.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

..Дали да приема?!?!

Здравейте на всички!!
    Таа..моята история е мн объркана и ще съм благодарна на този,който я разбере и прочете естествено!!
    А ето я и нея :
    Преди около един месец,бях на рожден ден на много добра моя приятелка..напраихме си купона сичко ок..бяхме се пийнали повечко ама нали за веселба
    Така и там видях едно момче беше адски симпатично..Преди няколко месеца имах чувства към него,но той тогава беше зает пък и не пожела да ми обърне никакво внимание и се примирих с това (преживях го лесно и бързо,а го обичах много).Та на този купон аз се сетих за него и той за мен..ии започнахме да се сваляме (той беше скъсал с гаджето си и аз също нямах).И така добре зарибявки туй онуй два дена..и накрая на втората вечер..вечерта той ми каза да тръгнеме..А не мислих много понеже преди го харесвах страшно много и мн исках да тръгна с него някой ден иии за това набързо му казах да.И с него ходехме 5 дена Докато той ми каза че май е сбъркал с мен ии каза,че не бил подходящ за мен..на мен ми стана ясно,че късаме!От това ме нарани страшно много,но аз нали винаги търпя...ии понесох и това.

Но вчера..по скайп ми писа,че е направил грешка като е скъсал с мен..защото дори не сме се упознали..и така нататъка и искал да се упознаеме повече и нали междудругото да ходим..ТОЕСТ ИСКА ДА ТРЪГНЕМ ПАК!!!
    Когато ми го каза аз, не знаех как да реагирам да се смея ли да плача ли и му казах че след 2,3 дена ще му кажа какъв е отговорът ми..Но ме спира това,че може за пореден път да се подиграе с мен.За това бихте ли ми дали някакъв съвет посъветвайте ме нещо вие какво бихте направили на мое място..за сега аз смятам да му кажа да но просто не съм сигурна

Благодя на всички които прочетоха темата ми
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Провбай пък ще решиш после дали си е заслужавало.Мен ме съмнява малко момчето ама пробвай,нищо не губиш

Оставяй го, играе си с чувствата ти според мен и иска да тръгне с тебе, защото не е намерил с коя друга, а му се иска да има гадже - ей тъй - за притежанието, не толко заради любовта
    Memento moriendum esse!

Голям фен Аватара на one
    Ами заеби го`

Град
    Дълбините на канала :D
    ааа тоя е порода `тъпанар` .....режиииииииии и тва е

Град
    София

Re: ..Дали да приема?!?!

Но ме спира това,че може да пореден път да се подограе с мен.
    Ти сама си го каза,НО ако момчето си стува давай,но много внимавай,зощото обикновено такива ти нахлуват в живота...и после си тръгват... все едно не те познават...
    Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!

Град

Цитирай Първоначално написано от last_kiss^^^
    Ти сама си го каза,НО ако момчето си стува давай,но много внимавай,зощото обикновено такива ти нахлуват в живота...и после си тръгват... все едно не те познават...
    Какво да разбирам под струва..
    За мен тва беше момчето което обичах най-много но не можех да имам..По принцип,когато има гадже се държи адски добре с него винаги е бил мил държал се е добре..абе страхотно момче е за това мн ми хареса и винаги съм искала да бъда с него!!!
    Но начина по който тръгнахме първия път разбирам,че беше глупав..за това и аз се чудя сега дали да не си дадем втори шанс!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Здравейте на всички!!
    Таа..моята история е мн объркана и ще съм благодарна на този,който я разбере и прочете естествено!!
    А ето я и нея :
    Преди около един месец,бях на рожден ден на много добра моя приятелка..напраихме си купона сичко ок..бяхме се пийнали повечко ама нали за веселба
    Така и там видях едно момче беше адски симпатично..Преди няколко месеца имах чувства към него,но той тогава беше зает пък и не пожела да ми обърне никакво внимание и се примирих с това (преживях го лесно и бързо,а го обичах много).Та на този купон аз се сетих за него и той за мен..ии започнахме да се сваляме (той беше скъсал с гаджето си и аз също нямах).И така добре зарибявки туй онуй два дена..и накрая на втората вечер..вечерта той ми каза да тръгнеме..А не мислих много понеже преди го харесвах страшно много и мн исках да тръгна с него някой ден иии за това набързо му казах да.И с него ходехме 5 дена Докато той ми каза че май е сбъркал с мен ии каза,че не бил подходящ за мен..на мен ми стана ясно,че късаме!От това ме нарани страшно много,но аз нали винаги търпя...ии понесох и това.

Но вчера..по скайп ми писа,че е направил грешка като е скъсал с мен..защото дори не сме се упознали..и така нататъка и искал да се упознаеме повече и нали междудругото да ходим..ТОЕСТ ИСКА ДА ТРЪГНЕМ ПАК!!!
    Когато ми го каза аз, не знаех как да реагирам да се смея ли да плача ли и му казах че след 2,3 дена ще му кажа какъв е отговорът ми..Но ме спира това,че може за пореден път да се подограе с мен.За това бихте ли ми дали някакъв съвет посъветвайте ме нещо вие какво бихте направили на мое място..за сега аз смятам да му кажа да но просто не съм сигурна

Ти си знаеш на какво е способен горепосочения момък.Може да го е вътрешно някак си срам го е не знае какво да направи и така.Вижте се и му кажи какво мисли за теб и без да си крие нищо.И той ако те харесва ще ти каже,ако ли не де да знам.Успех
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    София

За мен тва беше момчето което обичах най-много но не можех да имам..По принцип,когато има гадже се държи адски добре с него винаги е бил мил държал се е добре..абе страхотно момче е за това мн ми хареса и винаги съм искала да бъда с него!!!
    Но начина по който тръгнахме първия път разбирам,че беше глупав..за това и аз се чудя сега дали да не си дадем втори шанс!
    Това дали е добро момче,което не се заглежда по абсолютно всяка фуста,която мине покрай него,това като тръгнете с него ти ще си единствена за него или поредната му бройка и след примерно седмица ще те зареже-ето това имах предвид.

Град
    Русе
    ако найстина го обичаш му прости аз така бих направила

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Има ли смисъл пак да се връщаш към нещо неуспешно..по-добре продължи напред ..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Аз бих казала НЕ!

Град

Това дали е добро момче,което не се заглежда по абсолютно всяка фуста,която мине покрай него,това като тръгнете с него ти ще си единствена за него или поредната му бройка и след примерно седмица ще те зареже-ето това имах предвид.
    А е явно съм забравила да спомена и това,че когато има гадже никоя друга независимо колко е красива и с колко големи е не го интересува..че гаджето му е единствено..и че досега никога не е използвал момиче само за да си има някоя или за поредната бройка само за да я чука!!
    П.П ако има значение той е на 18..след 5 месеца ще стане на 19 а аз съм на 17

Град
    София
    Ухх а аз си мислех,че сте по големи ми давай щом толкова искаш дори и да се нараните ще го забравите та било то с времето или с някой друг.

"Но ме спира това,че може за пореден път да се подограе с мен" - може би точно това ще стане, той не ти е дал шанс 1-я път, сега ти не му давай на него

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Имах нещо подобно и казах нещо подобно на момиче ... Според мен момчето просто е имал нещо да се оправя с някое момиче , а другото което според мен може да видиш дали наистина харесва теб ... Пробвай с директни въпроси към него ... Мене ме питаха ... Каква е причината за тези дни да не те видя ... И тогава си казах , че просто исках да осмисля да ли чувствам да ли си заслужава ... И тогава стана по - добре ,но без въпросите няма да стане ...

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Има ли смисъл пак да се връщаш към нещо неуспешно..по-добре продължи напред ..
    ми не съм мн съгласна с теб... Аз в момента ходя с едно от бившите си гаджета.... Първия път ходихме месец и нещо и той ме заряза после станахме мн добри приятели и сега пак сме заедно Така че щом мислиш че ако те нарани ще го преживееш опитайте пак
    CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не прави моята грешка.
    Тоест не се занимавай с момчета, които не знаят какво искат.
    Веднъж те е наранил, колкото и мимолетна да е била връзката ви.
    Дори и да го харесваш, дори и да ти е трудно да откажеш, първо помисли за себе си и за възможността пак да се подиграе с теб.Именно това прави като те размотава, не му се давай!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Просто го заеби :]
    Има много противоречиви мнения в темата и може би те объркват ..
    Аз имах същата случка. Едно към едно, само че аз съм малко по - мъничка. Не си струва .. Сега онзи е курвар ( с извинение ) и го разбрах от една приятека, която веднага след като той ме скъса тръгна с него .. Много е наранена, а и двете го мислехме за свестен .. Огледай се наоколо и ще видиш колко по - свестни момчета има ( tuzaro )

П.П. " Дай ми сърце,което няма болка по теб. " е от чалга песен
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    pz city
    понеже аз съм с мръсно подсъзнание бих ти препиръчал да тръгнеш с него ,само че малко да го изненадаш и да го прецакаш ти този път за да не се окажеш ти подритната за порден n-ти път действай първа в такива ситуации определено би се чувствала по-добре не като парцал
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

аз бих излязла с него няколко пъти (ама без да тръгваме,просто да се опознаем) и да реша какво да правя после.ако той по4не да ти намеква пак кажи мму 4е просто не искаш да избързвате пак
    I can't stop myself from loving you <3

Здравейте на всички!!
    А ето я и нея :

Когато ми го каза аз, не знаех как да реагирам да се смея ли да плача ли и му казах че след 2,3 дена ще му кажа какъв е отговорът ми..Но ме спира това,че може за пореден път да се подиграе с мен.За това бихте ли ми дали някакъв съвет посъветвайте ме нещо вие какво бихте направили на мое място..за сега аз смятам да му кажа да но просто не съм сигурна

Абее..грабна ми вниманието историята ти..малко гадничко се е получило..но според мен си дайте още един шанс..и ше разбереш дали си е заслужвало...ако не здраве да е Като ти засичам постовете понякога виждам,че си човек,който преживява всичко..така че и да се донараните ще го преживееш..Все пак ако не тръгнете пак сигурно ще си се чудиш "Ами какво ли щеше да стане ако си бяхме дали 2-ри шанс!!Ем моят съвет е да опитате
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Terra incognita!
    Доста ми е странно-обичала си го адски много,но иначе не се познавате кой знае колко,да не би леко да преувеличаваш с представянето на чувствата?Според мен са симпатии и привличане,самият факт,че е бил зает,още повече е накарал интересът ти към него да нарастне....Ако толкова държиш на даденото момче,може да продължите с опознаването,излизанията и т.н.,но не като гаджета,просто си дайте време,за да видите и двамата до каква степен ще си паснете,иначе пак ще се разочароваш.Успех,мила!Бъд предпазлива.....
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    РЮАР
    Как ме разлюби мене на б1рзо...

Та сега сериозно.. Ам не че нещо ама... ведн1ж опитал ли си... ск1сала ли си с него не мисля, че трябва да прод1лжаваш... в смис1л... нещата не са станали ала бала... или п1к оня като е ск1сал с тебе си е имал игра с нек'ва друга и след ск1сването ви оная го е отрязала и са пича да не седи без гадже п1рвата срещната... дай да я ловим - тоест теб..
    Не знам. Не знам...

Съгласна съм с Memento mori! - опознайте се по-добре и ако продължавате да се харесвате, се вземете.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си