.
Затворена тема
Страница 8 от 125 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 3115
    Az se chuvstvam zle i imam chuvstvoto 4e poludqvam i ako zapochna da placha sigurnu nqma da moga da spra tolkova mi e tujno che daje i nqma koi da me razbere i ne se razbiram s momcheto koeto e vsichko za men
    Akcent - delight (music)

Град
    -От НякЪдЕ-
    Аз съм с некфо скапано настроение и то оот неколко дена.... некфо тъпо не съм влюбена ама харесала съм си един пич ма той си има сериозно гадже и ткам .. но се опитвам да се пражя на щастлива
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Re: как се 4увствате?

Псува ми се.
    Искам да напсувам някое момче,доста здраво.

Град
    sOfia we ..
    еми .. в момента съм влюбена но за жалост само аз .. (всм. момчето което харесвам,не изпитва чувства към мен) ии ми е някакси кофти.. доста често се замислям за него и защо точно сега намерих пак да се влюбя в него,точно сега когато аз отивам в друго у-ще и когато ще се виждаме по-рядко .. но незнам просто сърцето ми го пожела .. иначее .. като изключим това съм доста добре
    Не искам всички,искам теб !

Уморен от глупостите на хората.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Изморен съм
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Горе долу... Не бива

Супер съм, скоро имам РД
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ThunderGoddess написа:
    Аз съм адски влюбена, деа, ядосвам се чак на себе си. В смисъл винаги се влюбвам в неподходящия. Сега като гледам някакви пикз и ми става спр яко толковаааа е готииин, след малко ми става шитаво, щото знам, че съм прецакана, няма да се получи, НЕ ТРЯБВА да се получава, даелче ми е ... и така. Адски променливо насторение. Само той ми е в главата ... В крайна сметка някой разбра ли за какво говоря, деа, или така го написах, че само аз се разбирам?

И аз съм така 1:1 и напълно те разбирам
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    ми да кажем,че съм горе-долу добре влюбена съм,имам си приятел...но не всичко е розово понеже в момента гаджето ми не е до мен и ми е адски гадно иначе поне приятелите ми са до мен и това ми помага
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Град
    Враца
    Я, прогрес..вече не чувствам нищо.. Освен естествено, че си задавам всичките тъпи въпроси, като тоя "ДАЛИ всичко щеше да е по-различно, ако той е знаеше.." е, whatever, не ми пука..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на iiirish
    Аз пак попаднах на фаталната 13-та страница
    Всъщност се чувствам добре, не просто добре, а даже щастлива и напълно спокойна - живота е цветя и рози, стига да знаеш как да ги поливаш

emi qko mi e lqto e vse pak ni6to 4e ostavat o6te 2 sedmici az gledam na tqh da se radvam.. ina4e kat nqam gadje mi e o6te po-qko 4uvstvam se svobodna..

malko mi e shit,ama 6e se opravqt ne6tata nadqvam se...

In Search Of Sunrise 7 Asia

уморена съм..... играх само 3 часа волейбол.... за малко спрях да мисля за него.... той е далеч, баси.... бяхме заедно, но вече не сме... сигурно няма и да бъдем, просто такава е ситуацията.... привързах се към него,много... а не трябваше... лошо... искам да почваме даскало, за да го забравя... той ми каза че ме обича.... направо паднах като ми каза... не му вярвам.... бяхме само 10 дена заедно... може ли човек да обикне за толкова малко време?! нз... сиг е силно привличане, а не обич.... нз... отивам да спа чаооо
    благодаря за темата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    В момента съм щастливо гаджосана направо не мога да му се наситя, а в същото време той е и страшно добър, щедър и свестен. Отношенията ни потръгнаха прекрасно и се надявам връзката ни наистина да се случва още много време
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    офф ми точно сега не мога да опеделя точно кфо ми е... хем не съм мн хепи хем не съм мн сад... имам си приятел мн сме влюбени и двамата обаче и двамата сме си инати неска се посдърпахме малко... и затфа ми е малко... кофти ама пък иначе уж съм добре...... ае ебахти тъпата раота... надявам се сте ме разбрали .. Pzzz за всички с песента на Графа - Искам те

Опитвам се да се правя на радостен, ама сега съм в много гадно положение.

Ами сега съм щастливо разведена ако мога така да се изразя...Ама ме е яд, че не го хванах на местопрестъплението...агрр рррррррр... тфа не означава, че не знам кфи ги е забъркал.... ае яд ме е че си губих времето 3 месеца с един балък!

Бифшия ми ме нарани жестоко, а аз продължавам да го искам. Освен това всичките ми приятели, които знаят, че продължавам да го обичам ме смятата за луда, защото сега ходя с най - големия гъзар в училище. Той е добро момче, държи се добре с мен. Дори иска първата му сериозна връзка да е с мен, но нещо ми липсва .. и по нагоре казах какво е .. Мисля, че никога няма да го преживея .. Поздрав за всички с 3 Doors Down - Landing In London
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    Враца
    аз се събрах с бившата си приятелка
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Своге
    В момента се чувствам страхотно и съм много щастлива! Срещнах най-прекрасният човек на тая земя и няма начин да съм тъжна или нещо подобно... Пожелавам на всички да изпитат мойта радост!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    София
    Lonely
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от super macka
    В момента се чувствам страхотно и съм много щастлива! Срещнах най-прекрасният човек на тая земя и няма начин да съм тъжна или нещо подобно... Пожелавам на всички да изпитат мойта радост!
    изпитвам я за 2-ри път
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

еми в момента съм тъжна и объркана защото преди седмица скъсахме с гаджето ми /той ме заряза/ сега преди 2-3 имаше намеци,че иска да пробваме пак,но аз му показах,че трябва първо да разбере какво иска и тогава да ме търси отново,защото не искам да ме нарани пак,а и не съм момиче което да разиграва.Преди да успеем да поговорим той трябваше да замине и сега чакам да се върне за да се изясним,пожелайте ми късмет
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си