- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Еееее к'во ти има пък на теб :SПървоначално написано от aka6a_vamp
А иначе ... На мен ми се спиииии май след малко ще си легна за час-два
![]()
Освен това ми е няк'во радвоено настроението![]()
Хем се кефя,защото един приятел ми се обади,а не се бяхме чували от около годинаХем ми е криво,защото не успяхме да излезем,тъй като той не е от моя град и беше дошъл само за няколко часа
![]()
А като за капак се оказа,че едно момче ме харесва![]()
![]()
А това не трябваше да се получава
![]()
![]()
![]()
Не,на мен нищо ми няма,една фр не е добре нещо,заради това
лелеее чуствам се много яко,до преди малко се карах с баща ми и виках и пищяхся поне се накарах и се успокоих
Ми малко притеснена.
Имам утре тест по английски и дискусия на тема "Имал ли е право Фройд"![]()
Уф... и гадното е че не мисля толкова за това колкото за любовните си терзания![]()
чувставам се...както съм...пиянахаха ей тва е ..рано рано да се отрежеш..
ай наздраве банда..
![]()
Кой сега до теб заспиваааааа...кой целува устните тииииииииииии....трябваше да си щастливааааа..как съсипах всичко между наааассспияяяяяяян за кой ли път убийствено пиян
пааат паааат !
![]()
тцтцтц....то почти винаги така...тоз дет му е отворено най-трудно влиза..да го еваПървоначално написано от kradinero
![]()
Как може такъв кошмарен ден...![]()
сички на мен си го изкараха,всичко изведнъж ми се стовари...аа премазана съм простоо
![]()
е*и им майката малчо...няма се даваш така...утре ще съжаляват..Първоначално написано от aka6a_vamp
Кисела съм.![]()
Не,няма
никой не го интересува другия..
еее малчооо недей плачка така...тва е живота..вечни интереси...а и това са временни чувста...не се натъжавайПървоначално написано от aka6a_vamp
Абсолютно по същия начин се чувствам като Акаша и същите неща като Респект си повтарямПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Споко малката всичко отминава. Глупаво е да си тровиш нервите за хора които не го заслужават.![]()
Иначе аз в момента съм супер след като ядох шоколад и пих кола. Сега УЖ уча и всичко е на 6![]()
Много ме изкушаваш ама имам да чета че утре направо не ми се мисли какво ще правя... Остават ми още 50 странициПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Остави че трябва да стана в 5 че първия час имам изпит по английски![]()
и аз имах да чета ама...вече е невъзможноПървоначално написано от slun4ice
и квото ще да става..аз живота ли ще си живея или какво? :P
Хахаа ако бях ученичка нямаше да се занимавам ама сега вече е по-сложноПървоначално написано от Re5peC7
![]()
офф скучно ми е,спи ми се а като си легна се въртя и не мога да заспяТрябва да взема важно решение а още не мога да го направя.Предстоят ми доста неща,а аз не се чусвтвам готов за тях....
Все нещо не ми е наред.Да си еба живота дет водя
чувствам се любопитна![]()
От мен бликат мнооооооожество въпроси. Само да има кой да ми отговаря.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^^да проведем дискусия тогава
и аз мога да участвам ако ме искате![]()
the world is mine