- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Малко притеснена, уплашена, леко кофти, но иначе добре...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Горе-долу![]()
nicolepcd
Мускулна треска...![]()
Емиии...лекоо тъжна...защото ей сега видях една снимка и нахлуха спомени...![]()
![]()
Иначе съм си добре![]()
- Who are you?
- Whoever you want me to be...
Прекрасно.
Времето навън е точно по вкуса ми-слънчево, но и прохладно.
Отделно съм доволна в личен план и така.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мм.. чувствам се тъпи
иначе пак добре.. ама може и повече![]()
Супер съм![]()
![]()
![]()
Снощи си прекарах толкова яко,че просто не е истина![]()
![]()
![]()
Само се чудя как успях да стана тооолкова рано![]()
![]()
![]()
Реших,че от днес ще съм нов човек и няма да давам Евала на НИКОГО!!!Прекалено много хора ми се правеха на приятели последния месец и някои от тях успяха да ме настроят доооста отрицателно,нооо да се спасяватВсе още не се е родил човека,заради когото ще си скапвам настроението
![]()
Освен това,сега си пиша с един много добър приятел от стария ми клас и се уговаряме да излизаме тия дни![]()
![]()
![]()
И като за капак времето е повече от ПРЕКРАСНО![]()
![]()
Абее живота е СТРАХОТЕН!!!![]()
![]()
![]()
Повече от прекрасно..!!
Времето е чудесно..!
Любовта ме кара да се усмихвам!
Влюбена съм ..
Живота е прекрасенн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
![]()
^ така се чувствам..
Как ме изкефи твоя комент само хах...Имаш право.Първоначално написано от 3oPuTy
И аз съм супер наспах се и така...Обаче от понеделник пак тря да ставам в 8 часа...
![]()
Добре,че съм 12-сти клас,иначе...
![]()
Защо,какво ти е?.....Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Сънен и треперещ от студили се разболявам или наистина е доста студеничко при мен
![]()
Сега се радваш, че завършването е близо, но повярвай ми после ще съжаляваш.Първоначално написано от slun4ice_90
Сигурно ще е така,но там не издържам вече...Само момичета сме и е ужас...Първоначално написано от StayFly
![]()
Малко притеснен, уплашен, леко кофти, но иначе добре...
Трябва ли да съм добър към хората когато те към мен не са.....вече толкова години заблуждавам се и знам че малко ще получа от това което дам.
и АЗ ТАКА...И ЗАЕБАНАПървоначално написано от RusiMC
![]()
Въпросът,който си задвам и аз много често...И аз съм така,спок....Първоначално написано от x3eme
![]()
Много ми е готино!!!![]()
Пиша си с един бивш съученик от няколко часа и ми е хипер забавно![]()
![]()
![]()
Тоя човек май ме познава по-добре от мен самата,щом за 1 час ми оправи настроението,което се беше скапало от 2 седмици![]()
![]()
![]()
Oxx Super mi e tonight shte hodq na HoUse Party malko da razpusna...che tuka v kushti ne se jiveenaprao shte se razdam dokrai
![]()
Но почва да писва....легиони от преоблемиПървоначално написано от slun4ice_90
Ноооо до 100 години няма да изкарам така че не ми дреме.Злобата само не ми е ясно как да понеса?Във днешно време е добре да си човек да си в къвички....почва да ми писва от всичко и от всички но още си трайкам и един ден ше избухна много лошо.Халюцинирам врагове като предрусал с паркизан.
![]()
И злобата към мен е доста голяма,че направо понякога си мисля,че целият свят ме мрази...Все гледам да съм добра,а получавам нож в гърбът....Първоначално написано от x3eme
Проблеми винаги ще имаме,обаче трябва да се замислим за какво тря да се ядосваме и за какво-не....
![]()
^^имаш право.Все пак каквото ние си надробим това ще сърбаме както се казва в поговорката.![]()
Един живот живеем,ако започнем за всичко да се ядосваме и т.н...Няма да остане време да живеем...Първоначално написано от x3eme
Подбирай хората,които смяташ,че може да са ти приятели...Както се пее в една песен"Кой ще ни пази от тези приятели от враговете се пазим сами и т.н."....