- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..Дали да приема?!?!
Здравейте на всички!!![]()
Таа..моята история е мн объркана и ще съм благодарна на този,който я разбере и прочете естествено!!
А ето я и нея :
Преди около един месец,бях на рожден ден на много добра моя приятелка..напраихме си купона сичко ок..бяхме се пийнали повечко ама нали за веселба![]()
Така и там видях едно момче беше адски симпатично..Преди няколко месеца имах чувства към него,но той тогава беше зает пък и не пожела да ми обърне никакво внимание и се примирих с това (преживях го лесно и бързо,а го обичах много).Та на този купон аз се сетих за него и той за мен..ии започнахме да се сваляме (той беше скъсал с гаджето си и аз също нямах).И така добре зарибявки туй онуй два дена..и накрая на втората вечер..вечерта той ми каза да тръгнеме..А не мислих много понеже преди го харесвах страшно много и мн исках да тръгна с него някой ден иии за това набързо му казах да.И с него ходехме 5 денаДокато той ми каза че май е сбъркал с мен ии каза,че не бил подходящ за мен..на мен ми стана ясно,че късаме!От това ме нарани страшно много,но аз нали винаги търпя...ии понесох и това.
Но вчера..по скайп ми писа,че е направил грешка като е скъсал с мен..защото дори не сме се упознали..и така нататъка и искал да се упознаеме повече и нали междудругото да ходим..ТОЕСТ ИСКА ДА ТРЪГНЕМ ПАК!!!
![]()
![]()
Когато ми го каза аз, не знаех как да реагирам да се смея ли да плача ли и му казах че след 2,3 дена ще му кажа какъв е отговорът ми..Но ме спира това,че може за пореден път да се подиграе с мен.За това бихте ли ми дали някакъв съвет посъветвайте ме нещо вие какво бихте направили на мое място..за сега аз смятам да му кажа да но просто не съм сигурна
![]()
Благодя на всички които прочетоха темата ми![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..