- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
4uvstvam se normalno, iskam neshto da stane nai nakraq v jivota mi ama neshto deto da preoburne vsi4ko
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Ами хремаво се чувствам, сърби ме нослето нещо, за капак моя се обади да ми честити втори февруари и да ме изнуди да изляза да се почерпим.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Загубен и объркан ден....Адски уморена съм...
![]()
Цял ден ми е напрегнато
Или по скоро от снощи ми е адски напрегнато
Казаха ми неща,които хем ме зарадваха,хем ме натъжиха
Притеснявам се много за един приятел и за решението,което ще вземе днес ...
Чудя се,как бих постъпила на негово място,но нищо не ми идва на ум
Чувствам се безпомощна и това ме съсипва... Просто като знам,че не мога да му помогна и ...
![]()
![]()
![]()
Като изключим това и факта,че днес бях на даскало ... Ми добре съмЧакам всеки момент да ми пуснат сметката ... Надявам се и оная мърла,заради която ми я спряха да ми се обади и да ми върне парите,а и да ми връчи картата си ...
![]()
След малко сядам да си допрочета "Живей бързо 3",че я почнах преди месец и все ме мързи да стигна до края й![]()
А и като за капак на всичко лошо,което става около мен ... Едно момче май яко започва да се влюбва в мен,а не трябва ...Абеее идва ми да се скрия някъде и поне една седмица никой да не ме занимава с глупости
iN lOvE![]()
Супер супер!![]()
Много се радвам че малки и за някои хора незначителни неща могат да ме направят тооолкова щастлива!![]()
tupo mi e. na daskalo sum![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
super tupo i zduxano mi e ne mi puka za nishto ne mi se prawi nishto pff nqma tolko skapano nastroenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Изморена![]()
nicolepcd
off nashte me iznerviha za poreden put...golqm pras 4e sa me skusali na 2-riq izpit...nal ima popravka....ei tei kat zemat da mi se burkat v lichniq jivotec poludqvam![]()
![]()
Заспало![]()
Ми .. яко ми еSoulja Boy ft. Sammie - Kiss Me Through The Phone
Айде поздрав![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Re5peC7
Главата не те ли заболя от толкова блъскане в стената
![]()
По темата ... Малко ми се спи,нооо преди 00:00 НЯМА ДА СИ ЛЕГНА!!!Ако трябва с кана кафе ще стоя,но преди 12 няма да си легна![]()
![]()
Оо жестока песен,точно нея слушамПървоначално написано от Priceless
![]()
Замаяно ми е..![]()
Наздраве?Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ич не е на здраве да си удариш главата в плочкитеПървоначално написано от Priceless
![]()
Ауч .. хахах горкатаПървоначално написано от aka6a_vamp
Ша ти мине кат на старо куче
![]()
Hilary_![]()
Аааа още един раненПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Аз пък в събота се опитах да ударя едно момче ама той се дръпна и нацелих една масаСега раката ми е синя и супер ме боли
Че и един познат ме успокои,че може да съм си пукнала някоя кост
![]()