.
Затворена тема
Страница 90 от 125 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 3115
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бесен - навън вали СНЯГ! ся като изляза сигурно ше се топи около мене... много мразя сняг! И ми е тъжнооу, не съм я чувал от няколко дена

Град
    Улицата
    zaspal
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Съненааааааа

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    оо и на мен ми се спииии

Цяла нощ не съм си лягал. Но това е дълга история

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Улицата
    ooooooooooooooooooooooooooo super sum ot odavna ne mi e bilo tolko qko00000000000oooooooo00000oooooooo

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Супер съм зле ... Случи ми се нещо ужасно и сега цялата треперя,не мога едно изречение да кажа като хората и като за капак нямах време да отида да ми леят куршум Живота е скапан

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами чувствам се нормално...щастила и спокойна
    To infinity and beyond.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    не знам и аз вече...много неща ми се случиха последните 2-3 дена и вече не знам какво и как да мисля.объркана съм.общо взето това е
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    злеееееее.... и по зле ше става...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Супер съм зле ... Случи ми се нещо ужасно и сега цялата треперя,не мога едно изречение да кажа като хората и като за капак нямах време да отида да ми леят куршум Живота е скапан
    какво е станало

Град
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    какво е станало
    Ужасна катастрофа на 10 метра от мен
    Човека прелетя на метар НАД колата и на около 5 пред нея Идиотите от бърза помощ не вдигнаха скапания телефон и моя съученичка бяга до там за да вика кола и докато дойдат човека почина пред очите ми ... а 20-тината идиоти дето гледаха стояха и обсъждаха без да си мръднат пръста
    А най-страшното е,че ако бяхме забързали МАЛКО,много малко крачката с тази моя приятелка сега аз щях да съм на мястото на човека

hottie
    Guest
    Много неприятна случка Зори, но гледай да не си съсипеш психиката с това. В живота ще се нагледаш на много неприятни неща, затова гледай да станеш по-силна след тази случка.
    А българската бърза помощ няма да я коментирам колко хора са починали заради забавеня линейка

Град
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Много неприятна случка Зори, но гледай да не си съсипеш психиката с това. В живота ще се нагледаш на много неприятни неща, затова гледай да станеш по-силна след тази случка.
    А българската бърза помощ няма да я коментирам колко хора са починали заради забавеня линейка
    Аз вече съм по-спокойна ама като спра да мисля за нещо весело и веднага ми изплува в съзнанието горкия човек как хвръкна във въздуха ... точно като по екшаните ...
    И като си представиш,че шофьора е скапан идиот от 12 клас в моето даскало ... И при условие,че само миналата седмица 2 пъти идваха полицаи да го предупреждават да внимава с карането ...

hottie
    Guest
    Ужасно е, дано му отнемат книжката до живот

Град
    Каква книжка бе Хоти ... Тоя трябва да изгние в затвора,майка му да е*а Че и очаквам утре да ми пратят призовка да се явя в полицията,защото с това момиче сме свидетелки и ... не ми се мисли

When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

hottie
    Guest
    Каква книжка бе Хоти ... Тоя трябва да изгние в затвора,майка му да е*а Че и очаквам утре да ми пратят призовка да се явя в полицията,защото с това момиче сме свидетелки и ... не ми се мисли
    Ами то е ясно че няма да влезе в затвор до живот(ако изобщо влезе) та поне книжката да му конфискуват..

^ Ужасно..
    Заради такъв идиот,който не може да кара си отиде и братовчедка ми.Така и не го вкара в затвора.Дано да е вярно това,че всичко се връща... НО това е друга историяя..

Сега ли.. ами не съм много добре.

Недоволна съм, защото съм много любопитна и ми е трудно да се преборя с това. И сега пак ме мъчи едно любопитство и така. Лошото е, че ме мъчи и едно чувство - дискретност и не мога насилствено или тайно да научавам нещо, което искам, така че седя и си се чудя защо ми се забранява да го научавам :)
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

горкия човек..колко невинни си отидоха заради ей такива които се правят на голямата работа, а не знаят още къде е педала на спирачката

Как се чувствам, много сложен въпрос е т'ва..
    Първо съм ужасно хлътнала по едно момче от няколко месеца и всичко се развива супер, като изключим това, че той не може да завърже разговор т.е не е особено общителен (на живо ЕСТ).
    Второ си падам по друго момче и днес, когато ме гушна се чувствах супер щастлива.
    Трето не знам к'во да правя.
    Всъщност не е особено сложно, а аз се вкарвам във филми.. ама к'во да се прави. Т'ва е живота.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Дълбините на канала :D
    Човека прелетя на метар НАД колата и на около 5 пред нея Идиотите от бърза помощ не вдигнаха скапания телефон и моя съученичка бяга до там за да вика кола и докато дойдат човека почина пред очите ми ... а 20-тината идиоти дето гледаха стояха и обсъждаха без да си мръднат пръста
    А най-страшното е,че ако бяхме забързали МАЛКО,много малко крачката с тази моя приятелка сега аз щях да съм на мястото на човека
    Ох...много добре те разбирам...два пъти ми е умирал човек пред очите...единият път,една жена скочи от покрива на блока,точно пред мен,а другия едно моми4енце,с проблеми със сърцето умря..вземи успокоителни и тва е...и не стой на компа най-добре

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    еми от празника на влюбените насам се чувствам супер шитаво.. гадно.. самотно! навсякъде само влюбени двойки, а аз все едно съм аутсайдер ... естествено че не само аз се чувствам самотно ... но изпитвам огромна нужда да имам някой до себе си ;/

искам пак по цяла нощ да мисля момчето по което съм хлътнала.. да превъртам моментите ни заедно .. липсва ми това чувство .. и това ме прави много празна отвътре .. нооо точно когато най-малко очакваш тогава се сбъдва това което желаеш .. за това съм се оставила на течението да ме носи и да става това, което си е трябвало да стане..

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Ох...много добре те разбирам...два пъти ми е умирал човек пред очите...единият път,една жена скочи от покрива на блока,точно пред мен,а другия едно моми4енце,с проблеми със сърцето умря..вземи успокоителни и тва е...и не стой на компа най-добре
    oxxx i az znam kvo e edin ot moq blok kolko mene se metna i padna na nqma i 5 do mene a pri edna katastrofa edno momiche pochina v racete mi ama bukvalno0

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    Ами то е ясно че няма да влезе в затвор до живот(ако изобщо влезе) та поне книжката да му конфискуват..
    i da mu q zemat kvo tva ne prechi toi pak da si kara nali se seshtash che knijkata ne kara kolata

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си