- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..Дали да приема?!?!
ОфТоп: и ти май к'ът мене - нощна птицаПървоначално написано от f3nkata__
![]()
Към темата - Само му намекни да е сериозен "Този път", 'щото знаеш ли го 'къв е![]()
w00t, I commented
При едни се получава,при други-не..Каква е гаранцията,че тя няма да се окаже във втората ситуация..При връзка с този човек,през който период тя ще се е привързала достатъчно,че при евентуална раздяла ще я заболи много повече,отколкото,ако се чуди какво би станало..Първоначално написано от mwniche
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Spored men toi ne bi postupil otnova taka gadno,no ako vse pak go napravi ti 6te bude6 naranena,ama vupreki tfa 6te go prejivee6.Oba4e pomisli si kolko qko bi bilo ako toi ne postupi taka.Moje puk da se okaje golqmata ti lubovProbvaite...
Yspex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Ако го Обичаш дай му шамс! Но като прочетох какво е станало преди ми се струва ,че наистина , пак ще се подиграе с теб , а може този път да е различно незнам . Успехче![]()
Просто наистина не гледай назад.Няма смисъл ти си му дала вече шанс преди.Не му позволявай пак да се подиграе с тебе!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ми да спахмеПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Рискувай,ти сама ще видиш![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
според мен тоз си прай т*шак с теб и не си струва.
пп:не "упознаеме", а "опознаеме"![]()
честно да ти кажа аз на твое място не бих се занимавала с него...той само си играе с теб и обърква чувствата ти..не мисля че такова момче е дойстойно за теб;]
не влагай ча ктолквоа много чувства и си готова....А пък ако след това нещата потръгнат вече може да се отвориш за любовта...Ако може така да се изразя![]()
Бе бий му шута на тоаМене някой ако така 2 пъти ви прави сечеено отдавна да съм му казала съде да ходи
Бахти и неориентираното пишлеме
![]()
Пробвай,но не се впрягай много във връзката ви,поне в началото,докато още се опознавате,за да не те нарани пак...![]()
Според мен каквото и да ти кажем тука,ти ще приемеш предложението муНо моят съвет е да не го приемаш.Да е мислил на време..
![]()
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
аха миличка ще напраип грешка ако тръгнеш пак с него явно му е тъпо да е сам в момента и нема с кой друг да тръгне и се е сетил за теб и че имаш още чувства и решил да се пробва пак тва е мойто мнение но ти си решаваш аз лично не бих допуснала пак да го напраи така да се подиграва с мен![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
виждам поне аз че го харесваш мн за тва поо-добре си дайте пак шанзз!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Щом 2 пъти не се е получило, какво те кара да си мислиш, че 3тия ще стане?! Остави го, не си заслужава. Веднъж ти го прееби.
Абе и най-големия тъпак заслужава втори шансПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
А и щом казваш че е мил и т.н., щом ти харесва - защо не.
Наистина няма да е приятно да те нарани пак, но..
По-добре не се захващай отново с него.
Ти сама казваш, че се подиграва с чувствата ти.
Веднъж го е направил, мислиш ли, че няма да го направи пак, по дяволите ?!
Не мисля, че си заслушава да се теразеш заради това, че той не знае какво иска и не мисли прди да направи нещо...
Поне за мен ... не си струва да се събираш с него.И това, че като е с някоя не вижда и не го касаят другите.. в този случай не е от голямо значение..
... защото той ... поне ако малко те уважаваше нямаше да си те подмята като мръсно парцалче...
Все пак , ако не ме послушаш(в което съм около 90% сигурна), се надявам да направиш правилния избор, който ще те предпази от наранено сърчице.
Успех.
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart