- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Чудееесно![]()
Май си намерих подходяща съквартирантка за след няколко месеца. Трябва само да я питам тя каво мисли по въпроса хахаах![]()
Поздрав за всички с http://de.youtube.com/watch?v=MqWYDl...e=channel_page
![]()
eh tva e priqtelstvoПървоначално написано от 3oPuTy
sled 5 godini 6e mislite kak da se kazva pelena4eto vi![]()
сякъш съм прегазена от влак,събрана и хвърлена в боклука...сякъш 1000 човека се се изплюлли върху мен и са ме пребили...(скъсах с момчето си)![]()
Ами... яд ме е, ама много ме е яд и то за други хора...
Първоначално написано от ThunderGoddess
xaxax в същото положение съм ама в абсолютно същото с единствената разлика,че на мен не ми е далече![]()
![]()
![]()
![]()
;(
Аз съм момичето с безкрайните мечти.
Аз съм момичето забравило смеха.
Аз съм момичето с фалшивата усмивка.
Аз съм момичето загубено в своя път.
Аз съм момичето изхабило безброй думи за непознатия.
Аз съм момичето принадлежащо на плаката на стената.
Никак. . .
- Who are you?
- Whoever you want me to be...
ше го имам напредвитПървоначално написано от Mbp3eJlaH
чуствам се много кофти,нервен съм си още,целия ми свят се срива пред очите а аз не мога да направя нещо
хората които държат на мен се броят на пръсти но им благодаря за подкрепата и знайте че държа на вас особенно на 3oPuTy![]()
шаната отива да си ляга
лека нощ на всички и сладки сънища![]()
П.С лека нощ и на мойто пиле[/b]
Отвратително бееее....
Ебаси шибания месец!
А последната седмица направо беше върха.
Пфф добре че свърши че не се издържа вече.![]()
Е така тъкмо ми мине и почна да се радвам на нещо и БАААМ нещо друго се срива. И аз пак се оправям и ми минава и БААААМ още нещо си отива. Направо ми писна вече![]()
мдаааа напълно позната история ми е.....но нали знаеш че и на нашата улица ще изгрее слънцеПървоначално написано от slun4ice
![]()
ЗнамПървоначално написано от x3eme
![]()
То на мойта улица все изгрява ама лошото е че залязва преди да успея да му се порадвам...
А аз искам да грее дъъъълго и сиииилно..![]()
И аз така..Пффф вече незнам къде да се дяна от яд и на него и на себе сиПървоначално написано от silky92
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
спи ми се![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ужасно зле
Горе-долу
nicolepcd
Деня ми е скапан![]()
Още ме държи алкохола,имам махмурлук ... Снощи лафих с бившия над 1 час по телефонаРевах,виках,пих ... пак ревах,пак виках ... Ръката ми е синя и подута ... Две от пръстчетата ми останаха почти без маникюр
... Имам нужда от една ГОЛЯМААААААААААААА прегръдка от единствения човек,на когото държа (е като изключим семейството де) ... Освен това един познат (който е и 1 год. по малък от мен) май си мисли,че между нас може да се получи нещо
Като за капак и Коцето (от форума) ме кара да се притеснявам за него
... А и като за последно ... Най-после видях що за лапешки акъл има младата майка от форума
Е те такова чудо нема никъде другаде
![]()
А после се сърди,като й кажат,че е няк'ва недорасла (на акъл де ... щот се вижда,че на други неща е много "пораснала") ... Разбрах,що за плиткоумни "възрастни" има в тоя форум
И се чудя как са се научили да боравят с толкова "съвременни" неща като компютър
![]()
Абеее общо взето днес (или поне за сега) съм настроена доста отрицателно![]()
^За дарла ли иде реч?
Иначе и на мен и е некво кисело неска,след като вчера пак немах нет цела нощ и тъпясах...
хах дойде времето и аз да се разпиша тук... бих описала с няколко думи последните месеци.... УЖАСНО!!!Чувствам се повече от ужасно... сгафих пред човека на който държа... за което безкрайно много съжалявам но доверието си е доверие...трудно се печели...лесно се губи... та по тоя въпрос оаках нещата тотално...дано ми прости...
На мнение съм че е човешко да се сгреши и божествено да се прости... ноо ще се види...
Иначе се чувствам тъпо защото всички приятели се надуха на макс и се мислят вече че всичко е в краката ми... от тук следва че и без приятели останах...
И за капак ... изпаднах в ситуация в която искам да помогна на скъп приятел но незнам какво да кажа нито да направя и се чувствам още по тъпо...
Абе нямам думи просто...
Много зле се получи всичко...
Дано някой ден едно по едно почнат да се оправят нещата... мерси на тие дето ми изчетоха глупостите но реших да споделя...
![]()
П.С. Най-много иксам някой да ме гушне но както казах по горе няма кой...!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
(hug)Първоначално написано от Hilary_
Жалко.че си във такава ситуация аз съм във подобна само,че си нямам гадже
![]()
Get what you can and never get back
Да, пораснала е от към разширяване на третото око.Първоначално написано от 3oPuTy
---------------------------
Главата ми кънти!