- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Чувствам се зле!Писнало ми е от изроди и никои не ме разбира точно в този момент.Писна ми въобще от всичко!Любов....![]()
Чуствам се прекарасно.Говорих със 3oPuTy преди малко и ми стана супеееер.Ся съм си сипал едно уиски и я чакам да се прибере да видя дали ше е пийнала порядъчно или тоя път ше се прибере трезва![]()
Ами изморен от работа... днес пак за мой късмет... бях цял ден.. да му ... .......и смятам си пускам филм да гледам..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от x3eme
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
По темата:БЯСНА СЪМ,НЕРВНА СЪМ .....................................
Е поне разкарах 20-тина ненужни абоната в скайп ХаХ ... Дано сега да ми е по-спокойно ...
Малко съм болна...
Би трябвало да съм леко бясна...
Но въпреки всичко си се чувствам много добре![]()
ДааааПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не бих могла да бъда по-добре!![]()
Току що ми отговориха от там където бях кандидатствала за модел на нокти и ми казаха че съм подходяща и да се обадя!![]()
И освен това след малко отивам да се подстригвам!![]()
Ох толкова съм щастлива! Само хубави неща ми се сучват последните 2 дена пу пу да не са ми уруки![]()
Аууу как ми се спиама стига съм спал че се проспах младините баси
![]()
Малко ядосан.... закот са наложи да стана...., че имам час при фризьорката ми..![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
уфф много ми е заспало днес цял ден не мога да се събудямного мразя така
![]()
ужасно ми е.целия ден беше объркан и гаден.нищо хубаво не се случи...ама наистина НИЩО ХУБАВО!!!ох сори...искам да си излея гнева,ама няма върху кого...или какво...вчера също беше лош ден,макар че почна и свърши добре,но като цяло вече не знам какво да правя и какво ще става...оф...плаче ми се,крещи ми се...искам да си излея душата или поне да намеря решение на проблемите си...няма да ви занимавам,пък и на мен не ми се занимава май...както и да е.надявам се поне утре и другиден да е поне малко по-добре.наистина се надявам...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Много съм изморена тренировката ме скапаИначе ми е някво такова..и аз незнам.Искам да спяяя /и да го сънувам
/
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
oooooooooooo super sum![]()
![]()
tva qko vreme bqx si cql den s teq ot moq klas ne hodihme na daske i se motahme kude li ne obikolihme cqla sofiq pihme bira ligavihme se nai-veche prosto super vidqh si i momicheto marak i za malko i sled malko pak izlizam kak da sum prostoo nqma po dobre ot supeeeeeeeeerrrr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Днес ми е най-хубавия ден.. може би от седмици насам!![]()
.. и все пак едно нещо не ми достига,за да съм напълно щастлива![]()
Настроението ми сега никакво го няма...Малко спамя,за да ми е по-весело...Обаче ми е кофти.....![]()
Чувствам се прецакана ...![]()
Но въпреки това съм добре,защото нямам намерение и този път да си скапвам настроението
![]()
пия бира и ми е добре![]()
Тъжен измъчен очуден.. доста напрегнат съм като цяло но..държа се
уплашен съм,гледах един филм на ужасите и направо се стресирахся гледам продължението и се надявам и то да ме уплаши
![]()
Перфе се чувствам.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Екстрааа![]()
![]()
![]()
![]()