.
Затворена тема
Страница 92 от 125 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 3115
    hottie
    Guest
    скапана съм, бях на работа до преди 1 час

Супер фен
    Изморена съм и ми се спи,но си имам повод да се чувствам чудно чудничко

изморен съм, нямам желание за нищо, не съм добре с нервите и това се отразява на здравето ми .....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Още ми е гадно и скапано .

Град
    Sофiiя City xD
    yjasno zle mi e... neska 6tqh da pripadna i sig da si s4ypa glavata dobre 4e me fanaha,..i pak vsi4ko zaradi nekadurni 6ofiori predi malko 6tqh da zagybq edin ot nai dobrite si fr ... kak da sa 4yvstvam

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    всъщност не знам... зле или добре да се чувствам, след като разбрах, че тя е тръгнала с някъв от нейния клас... завиждам му... късметлия... но едва ли ще осъзнае какво е намерил и едва ли ще го оцени... и пак ще има сълзи... и пак ще има горчиви сълзи... и пак ще търсим някой, да плачем на рамото му... по дяволите, как няма да ме е яд!!! Нали шибаната България е малка?! защо в моето голямо село няма една като нея?! нито една.... бахти! Шибано ми е, много при това

Град
    Марс
    спи ми се е....
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Объркана съм
    И (може би) леееко предадена и прецакана
    Ама сефте То от както станах на 18 само скапани неща ми се случват Добре,че е една приятелка да ме подкрепя,защото иначе сигурно щях да съм луднала до сега

Супер съм
    offline forever!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъх деа... чувствам се изоставен... все едно седя на дъжда и хората с чадъри само обикалят около мене без да ме забелязват...

Отивам да играя волейбол, как може да съм?

Голям фен
    Град
    Лондон
    Смотано...

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Гадно Направо ми иде да се самоубия. А защо ли? Защото чак сега усъзнах, че съм влюбена до уши и не мога без него. Искам да си върна момчето, но той вече не е тук - в моя град... Не виждам как С две думи - загубена съм!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Малко ми е объркано,но знам че ако изчакам всичко ще се оправи и всичко ще се нареди.

гадноо... постъпих глупаво и сега всичко ми се връща. света е гаден. СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА...!!!!!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от sweet_nothings
    Гадно Направо ми иде да се самоубия. А защо ли? Защото чак сега усъзнах, че съм влюбена до уши и не мога без него. Искам да си върна момчето, но той вече не е тук - в моя град... Не виждам как С две думи - загубена съм!
    и аз съм така..само че не искам да се самоубивам защото знам че лятото ще го видя и тогава..

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    и аз съм така..само че не искам да се самоубивам защото знам че лятото ще го видя и тогава..
    Да, и аз чакам само лятото да дойде {} Приличаме си :P
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Чувствам се объркана... чувствам се прецакана от живота.. сякаш съм на ръба на една пропаст - да избирам между човека, който ме обича и би дал всичко за мен и човека, в който съм влюбена, който ме побърква, когато го видя .. и започвам да треперя... Не знам какво да направя- да избера сигурността, с човека до мен ... или да направя онази трудна крачка , да съсипя живота му , да го нараня и да се отдам на чувствата си, на които другия може да не отвърне ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми в момента доста объркана...
    Страх ме е да не ме наранят
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Днес съм много спокойна
    Ходихме за третото леене на куршум на момичето,с което бях,когато стана катастрофата Бабата ни каза много приятни неща и сега съм адски спокойна Освен това снощи почти не съм сънувала кошмари,което е супер
    Единственото,което ме тревожи в момента са чувствата ми и кашата в главата ми От понеделник освен неприятната случка,в главата ми се въртят и едни други неприятни мисли ,нооо да се надяваме,че и те ще преминат

Град
    В сърцата на хората.
    Строго секретна тайна

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ами много уморена,с обтегнати нерви..Иначе чувствата ми са пълна каша..опитвам се да се самоубедя,че не харесвам един човек ама не се получава особено добре за момента хъх

Град
    Улицата
    ako znaex kak se chustvam shteshe da e dobre
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Да, и аз чакам само лятото да дойде {} Приличаме си :P
    якооооооу

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Объркана съм. А не би трябвало да има причина. Всичко е наред и ми се струва, че изпускам нещо. Не е нормално всичко да е толкова хубаво
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си