- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Предлагам да прекратим темата за мен и Боби!
Или поне като ще я обсъждаме нека да е в скайп,а не тук ...
Не е нужно целия форум да ни чете глупостите!!!
Съгласна.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
и аз съм съглесен само ме уведомявайте от време на време кво точно обсъждате![]()
Обсъждаме детския ми характер и ината ми,заради който не искам да ти се извиняПървоначално написано от x3eme
Или поне аз останах с такова впечатление до сега![]()
не се самоиронизирай...не ти прилича.Каквто си обсъждате вие си знаете.Първоначално написано от 3oPuTy
ХахПървоначално написано от x3eme
Окей ШЕФЕЕЕ!!!Слушам и изпълнявам
![]()
А иначе хич не се самоиронизирам,а ти отговарям на въпроса![]()
^^айде престани да ми се правиш на интересна.Стига с глупостите и сърказма.Писна ми вече.Нали си казахме квото имахме,не виждам смисъл да продължаваме.
Не ти се правя на интересна!!!Първоначално написано от x3eme
Ама както и да е ...
Айде да спрем със спама!
BTW:Щом ти е писнало от мен има лесно - няма да ми четеш мненията и готово!!!![]()
Права си.Стига със спама.Спирам
Благодаря.Първоначално написано от 3oPuTy
аз пък преди малко ядох и се чуствам преял![]()
Супер![]()
nicolepcd
preql i poluzaspal
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Екстра.
Загрявам преди диско![]()
..има ли значение въобще..Първоначално написано от aka6a_vamp
Има ест...сподели и ще ти олекне малко или много...Първоначално написано от Re5peC7
ХаремПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Деня ми се прецака тотално![]()
![]()
![]()
Изхарчих си парите за ботуши,а майка ми ме кара утре да излизам с нея да си купувам ... и ест. си мисли,че все още си имам 150лв.А аз имам към 5 лв.
![]()
Освен това до преди 10 мин. бяхме на OMV и един идиот 30+ се опитва да ме черпи няк'ви Бекс-ове,които в последствие разлях в мивкатаДрънкаше ми глупости ... Или по-точно - "С това момче ли ходиш?!Щот ако не ти е гадже мисля да те свалям" и това ме пита над 7 пъти
![]()
След това тръгна да се прави на големия мъж и за малко да стане едно яко меле![]()
![]()
Добре,че моя милост е устата и знае как да говори с хората и как да ги разубеждава ...
Другото,което е ... Преди да отидем на OMV бяхме в едно друго заведение и имаше някъв пияница,който ми посегна 5-6 пъти да ме удря ...
Освен това най-добрата ми приятелка (която е БИ) днес ми обяснява,че ме сънувала ... и искала да сме заедно,но знаела,че няма да се навия на такава връзка,а и сме щели да си развалим приятелството ...
Абе днес определено всички са решили да ми лазят по нервите![]()
Оффф общо взето от 20:30 ч. не ми върви особенно ...
EDIT:Ааааа и като за капак на всичко останало ... x3eme ми писа няколко SMS-а и успя ОТНОВО да ме натъжи ...
и аз така... А и на всичкото отгоре си падам по едно момче толкова че не спирам да мисля за него... Но за сега съм си окПървоначално написано от WondeR TeddY
![]()
ne bih se podpisala na tova koeto pi6e po-gore
Еми... ака ми се.![]()
п.п. Споделих, ама не ми олекна![]()
Мамата си джаса!
Боли ме главата, боли ме корема. Който ходи в Най да внимава, шот алкохола им е ментак! Поне танцьорките си ги бива.
Не знам как успях да стана толкова рано, иска ми се да умра, за да се отърва от главоболието и на всичкото отгоре нещо се е случило с гсм-а ми и не се включва, а има яко матРиал от снощи.
---------
П.П. Зори, вкарала си се в ебаси филма.
По ша ти олекне,кат извършиш свещеното действиеПървоначално написано от babity
![]()
Аааа, аз вече пратих факса, олекна ми. Сега ме тормозят проблеми от друго естество, а именно къде е бащатко ми и дали ше ме огрее за разходка...Първоначално написано от aka6a_vamp