- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..Дали да приема?!?!
Здравейте на всички!!![]()
Таа..моята история е мн объркана и ще съм благодарна на този,който я разбере и прочете естествено!!
А ето я и нея :
Преди около един месец,бях на рожден ден на много добра моя приятелка..напраихме си купона сичко ок..бяхме се пийнали повечко ама нали за веселба![]()
Така и там видях едно момче беше адски симпатично..Преди няколко месеца имах чувства към него,но той тогава беше зает пък и не пожела да ми обърне никакво внимание и се примирих с това (преживях го лесно и бързо,а го обичах много).Та на този купон аз се сетих за него и той за мен..ии започнахме да се сваляме (той беше скъсал с гаджето си и аз също нямах).И така добре зарибявки туй онуй два дена..и накрая на втората вечер..вечерта той ми каза да тръгнеме..А не мислих много понеже преди го харесвах страшно много и мн исках да тръгна с него някой ден иии за това набързо му казах да.И с него ходехме 5 денаДокато той ми каза че май е сбъркал с мен ии каза,че не бил подходящ за мен..на мен ми стана ясно,че късаме!От това ме нарани страшно много,но аз нали винаги търпя...ии понесох и това.
Но вчера..по скайп ми писа,че е направил грешка като е скъсал с мен..защото дори не сме се упознали..и така нататъка и искал да се упознаеме повече и нали междудругото да ходим..ТОЕСТ ИСКА ДА ТРЪГНЕМ ПАК!!!
![]()
![]()
Когато ми го каза аз, не знаех как да реагирам да се смея ли да плача ли и му казах че след 2,3 дена ще му кажа какъв е отговорът ми..Но ме спира това,че може за пореден път да се подиграе с мен.За това бихте ли ми дали някакъв съвет посъветвайте ме нещо вие какво бихте направили на мое място..за сега аз смятам да му кажа да но просто не съм сигурна
![]()
Благодя на всички които прочетоха темата ми![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Провбай пък ще решиш после дали си е заслужавало.Мен ме съмнява малко момчето ама пробвай,нищо не губиш![]()
Оставяй го, играе си с чувствата ти според мен и иска да тръгне с тебе, защото не е намерил с коя друга, а му се иска да има гадже - ей тъй - за притежанието, не толко заради любовта![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
ааа тоя е порода `тъпанар` .....режиииииииии и тва е
Но ме спира това,че може да пореден път да се подограе с мен.
Ти сама си го каза,НО ако момчето си стува давай,но много внимавай,зощото обикновено такива ти нахлуват в живота...и после си тръгват... все едно не те познават...
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
Какво да разбирам под струва..Първоначално написано от last_kiss^^^
За мен тва беше момчето което обичах най-много но не можех да имам..По принцип,когато има гадже се държи адски добре с него винаги е бил мил държал се е добре..абе страхотно момче е за това мн ми хареса и винаги съм искала да бъда с него!!!
Но начина по който тръгнахме първия път разбирам,че беше глупав..за това и аз се чудя сега дали да не си дадем втори шанс!
Ти си знаеш на какво е способен горепосочения момък.Може да го е вътрешно някак си срам го е не знае какво да направи и така.Вижте се и му кажи какво мисли за теб и без да си крие нищо.И той ако те харесва ще ти каже,ако ли не де да знам.УспехПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Това дали е добро момче,което не се заглежда по абсолютно всяка фуста,която мине покрай него,това като тръгнете с него ти ще си единствена за него или поредната му бройка и след примерно седмица ще те зареже-ето това имах предвид.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Има ли смисъл пак да се връщаш към нещо неуспешно..по-добре продължи напред ..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Аз бих казала НЕ!
А е явно съм забравила да спомена и това,че когато има гадже никоя друга независимо колко е красива и с колко големи е не го интересува..че гаджето му е единствено..и че досега никога не е използвал момиче само за да си има някоя или за поредната бройка само за да я чука!!Първоначално написано от last_kiss^^^
П.П ако има значение той е на 18..след 5 месеца ще стане на 19 а аз съм на 17![]()
Ухх а аз си мислех,че сте по големи ми давай щом толкова искаш дори и да се нараните ще го забравите та било то с времето или с някой друг.
"Но ме спира това,че може за пореден път да се подограе с мен" - може би точно това ще стане, той не ти е дал шанс 1-я път, сега ти не му давай на него![]()
Имах нещо подобно и казах нещо подобно на момиче ... Според мен момчето просто е имал нещо да се оправя с някое момиче , а другото което според мен може да видиш дали наистина харесва теб ... Пробвай с директни въпроси към него ... Мене ме питаха ... Каква е причината за тези дни да не те видя ... И тогава си казах , че просто исках да осмисля да ли чувствам да ли си заслужава ... И тогава стана по - добре ,но без въпросите няма да стане ...
ми не съм мн съгласна с теб... Аз в момента ходя с едно от бившите си гаджета.... Първия път ходихме месец и нещо и той ме заряза после станахме мн добри приятели и сега пак сме заедноПървоначално написано от gangstata
![]()
![]()
Така че щом мислиш че ако те нарани ще го преживееш опитайте пак
![]()
![]()
![]()
![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
Не прави моята грешка.
Тоест не се занимавай с момчета, които не знаят какво искат.
Веднъж те е наранил, колкото и мимолетна да е била връзката ви.
Дори и да го харесваш, дори и да ти е трудно да откажеш, първо помисли за себе си и за възможността пак да се подиграе с теб.Именно това прави като те размотава, не му се давай!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Просто го заеби :]
Има много противоречиви мнения в темата и може би те объркват ..
Аз имах същата случка. Едно към едно, само че аз съм малко по - мъничка. Не си струва .. Сега онзи е курвар ( с извинение ) и го разбрах от една приятека, която веднага след като той ме скъса тръгна с него .. Много е наранена, а и двете го мислехме за свестен .. Огледай се наоколо и ще видиш колко по - свестни момчета има ( tuzaro)
П.П. " Дай ми сърце,което няма болка по теб. " е от чалга песен![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
понеже аз съм с мръсно подсъзнание бих ти препиръчал да тръгнеш с него ,само че малко да го изненадаш и да го прецакаш ти този пътза да не се окажеш ти подритната за порден n-ти път действай първа в такива ситуации определено би се чувствала по-добре не като парцал
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
аз бих излязла с него няколко пъти (ама без да тръгваме,просто да се опознаем) и да реша какво да правя после.ако той по4не да ти намеква пак кажи мму 4е просто не искаш да избързвате пак
I can't stop myself from loving you <3
Абее..грабна ми вниманието историята ти..малко гадничко се е получило..но според мен си дайте още един шанс..и ше разбереш дали си е заслужвало...ако не здраве да еПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Като ти засичам постовете понякога виждам,че си човек,който преживява всичко..така че и да се донараните ще го преживееш..Все пак ако не тръгнете пак сигурно ще си се чудиш "Ами какво ли щеше да стане ако си бяхме дали 2-ри шанс!!Ем моят съвет е да опитате
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Доста ми е странно-обичала си го адски много,но иначе не се познавате кой знае колко,да не би леко да преувеличаваш с представянето на чувствата?Според мен са симпатии и привличане,самият факт,че е бил зает,още повече е накарал интересът ти към него да нарастне....Ако толкова държиш на даденото момче,може да продължите с опознаването,излизанията и т.н.,но не като гаджета,просто си дайте време,за да видите и двамата до каква степен ще си паснете,иначе пак ще се разочароваш.Успех,мила!Бъд предпазлива.....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Как ме разлюби мене на б1рзо...![]()
Та сега сериозно.. Ам не че нещо ама... ведн1ж опитал ли си... ск1сала ли си с него не мисля, че трябва да прод1лжаваш... в смис1л... нещата не са станали ала бала... или п1к оня като е ск1сал с тебе си е имал игра с нек'ва друга и след ск1сването ви оная го е отрязала и са пича да не седи без гадже п1рвата срещната... дай да я ловим - тоест теб..
Не знам. Не знам...![]()
Съгласна съм с Memento mori! - опознайте се по-добре и ако продължавате да се харесвате, се вземете.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.