- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
От снощи нещо ме боли главата,май се разболявам и ми е много гаднопия хапчета а най мразя да ме тъпчат с тях.Притеснено ми е ииии бе кофти настроение имам.Нещо нормално при мен.
Дай да те оправя(им)Първоначално написано от x3eme
Чувствам се объркана ...
Хем се кефя,защото другия петък има вероятност с компанията да отидем в Кранево за да си видим хазяите от лятото,а и една приятелка от Добрич може да дойде ...![]()
![]()
![]()
Хем ми е супер скапано заради всичките неща,които научих снощи![]()
![]()
![]()
Вече започвам да си мисля,че някой ме е прокълнал и за това последните 1-2 месеца ми се случват все неща,за които дори не съм подозирала![]()
![]()
![]()
И като за капак котарака ми така яко ме ухапа по ръката,че сега 4 дълбоки и големи отпечатъка и ме боли супер много![]()
В какъв смисъл.Няма как да ми правиш настроението освен аз само да си го оправя но не знам как ще стане това.Мисля да ходя да полегна че главата ми тежи многоПървоначално написано от babity
![]()
Ела в този "харем" да скиваш какво става...Първоначално написано от Whyniser
Злоба,завист...и мръсни игрички....Защо не бях в един клас с момчета...Все съм с момичета...
![]()
П.ПЧувствам се прецакана....![]()
"Бащатко ми!!!"![]()
![]()
![]()
М' чи ко, не е ли яко?Първоначално написано от StayFly
Тва имах в предвид.
Ми така става,като се инатиш и не ходиш на лекар докато е още раноПървоначално написано от x3eme
![]()
Ама като не слушаш,какво ти се казва ...![]()
^^ше се оправя
Бай Гочо, по прякор Татито си дойде - е има разходка *подскок*
Са заради времето никой не ще да излезе,ше си кеся в нас дееба![]()
Аз па треа да ходя да ритам, защото капарирахме факания терен, а пари не се връщали![]()
Дано до 7ч. да се пооправи времето, че като гледам как е тръгнало май ше има водна топка.
Оффф![]()
Времето при мен е супер яко и слънчево,а няма с кого да изляза,защото половината ми компания са на работа до 7,а с другата половина не искам да се виждам след снощните глупости![]()
Че ти не си ли от СфПървоначално написано от 3oPuTy
къде е тва хубаво време
В едно малко,скапано,скучно,тъпо градче наречено СилистраПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
еми..би'а![]()
Много тъпо време, провали ми плановете за тенис. Затова пък ще поработя и после ще ходя да пия с компанията :P
Може сичко,ма времето ти е чукПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
То и тука до 12-13 часа беше хубаво и слънчево, НО.... !
При нас сутринта беше по-кофти,но сега такова слънце пече и е топличко![]()
А как ми се ходи до крепостта ама всички са на работа баси![]()
![]()
А иначе по темата:Имам нужда да поговоря с някого,но за съжаление вече няма човек,на когото бих могла да споделям подобни нещо![]()
![]()
излез сама не си заслужава де седиш вкъщи. Не е лошо да си сама с мислите си![]()
Лайняно времее сама да излезе...нз аз мн мразя сама
![]()
Аааа предпочитам да има хора с мен,че преди време бяха станали едни неща до крепостта и вече ме е страх да ходя самаПървоначално написано от hottie
A иначе преди като ми беше скучно обличах екипа,обувах маратонките и бягах до горе
![]()
Оффф май е време да махна хавлията,да се облека и да си изправя косата,защото скоро може да заприличам на разплетена дамаджана![]()