- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
скапана съм, бях на работа до преди 1 час![]()
Изморена съм и ми се спи,но си имам повод да се чувствам чудно чудничко![]()
![]()
![]()
изморен съм, нямам желание за нищо, не съм добре с нервите и това се отразява на здравето ми .....
Още ми е гадно и скапано.
yjasno zle mi e... neska 6tqh da pripadna i sig da si s4ypa glavata dobre 4e me fanaha,..i pak vsi4ko zaradi nekadurni 6ofiori![]()
![]()
predi malko 6tqh da zagybq edin ot nai dobrite si fr ... kak da sa 4yvstvam
всъщност не знам... зле или добре да се чувствам, след като разбрах, че тя е тръгнала с някъв от нейния клас... завиждам му... късметлия... но едва ли ще осъзнае какво е намерил и едва ли ще го оцени... и пак ще има сълзи... и пак ще има горчиви сълзи... и пак ще търсим някой, да плачем на рамото му... по дяволите, как няма да ме е яд!!! Нали шибаната България е малка?! защо в моето голямо село няма една като нея?! нито една.... бахти! Шибано ми е, много при това![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
спи ми се е....
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Объркана съм![]()
![]()
И (може би) леееко предадена и прецакана![]()
Ама сефтеТо от както станах на 18 само скапани неща ми се случват
Добре,че е една приятелка да ме подкрепя,защото иначе сигурно щях да съм луднала до сега
![]()
![]()
![]()
Супер съм![]()
offline forever!
ъх деа... чувствам се изоставен... все едно седя на дъжда и хората с чадъри само обикалят около мене без да ме забелязват...![]()
ГадноНаправо ми иде да се самоубия.
А защо ли? Защото чак сега усъзнах, че съм влюбена до уши и не мога без него. Искам да си върна момчето, но той вече не е тук - в моя град... Не виждам как
С две думи - загубена съм!
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Малко ми е объркано,но знам че ако изчакам всичко ще се оправи и всичко ще се нареди.
гадноо... постъпих глупаво и сега всичко ми се връща. света е гаден. СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА...!!!!!![]()
и аз съм така..само че не искам да се самоубивам защото знам че лятото ще го видя и тогава..Първоначално написано от sweet_nothings
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, и аз чакам само лятото да дойдеПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
{} Приличаме си :P
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Чувствам се объркана... чувствам се прецакана от живота.. сякаш съм на ръба на една пропаст - да избирам между човека, който ме обича и би дал всичко за мен и човека, в който съм влюбена, който ме побърква, когато го видя .. и започвам да треперя... Не знам какво да направя- да избера сигурността, с човека до мен ... или да направя онази трудна крачка , да съсипя живота му , да го нараня и да се отдам на чувствата си, на които другия може да не отвърне ...
Ми в момента доста объркана...
Страх ме е да не ме наранят![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Днес съм много спокойна![]()
Ходихме за третото леене на куршум на момичето,с което бях,когато стана катастрофатаБабата ни каза много приятни неща и сега съм адски спокойна
Освен това снощи почти не съм сънувала кошмари,което е супер
![]()
![]()
![]()
Единственото,което ме тревожи в момента са чувствата ми и кашата в главата миОт понеделник освен неприятната случка,в главата ми се въртят и едни други неприятни мисли
,нооо да се надяваме,че и те ще преминат
![]()
ами много уморена,с обтегнати нерви..Иначе чувствата ми са пълна каша..опитвам се да се самоубедя,че не харесвам един човек ама не се получава особено добре за момента хъх![]()
ako znaex kak se chustvam shteshe da e dobre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
якооооооуПървоначално написано от sweet_nothings
![]()
![]()
![]()
Объркана съм. А не би трябвало да има причина. Всичко е наред и ми се струва, че изпускам нещо. Не е нормално всичко да е толкова хубаво![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote