- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
бесен - навън вали СНЯГ!ся като изляза сигурно ше се топи около мене... много мразя сняг! И ми е тъжнооу, не съм я чувал от няколко дена
![]()
zaspal![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
оо и на мен ми се спииии
Цяла нощ не съм си лягал. Но това е дълга история![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ooooooooooooooooooooooooooo super sum ot odavna ne mi e bilo tolko qko00000000000oooooooo00000oooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Супер съм зле ... Случи ми се нещо ужасно и сега цялата треперя,не мога едно изречение да кажа като хората и като за капак нямах време да отида да ми леят куршум![]()
![]()
Живота е скапан
![]()
![]()
![]()
Ами чувствам се нормално...щастила и спокойна![]()
To infinity and beyond.
не знам и аз вече...много неща ми се случиха последните 2-3 дена и вече не знам какво и как да мисля.объркана съм.общо взето това е![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ужасна катастрофа на 10 метра от менПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Човека прелетя на метар НАД колата и на около 5 пред неяИдиотите от бърза помощ не вдигнаха скапания телефон и моя съученичка бяга до там за да вика кола и докато дойдат човека почина пред очите ми ... а 20-тината идиоти дето гледаха стояха и обсъждаха без да си мръднат пръста
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А най-страшното е,че ако бяхме забързали МАЛКО,много малко крачката с тази моя приятелка сега аз щях да съм на мястото на човека![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много неприятна случка Зори, но гледай да не си съсипеш психиката с това. В живота ще се нагледаш на много неприятни неща, затова гледай да станеш по-силна след тази случка.
А българската бърза помощ няма да я коментирамколко хора са починали заради забавеня линейка
![]()
Аз вече съм по-спокойна ама като спра да мисля за нещо весело и веднага ми изплува в съзнанието горкия човек как хвръкна във въздуха ... точно като по екшаните ...Първоначално написано от hottie
И като си представиш,че шофьора е скапан идиот от 12 клас в моето даскало ... И при условие,че само миналата седмица 2 пъти идваха полицаи да го предупреждават да внимава с карането ...![]()
Ужасно е, дано му отнемат книжката до живот
Каква книжка бе Хоти ... Тоя трябва да изгние в затвора,майка му да е*аПървоначално написано от hottie
![]()
![]()
Че и очаквам утре да ми пратят призовка да се явя в полицията,защото с това момиче сме свидетелки и ... не ми се мисли
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами то е ясно че няма да влезе в затвор до живот(ако изобщо влезе) та поне книжката да му конфискуват..Първоначално написано от 3oPuTy
^ Ужасно..
Заради такъв идиот,който не може да кара си отиде и братовчедка ми.Така и не го вкара в затвора.Дано да е вярно това,че всичко се връща...НО това е друга историяя..
Сега ли.. ами не съм много добре.
Недоволна съм, защото съм много любопитна и ми е трудно да се преборя с това. И сега пак ме мъчи едно любопитство и така. Лошото е, че ме мъчи и едно чувство - дискретност и не мога насилствено или тайно да научавам нещо, което искам, така че седя и си се чудя защо ми се забранява да го научавам :)
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
горкия човек..колко невинни си отидоха заради ей такива които се правят на голямата работа, а не знаят още къде е педала на спирачката![]()
Как се чувствам, много сложен въпрос е т'ва..
Първо съм ужасно хлътнала по едно момче от няколко месеца и всичко се развива супер, като изключим това, че той не може да завърже разговор т.е не е особено общителен (на живо ЕСТ).
Второ си падам по друго момче и днес, когато ме гушна се чувствах супер щастлива.
Трето не знам к'во да правя.
Всъщност не е особено сложно, а аз се вкарвам във филми.. ама к'во да се прави. Т'ва е живота.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ох...много добре те разбирам...два пъти ми е умирал човек пред очите...единият път,една жена скочи от покрива на блока,точно пред мен,а другия едно моми4енце,с проблеми със сърцето умря..вземи успокоителни и тва е...и не стой на компа най-добреПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
еми от празника на влюбените насам се чувствам супер шитаво.. гадно.. самотно! навсякъде само влюбени двойки, а аз все едно съм аутсайдер ... естествено че не само аз се чувствам самотно ... но изпитвам огромна нужда да имам някой до себе си ;/
искам пак по цяла нощ да мисля момчето по което съм хлътнала.. да превъртам моментите ни заедно .. липсва ми това чувство .. и това ме прави много празна отвътре .. нооо точно когато най-малко очакваш тогава се сбъдва това което желаеш .. за това съм се оставила на течението да ме носи и да става това, което си е трябвало да стане..![]()
oxxx i az znam kvo e edin ot moq blok kolko mene se metna i padna na nqma i 5 do mene a pri edna katastrofa edno momiche pochina v racete mi ama bukvalno0Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
i da mu q zemat kvo tva ne prechi toi pak da si karaПървоначално написано от hottie
![]()
nali se seshtash che knijkata ne kara kolata
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори