- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
От няколко часа само едно и също нещо ми е в главата ... "Защо по дяволите трябваше да се държа толкова гадно и защо той се прави на 2 и половина и мисли,че наистина мисля всичко,което написах![]()
![]()
"
Освен това,още се чудя как да приема нещата,които ми написа x3eme преди да изляза![]()
![]()
Чудя се толкова ли съм тъпа или нещо в мен не иска да проумее думите му
![]()
![]()
![]()
И като за капак излязох с компанията уж да ми пооправят настроението,а то к'во стана?!Цяла вечер им говорех за нещата,които ме тревожат и им скапах и тяхното настроениеИ като за капак дори не успях да се напия,а така ми се искаше да ме хване и да забравя грешките,които направих последните няколко часа
![]()
![]()
![]()
излизам с един колегаитиваме да на една дискотечка и дано тоя път не се сбием с някой и дано всичко мине ок.
Обичам я ама грааам не ме интересува мнението и.Обичам я повече от колкото предполага![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еййй така се чувствам![]()
Едит:Боби вземи влез в скайп,а?!
нямам работа там.....
или съм най големия идиот който се е родил до сега или съм страшно глупав.То едното е сходно с другото
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
Айде престани бе,майка му да е*а!!!
![]()
![]()
Като ще обвишяваш някого,нека това да съм аз,че и без това цялата тая работа стана заради мен и глупостите,които дрънкам от близо месец
![]()
![]()
![]()
^^земи се стегни остай ме мен аз знам как да се оправя.Не ме мисли.Всеки да оправя всебе си,гледай се теб остай ме мен аз вече бях
чувствам се като пълен нещастник... работата е дооооста дебела... аз я обичам... тя е наясно, все пак, по ягодите, казах й го, но като й го казах, тя не направи нищо друго, освен да се разплаче и да ми каже "колко добър приятел съм"...не на мене тия... тя е единствения човек, който може би наистина обичам... тя е човека, който, след половин годишно познанство, от които 4 месеца - само по скайп, ми каза тайна, която и най-добрата й приятелка не знае... тя е точно като мен - ранима, чувствителна... красива е, не мога да отрека... защо реагира така, когато й го казах?! ЗАЩООО?!?!?! Разкъсвам се от въпроси, искам да знам, искам вече да разбера... кога ще минат тия скапани 7 седмици...
![]()
Зле!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Колкото и да искам,колкото и да се опитвам не мога да постигна от това което искам.Време е да се откажа.То бива,то може но това моето на нищо не приличаВинаги жертва не ми прилича да съм.Време е да се взема малко в ръце и да се опитам да постигна нещо в незначителния си живот.
Чувствам се ужасно,защото ми се наложи да си припомня една ужасна случка,която бях изтрила от съзнанието си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да убия някого.Не някого а определен човек когото дори не познавам но само да разбера кой точно е ще се моля да го срещна и да не го убия със голи ръце.Колкото съм кротък толкова мога и да съм зъл а ми се отдава доста добреДано не ме срещнеш бате че ще мина през теб като валяк през цинкова кофа.
ПРЕКРАСНООООООООООООООООО ОООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОБИЧАМ ТЕ БЕ,шматко!!!И повече НИКАКВИ караници еййй!!!!
^ spri extazito pls![]()
Chuvstvam se stranno, 4udq se dali da se hvana na vurtelejkata ili da propusnametafori4no kazano
The Spark
Абеее чиста съм!!!Първоначално написано от 5StaR
През живота си не съм употребявала подобни нещаА и днес си карам само на минерална вода :P
И аз много те обичамПървоначално написано от 3oPuTy
Край на караниците
![]()
Натъжена ..![]()
eiiii vie nai setne se razbrah teПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
o0o0o0o0 az sum poeche ot super dovechera sum na kuponche i she se napiq kat k***le i mi e super qko0o0 lignqta me e hvana super zdravo i mi e 4uk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Кой сега е номер 1?По добре не би могло да ми бъде.Сега само чакам да проведа един сериозен разговор,да си изясня някой неща и всичко останало ще се нареди само.Айде Зори прибирай се
![]()
![]()
Много си обичам милотоу![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Бреййй много ни се радваш бе Слави![]()
![]()
Ееее Боби аз се прибрах ама теб никакъв те няма![]()
А иначе съм суперрррррррррррррррррррр р![]()
![]()
![]()
Само ми е малко притеснено за разговора [-o<
ЗЛЕ съм....И днес за поредн път се убедих в една моя теза....След даскало ходих на кафе с две фр-ки и си полафихме .....И аз казах на едната,че в този скапан живот,ако не си лицемерен/а и не "лижеш" задникът на някого няма да успееш...И не само тези неща....И тя ме попита"Защо всички добри хора ми говорят от дни такива неща,а на тях все лошо се случва"?.... И аз казах,че като си добър няма да прокопсаш..Или поне не в този живот!Яд ме е,че така излиза...опитвам се да променя някои неща в мен,а не става....
![]()
Обяснявам нещо и чакам да разбера дали правя грешка със това което ще кажа![]()