.
Затворена тема
Страница 49 от 125 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 3115
    Град
    Улицата
    mii gore dolu ama mi ima neshto na ochoto i mi e poduto o boli i se nerviram
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Чувствам се идеално... имам си годишна винетка, и телефон и сега мога да се обаждам на миличкото

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Зле, шибано, е.бано, подтиснато, нервирано, ядосано, скапано, казах ли зле?.. болят ме очите от стискане да не потекът сълзи.. тва е в общи линии, кой знае па ша се появи още нещо..

объркана и разочарована

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Криво ми е и имам нужда от една голяма,силна прегръдка и няколко мили и успокоителни думи

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    В адската депресия .. ОТНОВО .. Де да знам .. чувствам се адски грозна, тъпа, дебела и каква ли още не ! До сега съм ревала на мама по телефона, тя каза, че вътрешната красота е най-важна, с което не ме успокои особено , защото все едно ми каза: " Абе , грозна си , ама да не ти пука"
    Стига бе, нито си грозна, нито дебела. Недей да си втълпяваш подобни глупости. Сигурен съм, че много момичета биха искали да изглеждат добре като теб.
    Поздравче: East 17 - It's alright

Град
    Destanation unknown ((:
    StayFly , мерси : )
    По темата: Чувствам се празна..чувствам се така, сякаш мястото ми не е в този свят .. не знам как по-точно да го опиша. Не се чувствам просто на място . Сега излизах и просто се осъзнах как гледам хората на кръв, хора които виждам за пръв път в живота си , а вече не мога да понасям . Не знам какво ми става. Не е от ПМС, НЯМА да ставам Емо, преди някой от "разбирачите" да се е изказал , и НЯМА да си режа вените , пак за същите . Просто ми е тъпо. Адски тъпо . Нямам капка увереност в себе си , нямам капка самочувствие .. не знам какво ми е ...

mnoo ... i
    lubovta e kato kupeika-drunne,zvanne i ofeika!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    пак ме е налегнала някаква самота

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    По темата: Чувствам се празна..чувствам се така, сякаш мястото ми не е в този свят .. не знам как по-точно да го опиша. Не се чувствам просто на място . Сега излизах и просто се осъзнах как гледам хората на кръв, хора които виждам за пръв път в живота си , а вече не мога да понасям . Не знам какво ми става. Не е от ПМС, НЯМА да ставам Емо, преди някой от "разбирачите" да се е изказал , и НЯМА да си режа вените , пак за същите . Просто ми е тъпо. Адски тъпо . Нямам капка увереност в себе си , нямам капка самочувствие .. не знам какво ми е ...
    Ей, вземи се успокой малко, не обръщай внимание на нищо и всичко ще се оправи, а и като дойде дядо Поп ще те успокои.. спокойно, недей се впрягай толкова много

многоооо съм влюбена

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [b] Повече от странно се чувствам...Мъжът ми замина на път и ми липсва сега...Какво става с мен и аз не знам...! Меня си настроенията нон-стоп..

Град
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Ей, вземи се успокой малко, не обръщай внимание на нищо и всичко ще се оправи, а и като дойде дядо Поп ще те успокои.. спокойно, недей се впрягай толкова много
    Дяда ти поп скоро идва чадо и те обича адски много многооо ...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Винаги съм б някакво моментно насторение...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

@ PreciousDiamond ,
    Тц,по същия начин се чувствам.Дебела,грозна,тъп ...И аз като теб съм в адската депресия(ха,даже и не се изненадвам вече).То още от лятото е така и не е спирало.Уж има такива лоши периоди и отминават,само че моя още не е свършил,даже имам чувството,че чак сега започва.Не ми се яде,не ми се спи,всичко ми е безразлично.Доскоро убивах за една Кола и за нещо сладко,сега дори и една вафла не ям,колкото да отбия номера,че съм яла.Режа всички наред.Не мисля,че приятелките ми ме разбират,или поне аз не чувствам някакво разбиране.Споделям единствено с баща ми абсолютно всичко,но дори и той не може да ми помогне,да ме успокои и да каже,че всичко ще се оправи.Нямам приятел,на който да се обадя в 2 часа сутринта по телефона и да му говоря поне час и половина за проблемите си,той да ме изслуша без да мрънка,да ми каже нещо мило и да ми мине.Винаги досега сама съм се справяла с тея състояния или поне досега се държах мъжката,но вече не съм в състояние...трябва ми приятелско рамо,на което да си поплача,да почувствам упора,ала уви!

Град
    Destanation unknown ((:
    Сърдя му се, шото не ми дава да му боядисам косата розова

Град
    Сърдя му се, шото не ми дава да му боядисам косата розова
    ааа... дяда поп косата си не дава да се бара ... сърди ми се колкото си искаш.. тогава отивам и се стрижа гола глава

Град
    Поздрав от дядо поп с песента "Хисарският Поп- Дай си сърцето"

Дай си сърцето на, който искаш ти
    Виното със отрова на мене остави
    Нощите са дълги, но аз не тъжа
    Зная ще се върнеш един ден пак сама

Град
    Дълбините на канала :D
    Офф ръката мии иначе бива..

Град
    най накрая се чуствам супеееер

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    А на мен хич не ми е супер и както ти казах 100% сигурно след време ще съжелявам за казаното Не за друго,но всичко ще си отмине,но оня "роман" дето написах ще си ни влияе доста дълго

И все пак сега ми поолекна малко,защото споделих доста неща на образа над мен Изяснихме се Сега остана мислите ми да се подредят,както преди и всичко ще е перфектно

Лека нощ на всички,че нещо ме заболя главата и отивам да гледам ТВ

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    А на мен хич не ми е супер и както ти казах 100% сигурно след време ще съжелявам за казаното Не за друго,но всичко ще си отмине,но оня "роман" дето написах ще си ни влияе доста дълго

И все пак сега ми поолекна малко,защото споделих доста неща на образа над мен Изяснихме се Сега остана мислите ми да се подредят,както преди и всичко ще е перфектно

Лека нощ на всички,че нещо ме заболя главата и отивам да гледам ТВ
    няма да ни повлияе спокойно
    поне ми каза всичко и сега съм наясно със някой неща
    ще видиш че след време ще им се смеем и всичко ще се нареди

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Тъпо..филми лигавщини и пози около мене..един сериозен не въждам в тълпата!

Супер фен
    Спи ми се
    nicolepcd

Град
    Destanation unknown ((:
    Ми ... добре . Предполагам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си