- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се 4увствате?
Самотно!Еее, такъв е живота
са и аз да кажа...зарязах гаджето и се 4увствам самааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
страх ме е
![]()
боли ме главата снощи пих и неска цял ден махморлук еба ми маата![]()
несподелена любов,но като изкю4ение този път проблемът идва от мен.гадна работа![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Зле ми е !! замаянаа.... от снощи голям купон , мн хора ... и алкохолаа действа и на тва отгоре днеска свърши кафето и забравих да си купя цигари шиит !![]()
пиянааа![]()
![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Не е нужно да се чувстваш сама,а да се стегнеш.Мен като ме заряза по-доста долен начин (ако искаш да научиш едно ЛС) да не ревах за нея 909089878345 месеца.Вярно потъгувах 3 дена,но после се стегнах.Успех и знай,че всяко следващо нещо е по-добро от предишното (но не винаги :P )Първоначално написано от aka6a_vamp
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Влюбена и щастлива![]()
нервирана съм яко,гадно ми е,тъпо ми е,не знам дали трябва да говоря за това с едно момче и направоооо откачам вече![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Щастлив съм защото Милото си е до мен но от друга страна се замислих че някога ще трябва да се разделим а не искам това да става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4увтвам се като свършила 2 пъти ;д![]()
![]()
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
От страна на любовта ли? - Гадно, несигурно, предадено, кухо...
Току що гледах един тъжен филм (ест пак свързан с любов и смърт) и не съм особено веселастана ми някфо такоа тъжно и гадно
![]()
Опасно прекрастно както винаги.
Не умея да губя !
мн злее...
Мии сравнително добре .. Боли ме коремче,а и времето е студено..Все пак съм си суперр *слънцее*
Харесвам си едно момче .. Скоро ще излизаме .. Днес разбрах,че една от неговите най-добри приятелки не може да ме понася .. Какво да правя ?![]()
s0met!mes the 0nly pers0n y0u can trust !s y0urself .. :]
Много ми е кофти![]()
Мисля,че още обичам бившия си.И той още ме харесва,но всеки път когато той ме попитата дали искам да ходим нещо ми става и всеки път го отблъсквам.Всъщност и аз не знам какво искам,и това е най-големия ми проблем![]()
![]()
в момента съм щастлива с моя бебчообичам си го и той мене..ама сега ми е мъчно
щото е в болницата за 5-6 дена след побой (който му натяквах да не предизвиква ама не ма слуша)а аз заминавам после на море за 10 дена на лагер и май няма да мога да го видя
![]()
![]()
![]()
debela.... i umorenamislq da po4vam dieta
4e mai sam ka4ila kilogram
![]()
Чувствам се тъпо..
Изнервена съм..
И усещам как след малко просто ще си хвана пътя нанякъде..![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
оф и аз нзедно такова...хем съм бясна ...хем ми е безразлично...хем ми е тъжно...абе бъркотия от сякаде
![]()