно, че не мога да ходя там често... Иначе се чуствам малко самотна и наивна, но се опитвам да гледам позитивно, въпреки че незнаино защо слушам само някви сдухващи песни. Ще гледам филма за Париж, поне ще ме накара да не мисля за глупсти ако не друго...

Колебая се!Хем щастлива,хем тъжна и съм влюбена на всичкото отгоре и объркана но и....абе бъркотия

emi .. az sega se 4uvstvam tupo

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    4увствам се...щастлива,влюбена,харес ана,истинска,жива...откакто той е пак до мен....аз съм щастлива! Не мога да ви опиша колко много,но когато съм в неговите прегръдки се 4увствам още по-щастлива....но просто любовта е дар от бога!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Супер съм

Град
    Париж
    Ам чудя се дали харесвам едно момче,което в момента е извън България и ще се върне след 1-2 седмици.То ме харесва,пък аз незнам кфо да правя.С две думи-объркана съм.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    В момента положението ми ее .. никакво. Влюбена съм в страхливец (или по-точно женкар или чревоугодник!) Не знам какво изпитвм. Далиоще го обичам толкова силно илии любовта ми вече започва да изстива. Амм, понеже ми казаха, че не искал да бъде с мен(той нямаше смелостта да го направи!) ии от начало ми беше супер гадно, амаа ся ми е много happy. Даже не бях толкова щастлива като се запознах с него. Ии така ... Положението ми е никакво, душата ми е адски наранена, ама в същото време съм много щастлива! Ии общо взето в главата ми е пъъълна каша! Ии не знам да се смея ли, да плача ли .. Кой знае ...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Повече от фен
    Нещо ми е тъжно

ми добре съм ама ми е някво скучно
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Яко ми е.
    Заебаха ме и ме преебаха 3 пъти в последните два месеца, но аз не обръщам внимание на случващото се и си живея живота на пълни обороти и се забавлявам на макс. ахахах, пък сега единия ше го изненадам като му ида на гости хахаха малко да му стресна сегашната приятелка. Както и на един друг приятелката му тия дни ще разбере за мене хахах то не стаа
    така.. аз да знам за тях, а те за ме - не (!)
    Поне малко шоу да напрайм на хората,че живота им да не е толко сив скучен и еднообразен хаха

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Хахха ,.... Сега видях темата и прочетох само първата страница ... Та ... Сега ми идва е*а май*ка*а на някой ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си