- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Гадно,скапано време![]()
![]()
![]()
Мразя,когато ми е студено![]()
Освен това има едно човече,което много ми липсваи не мисля,че още дълго ще мога да се държа така студено
,но може би е по-добре така,от колкото да не съм сигурна в чувствата и на двама ни ...
Като изключим тази бъркотия в главата ми ... Чувствам се супер,защото разбрах,че са осъдили момчето,което предизвика катастрофата на 8 годиниОсвен това и за дядото не ми е жал вече,защото разбрах,че е бил голям кретен (лека му пръст!) ... Имал е три дъщери от различни жени,както и син на 24 години ... И като за капак всекидневно биел жена си (а после се чудехме,защо никой не е отишъл да го потърси след катастрофата) ... Както се казва - всичко се връща
На него явно всичко му се е върнало на един път
![]()
poprincip sum dobre ama sum nerviran zarad shibanoto vreme mraza studaaa iskam toplo tva studeno mi provali sekvi planove ;x;x
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Get what you can and never get back
ами..добре се чувствам
Не прекрасно,но все пак..![]()
От много време не съм се чувствала толкова зле![]()
Someone somewhere is made for you !
Слънчево.![]()
+16486458 и аз си искам лятотоПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
деа и тъпия сняг
![]()
![]()
![]()
...
![]()
Чуствам се отвратителноПо зле здраве му каже.Зарязвам всичко и дано поне се оправя.
В това "хубаво" време как може да се чувства човек?! Смотано!!!
Света се срина пред очите ми.
Миии прецакана ...
Заради скапаната катастрофа и опита на едно момче да ме "утеши" сега си прецакахме отношенията ...,а уж щеше да ми даде време да си събера мислите ... Еее сефтеНали винаги аз трябва да съм прецаканата и страдащата ...
ем.. чувствам се глупаво и тъпо, продължавайки да се надявам нещата между мен и едно момче да потръгнат, макар че знам че трябва да спре да ми пука за него.![]()
![]()
Стига де хора...smileeeeee...а и навън има сняг,можем да си правим снежни човециииии
![]()
Може би всичко ще се оправи,не трябваше да съм такъв песимист.
Или по-скоро аз не трябваше да съм такава идиоткаПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде гълъбчета дайте да ви женимче тва време само за пийне в домашни условия, а пък и то се е видяло, че се обичате :P
Леко полеко нещата си отиват към оправия![]()
.
Кой бе?!
Никой не се е скрил
Ама ми е рано за сватбаТака,че сори,но няма да се напиеш за наше здраве
Аууу живота е СТРАХОТЕН![]()
![]()
![]()
болна съм... но сестра ми знае че чипса е по доброто лекарство от антибиотиците....![]()
![]()
![]()
![]()
малко по добре...
abe zoriПървоначално написано от 3oPuTy
na tebe vremeto ne ti vliqe dobre kak she e rano to veche e kusno aide che i na mene mi se pie ta dve ne vijdam nikak ne e rano vreme si vi e puk i lubov ima are kvo chakate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори