- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Като на 17..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
давам ти оун4и м8!!!Първоначално написано от cherinka
ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!
Dobro jutro moja voljena
Dal te iko voli kao ja
Dobro jutro moja voljena
Ne voli te niko kao ja
Супер...за сегаУтре незнам как ще съм!Но живей за мига
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Много странно се чувствам .. приятеля ми е в друг град и въобще н е се сеща за мен.. даже нз приятел имам ли вече, но не ми пука особено.. искам да съм с него, но той ако не иска кво да направя аз.. не е последния, няма да почвам да рева заради него.. ако ме потърси, добре, ако не прав му път![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Любопитна
Емии добре се чувствам в момента, забавно ми е. Мина ми сдуха от миналите дни и са чакам с нетърпение да дойде събота да избухна в диското![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Как се чувствам ли. Изпростяла. Някакво хем безразлично, хем ми е весело, сами виждате, че тази вечер едно сериозно мнение не мога да пусна. Какво ми е нямам никаква идея. Заядливо ми е едно такова, ама в същото време съм най-милият непукист. Аааа, трябва да отида да си легна, че да ми мине. Сега се харесвам така, но когато мисля нормално никак не харесвам такова поведение...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
of ujasnoo dvama me haresvat az ne a tozi koito az haresvam ttoi men ne pak uj sam go kefela... ;[[[[[[[ tapoo ko da naapraqqПървоначално написано от aka6a_vamp
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
az sum tujna zashtoto sum sam sama v nas nqma nikoi gajeto mi e izvun grada za 4 dni a na men ne mi se izliza s nikoi drug... na si4ko otgore imam brat koito postoqnno mi reve da prevejdam edna kniga a men taka me murzi.... prosto neshto otvutre mi se e svilo znaete za kakvo govorq...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Научи се да ползваш препинателните знаци примерно.Първоначално написано от kuklichka_bg
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mu4a se i gorq v ada na sobstvenata si samota prosto ne znam kak da izlqza ot situaciqta v koqto sum sega i mi e mnogo mizerno
razbirate li prosto...agoniziram i se 4udq kak da napravq taka 4e da namerq pone malka 4ast ot istinskata 4ista liubov koqto pove4eto ot vas sa izpitali ili izpitvat v momenta a vmesto tova se mu4a da zabravq 2-ta puti kogato bivaj othvurlqn i...prosto nqkoi da mi pomogne...molq vi![]()
![]()
![]()
![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Чакай да питам вътрешността си.Първоначално написано от aka6a_vamp
"Душо,как се чувствам?"
"Еми,откъде да знам,бе пън
Ти трябва да определиш
и Аз ще го направа"![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Една моя приятелка почина скоро и ми е тъжно.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Чувствам се мега скапана и без никаква надежда. Нещо вътре в мен ме боли и изпитвам едно ново, непознато чувство на гняв и една чужда болка. Казах му, че го обичам точно след като всичко свърши, а той не каза нищо и се прави, че нищо не се е случило. Той ми каза, че не съм достатъчно тъпа и че съм сериозна, и за това между нас нямало да се получи. В момента харесва друга, а аз след месец и 3 дена още чувстам нещо към него. Мислех си, че съм го преодоляла, но уви не е така. Не спирам да мисля за него, а когато го правя нещо отвътре ми се къса. Никога преди не съм се чувствала така. Не знам, какво да правя. Знам, че трябва да чакам и ако е възможно след много време той да разбере, че е опознал само една малка част от мен, и да се опучи нещо. Но това е само във въображението ми. В реалния свят знам, че вече нещо мъртво, никога пак няма да се съживи. Имам нужда да му кажа толкова много неща, а не знам как. Страх ме е, че вече ще му се натрапвам или каквото и да е, че ще стане много нелофко за него, за мен вече не ми пука. Имам чувството, че вече нямам сили да изричам името му и да казвам, че обичам, а толкова много искам да е пак същото. Същото, но аз да не съм такъв голям идиот. Вече знам, какво значи думата любов и колко много боли от нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Влюбен съм много-бях оставил всякаква надежда и когато най-малко очакваш се появява перфектното момиче-още по-щастлив се чуствам че излизаме утре двамата в отпуска за 1 седмица и отиване на китен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весело ми е!![]()
Днеска се чуствам много добре. Сигурно защото не съм спала![]()
♥ ♥ ♥
Добре се чувствам.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Жалко че и аз самата незнам... агресия гняв.. съжаление.. после отначало... надежди.. усмивки... разочарование.. гняв.. болка.. and again amd again... С една дума добре съм..
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Офф,някфо никфо се чувстрвам.Нервно ми е,криво ми е ,незнам вече....
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!