- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Чуствам се влюбен,щастлив,малко гладен ииии още купища незначителни неща![]()
за мойто слънце![]()
^Аз като ти казах да отидеш да хапнеш нещо ти се инатиш
Аааа май ще се караме
![]()
![]()
А иначе по темата:Чувствам се много яко,чак не мога да повярвам![]()
![]()
Ем...чувствам се ... сложно
Познайте защо - скъсахме с досегашната ми приятелка но не съм тъжен. Даже се радвам, и ще обясня защо. Защото си запазихме отношенията и поддържаме контакт. Дори в момента сме съквартиранти.
Тъжен съм защото тя върши една много голяма глупост на която аз виждам края. И този край не е розов ама изобщо. Проблема е че тя не го вижда и върви с рогата напред. Тъжно ми е че ще се случи и че ще бъде в депресия. Тъжно ми е че не иска да ме чуе и да се спре навреме. Ще я изкарам от депресията, но не е там въпроса.
Отделно забелязвам един куп неща в себе си които искам да променя. И го правя. А малките тийнове не спират да ме заливат с тъпи въпроси, на които трябва да отговарям![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и аз съм такаПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Get what you can and never get back
И аз съм така...Днес се замислих над някои неща и ще се мъча да ги променя,колкото мога....(хуг)Първоначално написано от Re5peC7
oooooooooooooooo em super em zlenastorenieto mi e na 6+ i mi e qko0
ama vchera malko prepix ne sum spal i 2 chasa oshte imam chuvstvoto che sum piq i hodih i na daske i nz kude se namiram misla da legna da dremna malko0o :P :P :P
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
^ Поне изпи ли някоя друга бира заради мен или забрави![]()
![]()
А иначе аз съм си суперТъкмо се прибрах от даскало
Днес деня ми като по чудо мина адски бързо,а по принцип минава много бавно заради гадната ми програма във Вторник
Явно мисълта за едно човече ми е помогнала да забравя скапаните часове
![]()
![]()
![]()
ooooo kak she vi zabrava be i za tebe i za zori i to da beshe samo po edna biraПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Oпаа я дай пакПървоначално написано от Slawi92
Ти май не гледаш,кой е писал коментара
![]()
В момента даже аз самата незнам какво чувствам,,все си избирам някое момче,което отдалече си личи,че ще ме нарани,,,но явно така трбва да става,,![]()
always and forever..! ( h )
Чудеснооо![]()
Ще ходя на пица и кино довечера с мама![]()
както винаги..скука,скука..
след малко мама ще ходи на родителска среща..
чувствам се тоолкоооовааа щастливаа..
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
xaxaxax mai oshte sum piqnПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Много съм щастлива.![]()
Добре се чувствам,малко замислена ама иначе бивам :P :P
и аз така + че днес ставам на 15 и имам много да уча за утре ..Първоначално написано от kifla
Тъкмо се върнах от даскало и съм разглобена,просто тая 2ра смяна ме убива.
Днес също се чуствам много добре.Чуствам една топлина породена от едно прекрасно създание![]()
zlle i to mnogo![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
БЯСНА СЪМ!!!
Нета ми се е*е якоТу го има,ту го няма
![]()
![]()
![]()
![]()
Но като изключим тази подробност ... Чувствам се странно ...
В един момент ми е адски готино,защото има едно прекрасно човече,което много си обичам![]()
А в същото време постоянно мисля за едни неща,които ми беше казал![]()
![]()
Знам,че не ги мислеше и знам причината,поради която ми ги каза,но все пак не мога да спра да мисля за тях
![]()
![]()
![]()
Как да се чувствам..зле.Има много неща които напират в мене ама ги крия защото не искам да излизат наяве.Искам да споделя на някой какво ми е но не мога-нещо ме спира..