- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Честит празник на всички момченцааа и момиченцааа...Ето защо половината ги няма...
![]()
Айде да си изкарате хубаво...и да имате незабравима нощ с горещи преживявания...После да пишете как сте изкарали ей... с подробности ако може....
![]()
P.S. Никакво не ми е...Па и аз незнам защо...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^и аз до скоро бех с ранена лапа...ма за мен не е нищо ново да се троша,аз толко не си гледам в краката![]()
![]()
Ама вие.... сериозно ли ?! СолЖа бой? Махай The Game от подписа, бързо! Чакам!Първоначално написано от Priceless
Първоначално написано от StayFly
Много си лош неска!
чуствам се много преебан и все пак ми е някво супер
а съшност като се замисля....бе вубще не ми е тъпо и сдухано.Има кой да го е грижа за мен,има с кого да споделям.....Може и да няма утре така че по добре днес да си поживея.Макар напоследък само проблеми да са ми на главата(и то не един и два) си има и позитивна точка.Няма ли оптимизъм сме за никаде...време е и аз да погледна по розово на нещата.Благодаря на един човек за оказаната подкрепа.Тя си знае коя еМного си я обичам
![]()
Ааааааааааа много ми е готино![]()
Преди малко станах в супер скапано настроение,защото пак съм на даскало,а ми се спи ... Сядам на компа и гледамЕдни 20-тина реда в скайп ... Чета,чета и
![]()
![]()
x3eme мерси,че ми оправи настроението за целия ден![]()
![]()
![]()
![]()
Ми малко напрегната защото имам реферат днеска ама...Абе ще се оправя. Само още утре и после ваканцияяяя![]()
ALone and малко объркана..![]()
![]()
![]()
само тва мога да кажа..![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
nqkwo nikwo mi e i mi e sdux leko shtoto mi e losho i nqq se wida s momichenceto mi
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
nqkfo tupo mi e,zaspalo![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пирфекну![]()
Незнам ама нещо тия дни ми в супер скапано..каквото и да почна не ми върви и тва си е...Да не говорим че няма на кой да споделя...
Мнооооого тъпо се получава при мен...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Dobre :P
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
bravo0o0o0 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от mahoni
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
vsi4ko e 6 :P
суперр съм сииno boyfriend anymore
![]()
Сдух съм.... Слушам си тази песен и...![]()
http://www.vbox7.com/play:babe1496 .......
Сдвкана и изплюта!
Ще му е*а маката на тоя доцент!![]()
![]()