.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

фондация Кирил и Методий

Някой има ли идея какво представлява входящият тест за курса за подготовка за TOEFL? И г/д какво ниво на трудност е?

Град
    You tell me !
    адски относителен въпрос ,за някои е лесен за други не толкова , па за някои труден значи отиди в КМ и се запиши за курсове по Тоефл общо зето ще правите примерни тестове и ще добиеш дадена представа за какво става дума . Иначе за самото тестче ,където ти гледат какво ти е нивото е елементарно дори ако не го направиш кат хората изискай да те запишат на най трудното ниво защото там се работи върху примерните тестове !

Цитирай Първоначално написано от Gownhill
    адски относителен въпрос ,за някои е лесен за други не толкова , па за някои труден значи отиди в КМ и се запиши за курсове по Тоефл общо зето ще правите примерни тестове и ще добиеш дадена представа за какво става дума . Иначе за самото тестче ,където ти гледат какво ти е нивото е елементарно дори ако не го направиш кат хората изискай да те запишат на най трудното ниво защото там се работи върху примерните тестове !
    тук не съм съгласна винаги е по-лесно за хората да се справят с теста ако са минали през двете нива на подготовка,защото на второто ниво се правят само примерни тестове,а когато отидеш и на първо ниво те подготвят поотделно за всяка част на теста и така ти добиваш представа за времето с което разполагаш много по-добре отколкото веднага да се хвърлиш в решаване на самия тест!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз за тази фондация нищо добро не съм чула, даже напротив.

Мега фен
    Град
    София
    Мои съученици като отидат там и кажат, че учат в 1АЕГ не им дават тестове, а направо ги вкарват в напредналата група

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз пък съм чувала добро,ходих на курсове там и съм доволна.Уча в английска гимназия.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    You tell me !
    тук не съм съгласна винаги е по-лесно за хората да се справят с теста ако са минали през двете нива на подготовка,защото на второто ниво се правят само примерни тестове,а когато отидеш и на първо ниво те подготвят поотделно за всяка част на теста и така ти добиваш представа за времето с което разполагаш много по-добре отколкото веднага да се хвърлиш в решаване на самия тест![/quote]

зависи ако езика й е на високо ниво няма нужда , па и времето тече ако изка да кандитаства за америка трябва до 1 януари да има резултати от тоефела.

Цитирай Първоначално написано от Gownhill

зависи ако езика й е на високо ниво няма нужда , па и времето тече ако изка да кандитаства за америка трябва до 1 януари да има резултати от тоефела.
    може да, ама нали се сещаш че за Америка трябва и САТ-че

Ehoooo az sum nova tyk i bih iskala da razbera malko pove4e za Fondaciata Kiril i Metodii????? Moje li da mi kaje nikoi za kyrsovete TOEFL i da mi preporuchate prepodavatel ))

Цитирай Първоначално написано от Mariikaa
    Ehoooo az sum nova tyk i bih iskala da razbera malko pove4e za Fondaciata Kiril i Metodii????? Moje li da mi kaje nikoi za kyrsovete TOEFL i da mi preporuchate prepodavatel ))
    ами като ти дадат тест те определят кое ниво си....после си избираш група...и според това коя група си ти определят кой е преподавателя.....
    иначе инфо има в сайта им....
    http://www.cmfnd.org/

Здравейте,
    Предстои ми подготовка за Toefl и освен това ще ми трябва максимален брой точки.
    Въпросът ми е колко ефективна е подготовката в "Кирил и Методий"? Притеснява ме факта, че групите са от доста хора и не съм сигурна дали се постигат максимални резултати. Колебая се м/у тях и "Модулор". Ако някой ги е чувал, ще очаквам мнения.
    Моля всеки, който има конкретен опит от курсовете за Toefl да напише отзиви...
    Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си